billkap2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μετά από πολύ τρενάρισμα, το Huawei Nova 5T απαιτεί σύνταξη. Με την ευκαιρία του (ας το πούμε) Black Friday, βρίσκομαι κυρίως μεταξύ των 2: Samsung Galaxy S23 FE: https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/samsung-galaxy-s23-fe-8-128gb-graphite_4359771 Xiaomi 14T: https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/xiaomi-14t-12-256gb-5g-titan-blue_4634411 Προτεραιότητα δίνω στις κάμερες και τη διάρκεια στο χρόνο. Η χρήση μου είναι ήπια και χωρίς παιχνίδια. Αλλες προτάσεις καλοδεχούμενες με ταβάνι τα 450. Το κινητό θα αγοραστει με απαλλαγή ΦΠΑ. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από billkap2019
Payne83 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα το Xiaomi 14T (κερδίζει στα περισσότερα σημεία) με το μεγαλύτερο μειονέκτημα το λογιστικό της xiaomi. Ωραίο και το S23 FE αλλά μπαταρία μικρή.... Βάλτε και το Honor 200 στις επιλογές σου εφόσον οι κάμερες είναι σημαντικες για σένα. Φωτογραφικά είναι πολύ καλό. 1
billkap2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Payne83 είπε Μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα το Xiaomi 14T (κερδίζει στα περισσότερα σημεία) με το μεγαλύτερο μειονέκτημα το λογιστικό της xiaomi. Ωραίο και το S23 FE αλλά μπαταρία μικρή.... Βάλτε και το Honor 200 στις επιλογές σου εφόσον οι κάμερες είναι σημαντικες για σένα. Φωτογραφικά είναι πολύ καλό. Προερχόμενος από Huawei, είναι σίγουρο ότι θα το τσεκάρω. Εύχομαι να μπορέσω να το βρώ και σε κατάστημα με απαλλαγή ΦΠΑ. Εχει κανονικά Google Services;
Payne83 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, billkap2019 είπε Προερχόμενος από Huawei, είναι σίγουρο ότι θα το τσεκάρω. Εύχομαι να μπορέσω να το βρώ και σε κατάστημα με απαλλαγή ΦΠΑ. Εχει κανονικά Google Services; Ναι κανονικά!
kp1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, billkap2019 είπε Μετά από πολύ τρενάρισμα, το Huawei Nova 5T απαιτεί σύνταξη. Με την ευκαιρία του (ας το πούμε) Black Friday, βρίσκομαι κυρίως μεταξύ των 2: Samsung Galaxy S23 FE: https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/samsung-galaxy-s23-fe-8-128gb-graphite_4359771 Xiaomi 14T: https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/xiaomi-14t-12-256gb-5g-titan-blue_4634411 Προτεραιότητα δίνω στις κάμερες και τη διάρκεια στο χρόνο. Η χρήση μου είναι ήπια και χωρίς παιχνίδια. Αλλες προτάσεις καλοδεχούμενες με ταβάνι τα 450. Το κινητό θα αγοραστει με απαλλαγή ΦΠΑ. Τσέκαρε αν θες και το realme gt 6 ανώτερο από τα 2 με πολυ καλο λειτουργικό με από φορολόγηση πέφτεις κάτω από 500€ το 12/256 από best Price..
George6633 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Εγώ θα πήγαινα στο 14Τ.Εχω το Poco X6 Pro με τον ίδιο επεξεργαστή και δεν νιώθει τίποτα.
kp1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, George6633 είπε Εγώ θα πήγαινα στο 14Τ.Εχω το Poco X6 Pro με τον ίδιο επεξεργαστή και δεν νιώθει τίποτα. Από μπαταρία τι σου λέει τι x6 pro με 5 G ανοιχτά και 120 h z την ρουφάει;
George6633 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, kp1 είπε Από μπαταρία τι σου λέει τι x6 pro με 5 G ανοιχτά και 120 h z την ρουφάει; Η αλήθεια είναι ότι στον τομέα της μπαταρίας λόγω επεξεργαστή αν τα έχεις όλα ανοιχτά και το δουλεύεις πολύ θα χρειαστείς και δεύτερη φόρτιση μέσα στη μέρα.Αν κάνεις πιο φυσιολογικη χρήση και αντί για 5G το χεις σε 4G και άλλα 2-3 πραγματάκια σου βγάζει την μέρα...αλλα ναι,αν κάποιος τα θέλει όλα στο τέρμα πάει ανάλογα την χρήση μετά.. 1
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, kp1 είπε Από μπαταρία τι σου λέει τι x6 pro με 5 G ανοιχτά και 120 h z την ρουφάει; Ψήνεσαι για περιπέτειες? 1
kp1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ψήνεσαι για περιπέτειες? Το έθεσες ωραία άρα παιζει να έχει θέμα ο επεξεργαστής πολυ ενεργοβορος.. Άρα θα έχεις ίδιο θέμα σιγουρα και γνώμη και για xiaomi 14T?? Εδώ εγώ είχα nord 3 το έδωσα πριν χάσω λεφτά γτ ρουφαγες μπαταρία από το πρωτο μήνα ήθελα μια δόση φόρτισης σκέψου μετά... νομίζω βασιλιάς στα mod range + realme gt 6 7 ώρες πριν, George6633 είπε Η αλήθεια είναι ότι στον τομέα της μπαταρίας λόγω επεξεργαστή αν τα έχεις όλα ανοιχτά και το δουλεύεις πολύ θα χρειαστείς και δεύτερη φόρτιση μέσα στη μέρα.Αν κάνεις πιο φυσιολογικη χρήση και αντί για 5G το χεις σε 4G και άλλα 2-3 πραγματάκια σου βγάζει την μέρα...αλλα ναι,αν κάποιος τα θέλει όλα στο τέρμα πάει ανάλογα την χρήση μετά.. Φίλος με 5G και 60 h z οθόνη χωρίς ανοιχτά BT όλη μέρα την ρουφάει την μπαταρία🔋.. Και δεν παιζει και παιχνιδια για αυτό σε ρώτησα ευχαριστώ 1
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Το έθεσες ωραία άρα παιζει να έχει θέμα ο επεξεργαστής πολυ ενεργοβορος.. Άρα θα έχεις ίδιο θέμα σιγουρα και γνώμη και για xiaomi 14T?? Δεν έχω γνώμη για το Xiaomi ,αλλά τα αποφεύγω πλέον εδώ και πολλά χρόνια. 1
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Μεταξύ των 2 ξεκάθαρα καλύτερη επιλογή το Xiaomi. Από Samsung FE μόνο το S24FE ψιλό αξίζει, σε σχέση με το S23FE.
Brashida Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, GATE123 said: Ψήνεσαι για περιπέτειες? Εγώ και η Ντόρα 🙆 2 hours ago, GATE123 said: Δεν έχω γνώμη για το Xiaomi ,αλλά τα αποφεύγω πλέον εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί όμως? Κακώς... Μια εταιρεία που σου προσφέρει απλόχερα όλη την τεχνογνωσία της σχεδόν δωρεάν(ναι για τιμές μιλάω περισσότερο αλλά μπορείς να το σκεφτείς και έως γενικά για παντού... εεντάξει λογικό είναι για μένα να έχει ένα δύο μικροπροβλήματα που πιστεύω το κάνει και επίτηδες για τον ανταγωνισμό).Μια εταιρία που μπορεί να κάνει τα πάντα και πλέον φαίνεται αυτό σε σχέση με άλλους που δεν δείχνουν τίποτα παραπάνω από μια φτηνή διαφήμιση και τρέχουν όλοι οι αργοσχολοι να την πλουτίσουν
osfp1978 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, Brashida είπε Εγώ και η Ντόρα 🙆 Γιατί όμως? Κακώς... Μια εταιρεία που σου προσφέρει απλόχερα όλη την τεχνογνωσία της σχεδόν δωρεάν(ναι για τιμές μιλάω περισσότερο αλλά μπορείς να το σκεφτείς και έως γενικά για παντού... εεντάξει λογικό είναι για μένα να έχει ένα δύο μικροπροβλήματα που πιστεύω το κάνει και επίτηδες για τον ανταγωνισμό).Μια εταιρία που μπορεί να κάνει τα πάντα και πλέον φαίνεται αυτό σε σχέση με άλλους που δεν δείχνουν τίποτα παραπάνω από μια φτηνή διαφήμιση και τρέχουν όλοι οι αργοσχολοι να την πλουτίσουν Nαι εβγαλε λεει και σουπερκαρ.....χωρις φρενα.... https://www.zougla.gr/automoto/automoto-news/megalo-fiasko-gia-to-supercar-tis-xiaomi-su7-osoi-to-evalan-stin-pista-espasan-ta-frena-tous/
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Brashida είπε Εγώ και η Ντόρα 🙆 Γιατί όμως? Κακώς... Μια εταιρεία που σου προσφέρει απλόχερα όλη την τεχνογνωσία της σχεδόν δωρεάν(ναι για τιμές μιλάω περισσότερο αλλά μπορείς να το σκεφτείς και έως γενικά για παντού... εεντάξει λογικό είναι για μένα να έχει ένα δύο μικροπροβλήματα που πιστεύω το κάνει και επίτηδες για τον ανταγωνισμό).Μια εταιρία που μπορεί να κάνει τα πάντα και πλέον φαίνεται αυτό σε σχέση με άλλους που δεν δείχνουν τίποτα παραπάνω από μια φτηνή διαφήμιση και τρέχουν όλοι οι αργοσχολοι να την πλουτίσουν Δεν αντιλέγω από θέμα τιμής. Αλλά δεν είναι μόνο οι διαφημίσεις είναι και οι ενημερώσεις και αναβαθμίσεις που τις παίρνει η τελευταία των τελευταίων. Το Miui έχει κουράσει κιόλας. Πλέον δεν ασχολούμαι και με ξεκλείδωμα και ρούτερ. Εεε οδεύουμε και σε κάποια ηλικία. Λίγα λίγα μαζεύονται 😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα