Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 06:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:37 μμ https://www.imdb.com/title/tt13623632 Πως και δεν υπαρχει θεμα για τη νεα σειρα Alien που ερχεται απο Hulu μεσα στο 2025? Απο οτι ειχαν πει θα ειναι 30 χρονια πριν το Alien του 1979 χρονολογικα αλλα εχει λιγες μερες που ειπαν οτι θα ειναι 2 χρονια πριν και οχι 30. Το βασικο cast μεταξυ αλλων και Timothy Olyphant Πρωτες λεπτομερειες Ύστερα από ένα κινηματογραφικό σύμπαν που μέχρι σήμερα αποτελείται από έξι φιλμ, πολύ σύντομα το franchise του "Alien" θα αποκτήσει και την δική του τηλεοπτική σειρά. Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Noah Hawley ("Legion", "Fargo", "Lucy in the Sky"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον δημιουργό του franchise Ridley Scott. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Vanity Fair, ο δημιουργός της σειράς Noah Hawley αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες γύρω από την πλοκή της τηλεοπτικής σειράς που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της. "Η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς δεν θα έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Ellen Ripley (Sigourney Weaver), καθώς θεωρώ πως η ιστορία της ολοκληρώθηκε άψογα και δεν είχα να προσθέσω κάτι το καινούργιο. Πλέον, η ιστορία θα μεταφερθεί στη Γη, κάτι τελείως καινούργιο στην ιστορία του franchise. Οι ιστορίες των φιλμ ήταν πάντοτε παγιδευμένες, παγιδευμένες σε μια φυλακή, παγιδευμένες σε ένα διαστημόπλοιο. Και έτσι σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρον να την ανοίξουμε λίγο, σκεπτόμενος το 'τι θα συμβεί αν δεν μπορείς να το περιορίσεις?. Νομίζω πως ήρθε η ώρα τα τέρατα να μπήξουν τα νύχια τους σε αυτούς τους κοστουματους executives, που υπήρξαν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο τόσων πολλών υπαλλήλων, που στάλθηκαν στον θάνατο χωρίς να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν." Και το επισημο teaser Και μερικες ακομα σκηνες που κυκλοφορουν εδω και λιγες μερες στο twitter 1
liakinen Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 μμ Τεράστιο + η παρουσία του Timothy Olyphant, στα υπόλοιπα ίδωμεν. 2
noFEARgr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ O σεναριογραφος επισης ειναι πολυ καλος , το legion που εχω δει ειναι εξαιρετικο .
xavier Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 μμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, liakinen είπε Τεράστιο + η παρουσία του Timothy Olyphant, στα υπόλοιπα ίδωμεν. μου αρεσει ο ολιφαντ, αλλα δεν θυμαμαι να τον εχω δει σε κατι αντιστοιχο. η κορουλα του kyle chandler μοιαζει αρκετα συμπαθητικη παντως αν και δεν την πολυπροσεξα στο sugar να πω την αληθεια Επεξ/σία Σάββατο στις 12:37 μμ από xavier
liakinen Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 μμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, xavier είπε μου αρεσει ο ολιφαντ, αλλα δεν θυμαμαι να τον εχω δει σε κατι αντιστοιχο. Απλά είναι από τους ηθοποιούς που μου αρέσει να τους βλέπω σε ότι και να παίζουν. Ελπίζω σε ένα καλό σενάριο γιατί πλέον έχουν συνδέσει τα πάντα όλα μεταξύ τους, κάτι που με προβληματίζει. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:08 μμ από liakinen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα