Προς το περιεχόμενο

Alien: Earth[Hulu, 2025]


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Poster-Alien-Earth-Grievity-V8.jpgAlien-Earth.jpg

https://www.imdb.com/title/tt13623632

Πως και δεν υπαρχει θεμα για τη νεα σειρα Alien που ερχεται απο Hulu μεσα στο 2025? 

Απο οτι ειχαν πει θα ειναι 30 χρονια πριν το Alien του 1979 χρονολογικα αλλα εχει λιγες μερες που ειπαν οτι θα ειναι 2 χρονια πριν και οχι 30. 

Το βασικο cast μεταξυ αλλων και Timothy Olyphant

Screenshot-2.png

Πρωτες λεπτομερειες

Ύστερα από ένα κινηματογραφικό σύμπαν που μέχρι σήμερα αποτελείται από έξι φιλμ, πολύ σύντομα το franchise του "Alien" θα αποκτήσει και την δική του τηλεοπτική σειρά. Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Noah Hawley ("Legion", "Fargo", "Lucy in the Sky"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον δημιουργό του franchise Ridley Scott. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Vanity Fair, ο δημιουργός της σειράς Noah Hawley αποκάλυψε σημαντικές πληροφορίες γύρω από την πλοκή της τηλεοπτικής σειράς που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της.

"Η ιστορία της τηλεοπτικής σειράς δεν θα έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Ellen Ripley (Sigourney Weaver), καθώς θεωρώ πως η ιστορία της ολοκληρώθηκε άψογα και δεν είχα να προσθέσω κάτι το καινούργιο. Πλέον, η ιστορία θα μεταφερθεί στη Γη, κάτι τελείως καινούργιο στην ιστορία του franchise. Οι ιστορίες των φιλμ ήταν πάντοτε παγιδευμένες, παγιδευμένες σε μια φυλακή, παγιδευμένες σε ένα διαστημόπλοιο. Και έτσι σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρον να την ανοίξουμε λίγο, σκεπτόμενος το 'τι θα συμβεί αν δεν μπορείς να το περιορίσεις?. Νομίζω πως ήρθε η ώρα τα τέρατα να μπήξουν τα νύχια τους σε αυτούς τους κοστουματους executives, που υπήρξαν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο τόσων πολλών υπαλλήλων, που στάλθηκαν στον θάνατο χωρίς να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν."

Και το επισημο teaser

 

 

Και μερικες ακομα σκηνες που κυκλοφορουν εδω και λιγες μερες στο twitter

 

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, liakinen είπε

Τεράστιο + η παρουσία του Timothy Olyphant, στα υπόλοιπα ίδωμεν. 

μου αρεσει ο ολιφαντ, αλλα δεν θυμαμαι να τον εχω δει σε κατι αντιστοιχο.

η κορουλα του kyle chandler μοιαζει αρκετα συμπαθητικη παντως αν και δεν την πολυπροσεξα στο sugar να πω την αληθεια

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, xavier είπε

μου αρεσει ο ολιφαντ, αλλα δεν θυμαμαι να τον εχω δει σε κατι αντιστοιχο.

Απλά είναι από τους ηθοποιούς που μου αρέσει να τους βλέπω σε ότι και να παίζουν. Ελπίζω σε ένα καλό σενάριο γιατί πλέον έχουν συνδέσει τα πάντα όλα μεταξύ τους, κάτι που με προβληματίζει. 

Επεξ/σία από liakinen
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Κατσε πως γινεται μετα στο alien 1 να τα βλεπουν για πρωτη φορα μετα απο 3 ταινιες με first contact  ?  που ημαστε ρε π@στη μου :P

E, σιγά. Θα πετάξουν μια μπούρδα ότι ήταν γνωστό μόνο στα ανώτατα κλιμάκια της W-Y, κι ότι έτσι οργάνωσαν την πορεία του Νοστρόμο για να το "φέρουν".

Άλλη πιθανότητα είναι να καταλήξει η σειρά ότι ο τελευταίος άνθρωπος στην περιοχή πέφτει αγκαλιά με το τελευταίο Άλιεν στο ηφαίστειο που σκάει εκείνη την ώρα και εξαφανίζει και όλα τα γύρω-γύρω πτώματα.

Μπορεί στο υπερμυστικό εργαστήριο να σκάει ο αντιδραστήρας στο τέλος της σειράς.

Αυτό θα είναι το λιγότερο από τα προβλήματά της, πιστεύω.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, omghi2u είπε

και πως εμαθαν τα ανωτατα κλιμακια απο που ειναι? εκαναν ανακριση σε κανενα xenomorph?

makes no sense tbh. 

Μα από την "υπόθεση" του "Earth".

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Κατσε πως γινεται μετα στο alien 1 να τα βλεπουν για πρωτη φορα μετα απο 3 ταινιες με first contact  ?  που ημαστε ρε π@στη μου :P

Eιναι λιγο αχταρμας το χρονολογιο πηγαν εχωσαν τωρα και το earth οτι υπαρχουν και στη γη και καπου χαθηκαμε στη μεταφραση. Αν βαλουμε και τα canon AVP τα οποια λενε οτι εινα τα πρωτα χρονολογικα αν θυμαμαι καλα το AVP ειναι το 2004 και χρονικα στο timeline των alien και ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε τα Alien εκει στον παγο. Να αναφερω οτι και τοτε ειχαμε Lance Henriksen μιας και ηθελαν να βαλουν τον Weyland τον αυθεντικο που εχει την εταιρια και ψαχνει για ολα αυτα. Επειτα το 2093 εχουμε παλι τον αυθεντικο Weyland πιθανολογω οτι ισως ειναι ο γιος μιας και αυτος στο AVP ειναι ο Charles ενω αυτος στο prometheus ειναι ο Peter οποτε ετσι βγαινουν τα νουμερα. Το 2004 εκανε το γιο ο Charles και το 2093 ηταν 90 χρονων και ακομα εψαχνε για ολα αυτα. Απλα βαζουν μεσα και predator και οπως ειπα ειναι canon αλλα μου αρεσει να τα εχω στο μυαλο μου οτι ειναι οντως στο ιδιο timeline και συνδεονται ολα. Απλα αλλοι σκηνοθετες αλλοι σεναριογραφοι βαζουν και αυτοι την πινελια τους και δεν βγαινει το ποιημα οσο συνετο χρονολογικα θα θελαμε. 

  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...