drapanakis Δημοσ. Παρασκευή στις 04:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:53 μμ Εχω ενα αμαξι πετρελαιου. Ποια εταιρια καυσιμων προτεινετε και γιατι ;
alexander098 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Σίγουρα όχι αυτά που ξεφυτρωνουν σαν μανιτάρια με τις 100 φωτεινές πινακίδες και τιμές 0.10-0.15 λεπτά κάτω από τους άλλους. Προσωπικά βάζω vpower εδώ και 60.000χλμ, από εταιρικό. Ευτυχώς δεν έχω δει κάτι, ακόμα. 1
INFLUENCER Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ (επεξεργασμένο) 250.000 χλμ σε 10,5 χρόνια μόνο ΕΚΟ Diesel AVIO και BP Diesel Ultimate (απο Καλυψώ,δηλαδή εταιρικό). Πρόκειται για το ίδιο καύσιμο καθως ειναι από την ίδια δεξαμενή! Δεν έχω βάλει ποτέ καθαριστικά και λοιπά.... Αλλαγή Φίλτρο πετρελαίου κάθε 4 χρόνια είτε 60.000 χλμ, ότι ορίζει ο κατασκευαστής. Το αμάξι δεν έχει κάνει κιχ... Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:11 μμ από INFLUENCER
meletis_m Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 μμ 6 ώρες πριν, drapanakis είπε Εχω ενα αμαξι πετρελαιου. Ποια εταιρια καυσιμων προτεινετε και γιατι ; Προτίμησε εταιρικό πρατήριο . Προσωπικά βάζω σε Revoil που ξέρω και το πρατηριουχο. Το φίλτρο καυσίμου μην αμελείς κάθε 20,000 να αλλάζεις .
drapanakis Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ Ενας ταξιτζης στην Αθηνα, μου προτεινε μονο elin. Δεν εχουν λεει τα καυσιμα τους προσθετα .Εγω βαζω εδω και ενα χρονο της shell , το ακριβο, και δεν εχω προβλημα λλα σκεφτηκα να ρωστησω εδω εσας .
aionnou Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:28 πμ She'll εάν βάζετε κοιτάτε ΕΡΜΗΣ για να είναι εταιρικό
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ 12 λεπτά πριν, tutuyo είπε μπετρελαιο απο μπιπι μπιΜπι 1 5
polaki Δημοσ. χθες στις 12:16 πμ Δημοσ. χθες στις 12:16 πμ On 16/11/2024 at 00:02, drapanakis said: Ενας ταξιτζης στην Αθηνα, μου προτεινε μονο elin. Kαλά αν σου πω τί ιστορίες έχω ακούσει εγώ από ταξιτζίδες για τουρίστριες θα πάθεις πλάκα... Πέραν της πλάκας, όντως οι ταξιτζίδες έχουν ένα παραπάνω λόγο να ψάχνονται με αυτά. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα τους ακολουθούμε πιστά. Σε οικογενειακό αυτοκίνητο πάντως, ο πατέρας μου βάζει μόνο EΚΟ Avio.
papoys1 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες εγώ από silk και ΕΤΕΚΑ ιδιωτικά βάζω που είναι πολλά χρόνια στην πιάτσα (φυσικά χαμηλές τιμές) όπως βενζίνη και υγραέριο στα υπόλοιπα οχήματα.Στο πετρέλαιο που και που όταν θυμαμαι ένα καθαριστικό-ενισχυτικό. Τώρα κάτι Ultimate , VPower κ.λ.π. τα ακούω και βγάζω σπυρακια.🤣
aionnou Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, papoys1 είπε εγώ από silk και ΕΤΕΚΑ ιδιωτικά βάζω που είναι πολλά χρόνια στην πιάτσα (φυσικά χαμηλές τιμές) όπως βενζίνη και υγραέριο στα υπόλοιπα οχήματα.Στο πετρέλαιο που και που όταν θυμαμαι ένα καθαριστικό-ενισχυτικό. Τώρα κάτι Ultimate , VPower κ.λ.π. τα ακούω και βγάζω σπυρακια.🤣 Αφού δεν το έχεις άστο μη γράφεις καν. Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.
papoys1 Δημοσ. πριν από 51 λεπτά Δημοσ. πριν από 51 λεπτά 1 ώρα πριν, aionnou είπε Αφού δεν το έχεις άστο μη γράφεις καν. Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι. Εάν το έχω ή όχι άστο. Φίλε κάνω 30 με 35 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο (βενζίνα - υγραέριο - πετρέλαιο). 5-6 χρόνια ταξιτζής με 200 τουλάχιστον χιλιόμετρα τη μέρα.Δεν μου περισσεύουν να πληρώνω βιτρίνες και πειραματικά καύσιμα. Κάποιοι που κάνουν 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο ή τους περισσεύουν μπορούν να τα δίνουν όπου γουστάρουν. όσο για τα υπόλοιπα νομίζω τάχουμε ξαναπεί. 391.000 χιλιόμετρα σκυλί το opel μηχανούλα δεν καίει σταγόνα λαδι με τα δήθεν για σένα υποβαθμισμένα και επικινδυνα καύσιμα.Και λαδάκι φτηνιάρικο - υποβαθμισμένο - τηγανόλαδο πες το όπως θες από το lidl.😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα