Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

*Black Friday με 1€=40 Bonus πόντους στον Κωτσόβολο!*

Συντονιστείτε για να ανακαλύψετε Black Friday προσφορές σε τηλεοράσεις, smartphones, κλιματιστικά, ψυγεία και πολλά άλλα είδη σπιτιού και τεχνολογίας και κερδίστε 1€=40 Bonus πόντους με τις αγορές σας στον Κωτσόβολο!

H προσφορά ισχύει από *Παρασκευή 15.11.2024 και ώρα 21:00 έως και την Δευτέρα 18.11.2024 και ώρα 23:59*, για συναλλαγές με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Alpha bank 1€=40 Bonus πόντους στον Κωτσόβολο
Δημοσ.

άρα 8% επιστροφή

-- η στάνταρ εξαργύρωση alpha bonus είναι 1000 πόντοι = 2€
        (υπό συνθήκες παίζει και παραπάνω)

Δημοσ.

Περίμενα γερμανο για επιστροφή....τίποτα.

τα Public wallet ...tipota.

O Κώτσος 8%..δλδ τίποτα...

καλύτερα να παίξουμε άμυνα την 1η εβδομάδα...

• Like 5
Δημοσ.

20% είναι το στάνταρ, λογικά τελευταίες ημέρες (ίσως και από black Friday προς cyber Monday) θα παίξει πάλι το 20% όπως κάθε χρονιά. Δηλαδή 1 ευρώ 100 πόντοι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, george991 είπε

8% σε συνδυασμό με μια Black Friday τιμή (δηλαδή την κατώτατη που έχει υπάρξει για κάποιο προϊόν) δεν είναι καλό deal; Τι γινόταν τις άλλες χρονιές δηλαδή;

Περισυ ηταν x100 οι ποντοι, τωρα μονο x40.

Ακομα περιμενουμε να κανουν εναν διπλασιασμο στην εξαργυρωση των ποντων μας μηηηηηηπως και παρουμε κατι τσαμπα απο τον Κωτσοβολο...

• Like 2
Δημοσ.

Σε αναμονη και εγω γιατι περισυ ηταν χ100. 
Και απο την στιγμη που τελιωνει σε 3 μερες. μπορει αργοτερα να βαλουν το 100αρι

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ειμαστε 14 ημερες πριν την Black Friday θυμιζω και στο παρον τοπικ. Λογικα οταν ερθει η BF θα ερθει και το συνηθες για ημερες προσφορων 1€=100 ποντοι. Αλλωστε ενα 20% ειναι, δεν ειναι τιποτα τρελο, εχουμε δει και 30% σε Εθνικη σε Πειραιως και σε γιουρο στο παρελθον. Απλα, καθε χρονο και χειροτερα / καθε περυσι και καλυτερα για τις "επιστροφες".

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πει ξανά, νομίζω οδεύουμε στο τέλος του 1=100. Φέτος έχει δώσει ο Κώτσος πάρα πολλά 1=50 και 100, αλλά σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Είχαμε S24, Galaxy Fold, Galaxy Tab, Laptop Asus, Lenovo. 
Οπως το βλέπω, πλέον τέτοιες θα είναι οι προσφορές. Το 1=40, ίσως να είναι καλό αν κάποιος θέλει να πάρει πχ Apple/Dyson/PS5 Pro που εξαιρούνται από κάθε άλλη προωθητική ενέργεια τράπεζας. 

Δημοσ.

Βγήκε και 1=100 για ορισμένες ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τέλος του μήνα. 

Πάντως η Alpha Bank κατα τη γνώμη μου αξίζει μόνο με τις Aegean κάρτες. Είναι λίγο πιο δύσκολο να υπολογίσεις πόσο είναι το πραγματικό ποσοστό επιβράβευσης (πρέπει να δεις τιμές εισιτηριου χωρίς μίλια) αλλά είναι πολύ πιο συμφέρον απο το να εξαργυρώνεις Bonus πόντους σε μαγαζιά. Εφόσον φυσικά ταξιδεύετε και πιάνουν τόπο. 

Δημοσ.

Πρόσφατα έκανα μια εξαργύρωση μιλίων bonus από Alpha για 4 economy εισιτήρια  και η αναλογία ήταν περίπου 100€ για 10000 μίλια. Δηλαδή με 160000 μίλια «κέρδισα» 1600€ ευρώ, πλήρωσα μόνο φόρους. Η τιμή αφορούσε την αντίστοιχη τιμή αν έκλεινα τα εισιτήρια με cash και όχι με μίλια. 

Για αγορά μιας κάμερας Nikon θα μου πιστωθούν περίπου 60000 μίλια , δεν ξέρω αν θα βγει το 1 προς 100 για όλα την Cyber Monday 

Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 5:29 ΜΜ, BrocasHelm είπε

20% είναι το στάνταρ, λογικά τελευταίες ημέρες (ίσως και από black Friday προς cyber Monday) θα παίξει πάλι το 20% όπως κάθε χρονιά. Δηλαδή 1 ευρώ 100 πόντοι.

Σήμερα ξεκίνησε νέα προσφορά με 100 πόντους, αλλά για προϊόντα bosh, siemens κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/collection/g241164-mda-sda-ac?itm_source=promo&itm_medium=banner&itm_content=homepage-billboard-bottom&itm_campaign=g241164

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για αγορές σε ψυγεία, πλυντήρια, απορροφητήρες, εντοιχιζόμενες συσκευές και μικροσυσκευές Bosch, Pitsos, Siemens, Neff και όλα τα κλιματιστικά Bosch με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank, από 19.11.2024 έως 30.11.2024 βάσει της αναγραφόμενης τιμής του προϊόντος. Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15.01.2025, εφόσον το προϊόν έχει παραληφθεί έως 31.12.2024. Η προσφορά δεν ισχύει σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος ή ακύρωσης της συναλλαγής.

Επεξ/σία από katcos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...