Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Scottas είπε

Κατοχος s20fe 4g το ειχα παρει πριν 3 χρονια τετοιο καιρο απο προσφορα πλαισιου

Αξιζει η μεταβαση στο συγκεκριμενο?

Μεχρι σημερα πολυ ευχαριστημενος απο το σ20φε απλα ειναι για αλλαγη η μπαταρια του και εξωτερικα ειναι ταλαιπωρημενο

Ευχαριστω 

Φίλε μου και εγώ το ίδιο έχω και εγώ το έχω κάνει και αλλαγή μπαταρίας και είναι η πρώτη φορά που δεν θέλω να αλλάξω κινητό γιατί είναι γρήγορο για τα χρόνια του.Δεν νομίζω ότι αξίζει το s23 fe μόνο και μόνο λόγω επεξεργαστή.Ειμαι στην ίδια φάση με σένα μήπως και βρω κάτι για να αλλάξω το s20 fe.Ισως αν έπεφτε πιο κάτω που μάλλον θα πέσει το s24 fe λόγω καλύτερου επεξεργαστή και 7ετη υποστήριξη λογισμικού.Κατ αλλά έχει και αυτό τα αρνητικά του όπως μεγεθος

Επεξ/σία από sifario1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μην παιδεύεστε , το πιο φτηνό S στην αγορά είναι , όποιος θέλει να πάρει ένα S πάει και το παίρνει . Όποιος κοιτάει στεγνά τα specs πάει αλλού . 

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ea6gka είπε

Λοιπον για SOT εχουμε 6:30 - 7 ωρες σε wifi και 5:30-6 ωρες σε δεδομενα. Οθονη καλυτερη απο S23 και καμερα ΠΑΡΑ πολυ καλη. 

Θα έλεγες ότι έχει καλύτερο sot από iPhone 13?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Θα έλεγες ότι έχει καλύτερο sot από iPhone 13?

Θα ελεγα οτι ειναι καλυτερη συσκευη το S23, σε δικτυα μπορει να εχει αλλα 30 λεπτα παραπανω το 13ρι ΑΛΛΑ δεν το εχω δουλεψει με ios 18 για να σου πω σημερα πως ειναι. 

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι ρωτάνε πιο πάνω iPhone 13 μου βγάζει εμένα περίπου 5 sot. Μετά από 2 χρόνια μπαταρία είναι στο 88% ενώ το προσέχω με τις φορτίσεις. Δεν κολλάει καθόλου απλά κάνει κάτι κουλά ώρες ώρες και δεν έρχεται καμία ειδοποίηση και πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή για να κάνει refresh. Οπότε τα 4gb ram αρχίζουν και είναι λίγα. Αλλά δεν κολλάει όταν κάνεις κάτι. Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα τώρα όμως. Μάλλον όχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ea6gka είπε

Λοιπον για SOT εχουμε 6:30 - 7 ωρες σε wifi και 5:30-6 ωρες σε δεδομενα. Οθονη καλυτερη απο S23 και καμερα ΠΑΡΑ πολυ καλη. 

Έχω κουπόνι 100 € για Γερμανό η cosmote οποίος ενδιαφέρεται το δινω 90

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ea6gka είπε

6:30-7 ώρες SOT πως βγάζεις γιατί εμένα με τα χίλια ζόρια να βγάλει 4:30-5 SOT σε wifi...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε

6:30-7 ώρες SOT πως βγάζεις γιατί εμένα με τα χίλια ζόρια να βγάλει 4:30-5 SOT σε wifi...

Σε ολα τα galaxy κανω ρυθμισεις, κοβω αχρειαστες λειτουργιες και βαζω σε αδρανειες οτι θεωρω περιττο. εχω αυτοματη φωτεινοτητα, 4 λογαριασμους, BT ανοιχτα, δεδομενα ανοιχτα , nfc, 60 ΗΖ και 5g. Πρωτη φορτιση, στησιμο απο αρχη. 

Screenshot_20241117_172817_Device care.jpg

Επεξ/σία από ea6gka
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ea6gka είπε

Σε ολα τα galaxy κανω ρυθμισεις, κοβω αχρειαστες λειτουργιες και βαζω σε αδρανειες οτι θεωρω περιττο. εχω αυτοματη φωτεινοτητα, 4 λογαριασμους, BT ανοιχτα, δεδομενα ανοιχτα , nfc, 60 ΗΖ και 5g. Πρωτη φορτιση, στησιμο απο αρχη. 

Screenshot_20241117_172817_Device care.jpg

Αρκετά εντυπωσιακό θα έλεγα. Εγώ με παρόμοια πράγματα σεταρισμένα σαν και εσένα απλά με 120hz και GPS συνέχεια ανοιχτά και με δύο κάρτες sim δυστυχώς μου βγάζει μέχρι 5 ώρες screen on time. Δεν έχω κάποιο screenshot για να παραθέσω δυστυχώς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε

Αρκετά εντυπωσιακό θα έλεγα. Εγώ με παρόμοια πράγματα σεταρισμένα σαν και εσένα απλά με 120hz και GPS συνέχεια ανοιχτά και με δύο κάρτες sim δυστυχώς μου βγάζει μέχρι 5 ώρες screen on time. Δεν έχω κάποιο screenshot για να παραθέσω δυστυχώς.

και GPS ανοιχτο αλλα μια καρτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...