Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Είναι ίδια μπαταρία με το S21fe , το σκέφτομαι, το είχε βγάλει πριν 6 μήνες ο Γερμανός στην ίδια τιμή,τότε θα το χτύπαγα,τώρα το σκέφτομαι, παρολο που εβαλε 3 χρονια εγγυηση και θα παρει updates τουλαχιστον μεχρι το 27.το έχει κανείς να πει 2 λόγια παραπάνω?

Θερμαίνεται?

Απ'την άλλη με το S24 fe άμεσα διαθέσιμο στα 454€ έχει ένα δίκιο ο @Fulgore

Το έχω πάρει εγώ από την προσφορά του Γερμανού τότε στην ίδια τιμή. Σαν σύνολο για την τιμή που πωλείται είμαι πολύ ευχαριστημένος (ταχύτητα, οθόνη, δυνατά ηχεία) με την αγορά μου πλην όμως της μπαταρίας.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες ακόμα και σε απαιτητικά παιχνίδια (wild rift, call of duty κλπ) οι θερμοκρασίες που φτάνουν είναι μέχρι 41 βαθμούς σύμφωνα με το πρόγραμμα της Samsung για τα παιχνίδια.

Προσωπικά το επέλεξα έναντι του Α55 κυρίως για το samsung dex το οποίο μου λύνει τα χέρια καθότι έχω κυριολεκτικά ένα λάπτοπ στην άκρη του χεριού μου.

Επεξ/σία από bigLITTLE
  • Like 1
Δημοσ.

Αξίζει το s24 fe για ενα κατοστάρικο πάνω από oneplus nord 4? Από specs βλέπω είναι κοντά. Έχει τίποτα στο λειτουργικό της samsung που είναι "επαναστατικό" και δεν το έχει το oneplus? Διαβάζω κάτι για Galaxy AI αλλά δεν ξέρω αν είναι κάτι ουσιαστικό ή παπαριές.

Δημοσ.
9 minutes ago, ccplz said:

Αξίζει το s24 fe για ενα κατοστάρικο πάνω από oneplus nord 4? Από specs βλέπω είναι κοντά. Έχει τίποτα στο λειτουργικό της samsung που είναι "επαναστατικό" και δεν το έχει το oneplus? Διαβάζω κάτι για Galaxy AI αλλά δεν ξέρω αν είναι κάτι ουσιαστικό ή παπαριές.

Εκτός από το  oneui γενικα που είναι και θέμα γουστου ίσως η μόνη διαφορά που έχει το samsung και δεν υπάρχει αλλού είναι το DeX. Όταν συνδέεις το κινητό με οθόνη γίνεται στην ουσία σαν pc

Κατά πάσα πιθανότητα δεν το χρειάζεσαι εφόσον έχεις pc/laptop αλλά είναι από τα πιο underrated features

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, It'sCly είπε

Αξίζει να πάω σε αυτό?

Έχω το S21 FE 3 χρόνια τώρα..Έχει βελτιωθεί καθόλου η μπαταρία?

Άλλαξε τη μπαταρία σου και συνέχισε με αυτό που έχεις 

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alan boy είπε

S23 fe ή xiaomi 14t με 450 ευρώ;; 

Για μένα 14t χωρίς δεύτερη σκέψη...από κει και πέρα σε κάποιους αρέσει το One Ui σε κάποιους το HyperOS και κάποιοι (όπως εγώ) δεν έχουν θέμα.Να σου πω μονάχα ότι επειδή έχω το Poco x6 pro και έχει ίδιο επεξεργαστή με το 14Τ θέλει λίγο προσοχή με την αυτονομία γιατί έχει δυνατό επεξεργαστή αλλά δεν νομίζω καν να συγκρίνεται με το S23 FE ούτε σ αυτό το κομμάτι. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, George6633 είπε

Για μένα 14t χωρίς δεύτερη σκέψη...από κει και πέρα σε κάποιους αρέσει το One Ui σε κάποιους το HyperOS και κάποιοι (όπως εγώ) δεν έχουν θέμα.Να σου πω μονάχα ότι επειδή έχω το Poco x6 pro και έχει ίδιο επεξεργαστή με το 14Τ θέλει λίγο προσοχή με την αυτονομία γιατί έχει δυνατό επεξεργαστή αλλά δεν νομίζω καν να συγκρίνεται με το S23 FE ούτε σ αυτό το κομμάτι. 

Άρα καλύτερο το 14Τ φίλε μου; 

Και εγώ ψάχνω για αλλαγή 

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Και εγώ ψάχνω για αλλαγή 

Εγώ θα πήγαινα σε sammy . Πολύ καλύτερο λογισμικό και καλύτερη υποστήριξη . Μόνο αν θέλεις πολύ τα 256 go πήγαινε 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ea6gka είπε

Εγώ θα πήγαινα σε sammy . Πολύ καλύτερο λογισμικό και καλύτερη υποστήριξη . Μόνο αν θέλεις πολύ τα 256 go πήγαινε 

Samsung φοβάμαι την μπαταρία λίγο, πηγα είδα το 14Τ μόλις, τρομερό! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Και εγώ ψάχνω για αλλαγή 

Πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου και πιο καινούριο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Samsung φοβάμαι την μπαταρία λίγο, πηγα είδα το 14Τ μόλις, τρομερό! 

Και το Xiaomi χάλια έχει , στα ίδια πάνω κάτω θα είσαι 

• Like 2
Δημοσ.

Απλώς να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο δεν δέχεται κάρτα microSD (σε αντίθεση με το Α35/Α55), οπότε αν κάποιος/α ενδιαφέρεται να το έχει στα υπόψιν... τα 128GB για αποθήκευση είναι λίγα πλέον 😕  BTW καλή τιμή για το συγκεκριμένο

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, ccplz said:

No

Δημοσ.

Κατοχος s20fe 4g το ειχα παρει πριν 3 χρονια τετοιο καιρο απο προσφορα πλαισιου

Αξιζει η μεταβαση στο συγκεκριμενο?

Μεχρι σημερα πολυ ευχαριστημενος απο το σ20φε απλα ειναι για αλλαγη η μπαταρια του και εξωτερικα ειναι ταλαιπωρημενο

Ευχαριστω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...