s1mplement Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Πλαισιο στα 150Ε: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/corsair-ext-ssd-1-8-ex100u-2tb-mauro_4093194 αμαζον.δε: 178Ε https://www.amazon.de/-/en/Corsair-EX100U-Portable-Type-C-Storage/dp/B0BGJ1JF8L/ref=sr_1_2?crid=2NOBPE84JZDAL&dib=eyJ2IjoiMSJ9.vQivDhFtK6KMGqFemj0OuChBSqVhsgATOikR0VGSYgRqNfNca8LhE-lQRKu2z-1cgpMn83SN4dsHyt1twjgDa9qjMApflOLlxsDOHRYB6rcorym3oYWrETTy5vEgwuO9M-DtIc_csOxBPrtE8Vq_bM4D6KHG7LbZ20lmxc2qRh3bPhyxzXA0ZHR-KgJRBh9MVb6ah33nwDtzNNIYqSy4BIQIq2_TijED5jy1TET9lcw.dH76Ooa8bDw7i7Hq8TeU_e07kk3UZwJE-fqBLlBXX80&dib_tag=se&keywords=Corsair+EX100U+2tb&nsdOptOutParam=true&qid=1731675332&sprefix=corsair+ex100u+2t%2Caps%2C242&sr=8-2 σκρουτζ γυρω στα 200 https://www.skroutz.gr/s/38676696/Corsair-EX100U-USB-C-Exoterikos-SSD-2-0TB-2-5-Mayro.html Την προηγουμενη χρονια πουλαγανε τον ιδιο των 1 ΤΒ στα 65 νομιζω Υπαρχει και για τα 4ΤΒ σε προσφορα αλλα λιγοτερο δελεαστικη τιμη νομιζω https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/corsair-ext-ssd-1-8-ex100u-4tb-mauro_4093208 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από s1mplement 1
Talixx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου ενταξει ιστορικα εχει παιξει στο skroutz 147 ευρω βεβαια για την ωρα το λες meh προσφορα αλλα μηπως παιξει ο κοτσοβολος καλυτερες τιμες? η αλλου?
Homecinemakias Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 πμ Στις 15/11/2024 στις 3:00 ΜΜ, s1mplement είπε Την προηγουμενη χρονια πουλαγανε τον ιδιο των 1 ΤΒ στα 65 νομιζω Όχι, 79,9 τον είχαν, τον αγόρασα εγώ. Ίδια τιμή και φέτος. Κατευχαριστημένος πάντως, δεν έχω ξαναδουλέψει τόσο γρήγορο εξωτερικό σκληρό. Τον έχω για Μ1 pro Macbook και δεν βλέπω διαφορές απο τον ενσωματωμένο σκληρό!!!
stark Δημοσ. Παρασκευή στις 10:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:25 πμ Παιδιά αυτός αξίζει για σύνδεση στην USB 3.0 port του Router μου (FRITZ!Box 4040), για αποθήκευση και θέαση ταινιών μέσω KODI στο Android Box μου; Ή μήπως είναι too much / too expensive για αυτό τον σκοπό και είναι καλύτερα να πάω σε ένα πολύ φθηνό μηχανικο SMR 2 - 3 TB; (αυτή τη στιγμή έχω στο router έναν 1TB USB 3 Seagate που έχει τιγκάρει).
s1mplement Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 πμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, stark είπε Παιδιά αυτός αξίζει για σύνδεση στην USB 3.0 port του Router μου (FRITZ!Box 4040), για αποθήκευση και θέαση ταινιών μέσω KODI στο Android Box μου; Ή μήπως είναι too much / too expensive για αυτό τον σκοπό και είναι καλύτερα να πάω σε ένα πολύ φθηνό μηχανικο SMR 2 - 3 TB; (αυτή τη στιγμή έχω στο router έναν 1TB USB 3 Seagate που έχει τιγκάρει). Δεν νομίζω να αξίζει αυτός ο SSD για local streaming ταινιών. Για το steaming δεν χρειάζεται τόσο υψηλή ταχύτητα μεταφοράς οπότε είναι overkill. 1 ώρα πριν, Homecinemakias είπε Όχι, 79,9 τον είχαν, τον αγόρασα εγώ. Ίδια τιμή και φέτος. Κατευχαριστημένος πάντως, δεν έχω ξαναδουλέψει τόσο γρήγορο εξωτερικό σκληρό. Τον έχω για Μ1 pro Macbook και δεν βλέπω διαφορές απο τον ενσωματωμένο σκληρό!!! Είμαι σίγουρος ότι η τιμη για black friday στο πλαίσιο πέρυσι ήταν στα 65 γιατί αν δεις στο σκρουτζ στα 80 τον πουλάγανε εκείνη την εποχή. Επίσης στο πλαίσιο υπάρχουν αξιολογήσεις που λένε οτι τον πήρανε στα 65. Και εγώ ειμαι ευχαριστιμένος και πήρα φέτος ξανά αλλά των 2 ΤΒ Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:45 πμ από s1mplement 1
Homecinemakias Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 πμ 15 λεπτά πριν, s1mplement είπε Δεν νομίζω να αξίζει αυτός ο SSD για local streaming ταινιών. Για το steaming δεν χρειάζεται τόσο υψηλή ταχύτητα μεταφοράς οπότε είναι overkill. Είμαι σίγουρος ότι η τιμη για black friday στο πλαίσιο πέρυσι ήταν στα 65 γιατί αν δεις στο σκρουτζ στα 80 τον πουλάγανε εκείνη την εποχή. Επίσης στο πλαίσιο υπάρχουν αξιολογήσεις που λένε οτι τον πήρανε στα 65. Και εγώ ειμαι ευχαριστιμένος και πήρα φέτος ξανά αλλά των 2 ΤΒ Έχεις άδικο. Είναι ακόμη χειρότερο! 😛 Βρήκα στο ιστορικό αγορών μου την περσινή αγορά. 1
s1mplement Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 πμ Ναι έχεις δίκαιο, δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε το 65
croesus Δημοσ. Παρασκευή στις 08:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:43 μμ Να προσθέσω και εγώ την δική μου επμειρία
cubilone Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:33 μμ 2 ώρες πριν, croesus είπε Να προσθέσω και εγώ την δική μου επμειρία Τι έκανες ακριβώς;
taspo Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ 14 ώρες πριν, Homecinemakias είπε Όχι, 79,9 τον είχαν, τον αγόρασα εγώ. Ίδια τιμή και φέτος. Κατευχαριστημένος πάντως, δεν έχω ξαναδουλέψει τόσο γρήγορο εξωτερικό σκληρό. Τον έχω για Μ1 pro Macbook και δεν βλέπω διαφορές απο τον ενσωματωμένο σκληρό!!! Εγώ προσωπικά έχω τον 1Tb και δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλύτερος είναι ο Samsung T5. Επίσης αν θες γρήγορο δίσκο δες την λύση του case της ugreen με Samsung 990 Pro
Mhlogiatros Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ Και εγω έχω τον 1Tb και τα νουμερα ειναι πολυ χειροτερα ακομα . Τι σκ@τα αλλιως αποδιδει αλλες μνημες εχει ?
SeNNinhA Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ Στις 22/11/2024 στις 9:25 ΠΜ, stark είπε Παιδιά αυτός αξίζει για σύνδεση στην USB 3.0 port του Router μου (FRITZ!Box 4040), για αποθήκευση και θέαση ταινιών μέσω KODI στο Android Box μου; Ή μήπως είναι too much / too expensive για αυτό τον σκοπό και είναι καλύτερα να πάω σε ένα πολύ φθηνό μηχανικο SMR 2 - 3 TB; (αυτή τη στιγμή έχω στο router έναν 1TB USB 3 Seagate που έχει τιγκάρει). Σωστά το είπες και μονος σου. Αυτοι είναι Portable SSD που στην πραξη είναι χρησιμοι σε ατομα που μετακινούνται συχνά και θελουν να εχουν τα αρχεία τους μαζι τους μιας και να μην μπουν στον κοπο να αλλάζουν SSD στο laptop τους επίσης. Για την χρήση σου πας σε κλασικό external HDD οπως ο παρακατω που θα σου δωσει φθηνο αποθηκευτικο χωρο. 1
stark Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:04 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, SeNNinhA said: Σωστά το είπες και μονος σου. Αυτοι είναι Portable SSD που στην πραξη είναι χρησιμοι σε ατομα που μετακινούνται συχνά και θελουν να εχουν τα αρχεία τους μαζι τους μιας και να μην μπουν στον κοπο να αλλάζουν SSD στο laptop τους επίσης. Για την χρήση σου πας σε κλασικό external HDD οπως ο παρακατω που θα σου δωσει φθηνο αποθηκευτικο χωρο. Ναι, κοιτάζω πλέον για μηχανικό 2TB+ σε προσφορά. Ίσως κάτω από 50 ευρώ αν βρω λόγω Black Friday αυτές τις μέρες. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:05 μμ από stark
croesus Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 22/11/2024 στις 11:33 ΜΜ, cubilone είπε Τι έκανες ακριβώς; Καλησπέρα, Τώρα είδα το μήνυμά σου, η αγορά έγινε την περσινύ μαύρη Παρασκευή. Η παράθεση ήταν μόνο και μόνο για λόγους σύγκρισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα