Προς το περιεχόμενο

Samsung vs Xiaomi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Χωρις επισημη αντιπροσωπεια και σερβις.....αστο καλυτερα.

Γιαυτό ανέφερα το Πλαισιο και όχι κάποιο κατάστημα του skroutz.

Επίσης μιλάμε για συσκευή των 250ευρώ. Αν μιλάγαμε για ακριβότερη συσκευή, εκεί ναι μαζι σου στα περι αντιπροσωπείας.

Δεν είναι καλές οι άλλες αντιπροτάσεις δυστηχώς. Το μεν Xiaomi το οποιο δεν θα υποστηρίζεται μέχρι του χρόνου και τα δε αδύναμα Samsung με τα μόλις 6gb Ram.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτό ανέφερα το Πλαισιο και όχι κάποιο κατάστημα του skroutz.

Επίσης μιλάμε για συσκευή των 250ευρώ. Αν μιλάγαμε για ακριβότερη συσκευή, εκεί ναι μαζι σου στα περι αντιπροσωπείας.

Δεν είναι καλές οι άλλες αντιπροτάσεις δυστηχώς. Το μεν Xiaomi το οποιο δεν θα υποστηρίζεται μέχρι του χρόνου και τα δε αδύναμα Samsung με τα μόλις 6gb Ram.

Συμφωνοι....αλλα το Πλαισιο που θα το παει; Ειναι μια καινουρια εταιρεια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Συμφωνοι....αλλα το Πλαισιο που θα το παει; Ειναι μια καινουρια εταιρεια.

Το Πλαισιο θα το στείλει έξω για επισκευή όπως και τα Google Pixel πχ.

10 ώρες πριν, Rockstreamgr είπε

Σας ευχαριστώ πολύ, με βοηθήσατε πολύ, λέω να πάω στο 13 pro 5g , ο μικρός είχε redmi note 10s λογικά θα είναι και η μετάβαση πιο εύκολη. Προτίμησα και τα 256 gb γιατί όντως αλλάζει κινητό κάθε 3+ χρόνια  . Σωστή παρατήρηση 

Υπάρχει και αυτή η επιλογή στα χρήματα του  Redmi 13 pro, το Motorola που είχε αναφερθει σε άλλο θέμα 

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/motorola-moto-edge-50-fusion-512gb-5g-forest-blue_4535324

Δημοσ.

Redmi Note 13 Pro

Poco X6 

Motorola Moto Edge 50 Fusion

Τα δύο πρώτα είναι ίδια και θα πάρουν σίγουρα μέχρι android 15 (δεν ξέρω αν όταν λέει 3 αναβαθμίσεις μετράει και αυτό που ξεκίνησε άρα 13-14-15 ή από το επόμενο άρα 14-15-16).Νομίζω αυτές οι τρεις επιλογές μένουν στο τέλος όπου οι πρώτες δύο είναι το ίδιο λογισμικό (Poco-Redmi το ίδιο) και το διαφορετικό είναι η Μοτορολα.. Ότι και να επιλέξει από τα 3 θα είναι ευχαριστημένος. 

Δημοσ.
On 15/11/2024 at 14:26, Rockstreamgr said:

Γεια σας , θέλω να παρω δώρο ενοψιν γιορτών στον γιο μου 14 χρονών. Φαντάζομαι λόγω Black Friday είναι καλή εποχή να κοιτάξω . Είμαι ανάμεσα σε 

1) Samsung a25 6/128 gb 5g 229 ευρώ 

2) Xiaomi redmi note 13 6/128 gb 5g 270 ευρω 

(Έχω ένα κουπόνι 40 ευρώ οπότε μπορώ να το προσθέσω και αυτό )

Αξίζει να δώσω παραπάνω για;

3) Samsung a35 6/128 gb 5g 299 ευρώ 

ή

4) Nothing phone 2a 8/128 gb 249 ευρώ 

ή 

5) Xiaomi redmi note 13 pro 5g 8/256 gb 279 ευρώ 

Ο μικρός κυρίως χρησιμοποιεί chrome για σερφάρισμα και Spotify για μουσική με ακουστικά και δυστυχώς τα a35 και nothing δεν εχουν audio jack ( παίζει βέβαια αντάπτορας προς usb type c ) , σπάνια φωτογραφία και κανένα ChatGPT ή παιχνιδάκι

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει με την γνώμη του 

Το Nothing phone 2a είναι πολύ ιδιαίτερο, δεν ξέρω αν θα του κάνει. Είναι φτιαγμένο με τη λογική να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο παρεμβατικό στη ζωή σου, εξ ου και τα ασπρόμαυρα  μοτίβα χωρίς χρωματάκια κλπ. Είναι ένα καλό κινητό για ειδική χρήση. Βλ. https://youtu.be/oH8b1BbKPSA .

Δεδομένου ότι είναι 14, δεν θα κάνει κάποια ιδιαίτερη χρήση και το κινητό θα το έχει μαξ για 3-4 χρόνια ακόμα =>Α25. 
Εκτός κι αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πας σε πιο πάνω μοντέλα. Αλλά στα 17 θα σου ζητάει iphone :P .

Tα Redmi ειναι οκ. Απλά θα πρέπει να βάλει μια απλή ρύθμιση στον DNS γιατ΄ιείναι γεμα΄τα διαφημίσεις. Ρυθμίσεις>DNS>Private DNS και γράφεις εκεί dns.adguard.com (ο σέρβερ της Adguard δλδ.). Αντίο διαφημίσεις. Επιπλέον αν θες βάζεις και τη δωρεάν εφαρμογή της adguard.

On 17/11/2024 at 10:02, osfp1978 said:

Το nothing τα λεει ολα το ονομα του....Ασε που δεν υπαρχει ουτε σερβις.

Οσο για το x6 απλα ανεκδοτο.

Τεκμηριωμένη άποψη...

Δημοσ.
2 hours ago, osfp1978 said:

Το δικο σου πρόβλημα ποιο ειναι;

Ότι όταν δεν έχεις συγκεκριμένα επιχειρήματα, είναι απλά μια αποψάρα αυτό που γράφεις και δεν βοηθάει τον άνθρωπο να βγάλει συμπέρασμα.

Εχεις πιάσει στα χέρια σου οποιοδήποτε από τα δύο κινητά;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

Ότι όταν δεν έχεις συγκεκριμένα επιχειρήματα, είναι απλά μια αποψάρα αυτό που γράφεις και δεν βοηθάει τον άνθρωπο να βγάλει συμπέρασμα.

Εχεις πιάσει στα χέρια σου οποιοδήποτε από τα δύο κινητά;

Αξιζει να ρισκάρεις δε μια νεα εταιρεια χωρις υποστηριξη;

Οσο για τα χιαομι ναι ειχα....και το πουλησα σε ενα μηνα γιατι δεν παλευοταν το miui...

Δημοσ.
Just now, osfp1978 said:

Αξιζει να ρισκάρεις δε μια νεα εταιρεια χωρις υποστηριξη;

Οσο για τα χιαομι ναι ειχα....και το πουλησα σε ενα μηνα γιατι δεν παλευοταν το miui...

Μια χαρά είναι το MiUi αρκεί να ξέρεις να το σετάρεις.

Σχετικά με τη Nothing, το ίδιο ακριβώς ήταν και οι oneplus, xiaomi, lenovo όταν εμφανιστηκαν. Kαι η Google είναι ακομη ετσι.

Καμία απολύτως υποστήριξη στην Ελλαδα και αποστολή στο εξωτερικό για βλάβες.

Αυτό δεν έχει σχέση με τη συσκευή όμως. Το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει σε αυτή την τιμή.

Και μην νομίζεις ότι η Samsung έχει καλύτερη υποστήριξη επειδή είναι στην Ελλάδα. Εφιάλτης είναι το σέρβις τους.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

Μια χαρά είναι το MiUi αρκεί να ξέρεις να το σετάρεις.

Σχετικά με τη Nothing, το ίδιο ακριβώς ήταν και οι oneplus, xiaomi, lenovo όταν εμφανιστηκαν. Kαι η Google είναι ακομη ετσι.

Καμία απολύτως υποστήριξη στην Ελλαδα και αποστολή στο εξωτερικό για βλάβες.

Αυτό δεν έχει σχέση με τη συσκευή όμως. Το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει σε αυτή την τιμή.

Και μην νομίζεις ότι η Samsung έχει καλύτερη υποστήριξη επειδή είναι στην Ελλάδα. Εφιάλτης είναι το σέρβις τους.

Εχω περασει απο τον ''εφιάλτη '' της σαμσουγκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...