Siseoth Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα σε όλους, Είμαι με γραμμή Vodafone FTTH 100 με το H300 router, ο οποίο είναι κουμπωμένο πάνω στο ONT (δε χρησιμοποιω σταθερο τηλεφωνο). Λόγω προβλημάτων και μικροαποσυνδέσεων στο WiFi, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά 2 Mesh Deco X10 ή X50. Τα επιθυμητά μου Σενάρια είναι 2: ONT > Deco 1 Router > Deco 2 ONT > Vodafone Router > Deco 1 > Deco 2 Είναι εφικτό λοιπόν με το Σενάριο 1 να απαλλαγώ πλήρως από το router της Vodafone? Παιζει ακόμα και να είναι Plug and Play στο ONT? Θα ζοριστώ πολύ να πάρω τους κωδικούς από τη Vodafone? Επίσης, εχοντας και Vodafone TV, θα υπάρχει κάποιο θέμα στο Σενάριο 1? Για το σενάριο 2 με τα Deco ως Access Points, θα έχω πρόσβαση σε πιο Advanced Settings (DNS, QoS κτλ) ή θα είναι περιορισμένα επειδή δεν ειναι σε Router mode? Επίσης, θα πρέπει ιδανικά να απενεργοποιήσω το WiFi στο H300 για καλύτερο performance? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Αν δίνει επιλογή για VLAN ID & σύνδεση PPPoE θα μπορείς να ξεφορτωθείς το Sercomm, αλλιώς όχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα