evagelos_21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Οτι λέει ο τίτλος. τι θα μπορούσα να πάρω για να παιζει σ΄θγουρα. Εχω πάρει μέχρι τώρα 4 καλώδια και μου δείχνει ότι δεν παιζει. Σας ευχαριστώ. 1
chios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/13175726/Samsung-Regular-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Mayro-1-5m-EP-DG930IBEGWW.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Οποιοδήποτε καλώδιο κάνει δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο.
Kthulhou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, evagelos_21 είπε Οτι λέει ο τίτλος. τι θα μπορούσα να πάρω για να παιζει σ΄θγουρα. Εχω πάρει μέχρι τώρα 4 καλώδια και μου δείχνει ότι δεν παιζει. δες πρώτα τι υποστηρίζει η OPEL, γιατί εγώ με απλό usb-c δεν είχα θέμα ούτε σε σιτροέν, ούτε σε ford, αλλά σε opel mokka....δεν συνδεόταν με τ ι π ο τ α .... 2 android που δοκίμαζα ευτυχώς το είχα για 2-3 μέρες ως αυτοκίνητο αντικατάστασης κ δεν πολυσιχτίρισα
evagelos_21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 15/11/2024 στις 5:53 ΜΜ, Kthulhou είπε δες πρώτα τι υποστηρίζει η OPEL, γιατί εγώ με απλό usb-c δεν είχα θέμα ούτε σε σιτροέν, ούτε σε ford, αλλά σε opel mokka....δεν συνδεόταν με τ ι π ο τ α .... 2 android που δοκίμαζα ευτυχώς το είχα για 2-3 μέρες ως αυτοκίνητο αντικατάστασης κ δεν πολυσιχτίρισα Και πώς μπορώ να δω τι υποστηρίζει;
Xristaras12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 πόσες θύρες έχει το αμάξι; Μία απο αυτές είναι για τη σύνδεση με το android auto, οι άλλες είναι για σκέτη φόρτιση. Θα σου γράφει στο manual πιστεύω είτε θα έχει κάποιο σηματάκι στις άλλες που ειναι για φόρτιση μονο.
dsi44 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 δε θα φταινε τα καλωδια ,αλλα η θυρα θα εχει χαλασει.
Dr_Pepper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 15/11/2024 στις 5:35 ΜΜ, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/13175726/Samsung-Regular-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Mayro-1-5m-EP-DG930IBEGWW.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Οποιοδήποτε καλώδιο κάνει δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που δείχνεις τυχαίνει να κάνει, αλλά δεν κάνει οποιοδήποτε καλώδιο καποια ειναι μόνο για φόρτιση και δεν έχουν τις επαφές για data.
evagelos_21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Αυτό που δείχνεις τυχαίνει να κάνει, αλλά δεν κάνει οποιοδήποτε καλώδιο καποια ειναι μόνο για φόρτιση και δεν έχουν τις επαφές για data. Αυτό έψαχνα και εγώ καλώδια που έχουνε υποστήριξη για data
Liverpool89 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ Καλησπερα. Εχω ενα φορτ τρανσιτ καινουργιο με android auto ασυρματο και ενσυρματο. Εδω και μια εβδομαδα που το εχω συνδεοταν κατευθείαν με το αυτοκινητο ασυρματα. Σημερα ξαφνικα δεν το βρισκει. Μεσω Bluetooth το κινητο ειναι συνδεμενο με την οθονη. Το καταργησα και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ιδια. Με καλωδιο παλι δεν συνδεεται. Το κινητο ειναι samsung s20fe. Τι σκαλωμα μπορει να εφαγε;
achilles_g_ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:50 μμ 20 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Καλησπερα. Εχω ενα φορτ τρανσιτ καινουργιο με android auto ασυρματο και ενσυρματο. Εδω και μια εβδομαδα που το εχω συνδεοταν κατευθείαν με το αυτοκινητο ασυρματα. Σημερα ξαφνικα δεν το βρισκει. Μεσω Bluetooth το κινητο ειναι συνδεμενο με την οθονη. Το καταργησα και το ξαναπερασα αλλα παλι τα ιδια. Με καλωδιο παλι δεν συνδεεται. Το κινητο ειναι samsung s20fe. Τι σκαλωμα μπορει να εφαγε; Δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο το οποίο να είναι data and charge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα