Tsegis34 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Ναι αρχικά είχα κάνει το αίτημα τηλεφωνικά αλλά πήρε αριθμό υπόθεσης..Στη συνέχεια έστειλα μέσω της πλατφόρμας που έχουν μήνυμα με σχετικό τον αριθμό της υπόθεσης αλλά με έγραψαν. Εχθές έκανα την ύστατη προσπάθεια πάλι μέσω μηνύματος στην πλατφόρμα. Θέλουν απειλές από ότι κατάλαβα ή απλά επεσα σε συνειδητοποιημένο υπάλληλο που ασχολήθηκε με το θέμα μου. 1
stefan_city Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα και μετά από τόσες ημέρες διερεύνησης (άνοιξε case 19/12) με ενημέρωσαν πως δεν έχει γίνει κάποια συναλλαγή από κάρτα κατοχής μου!!! Σε όλες τις επικοινωνίες μου διευκρίνισα πως η συναλλαγή έγινε από κάρτα του πατέρα μου, με τον οποίο έκαναν μέσω τριγωνικής συνομιλίας την ταυτοποίηση και συνέχιζαν με εμένα για την ενημέρωση του τι έχει προκύψει. Στο case τους είχα επισυνάψει και ό,τι χρειάζεται. Άνοιξα νέο case και επόμενη κίνηση θα είναι η καταγγελία στην Τράπεζα της Ελλάδος για αθέτηση των όρων της προσφοράς τους. Μόλις τώρα, stefan_city είπε Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από stefan_city
kaklikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Στις 15/1/2025 στις 4:50 ΜΜ, stefan_city είπε Σήμερα και μετά από τόσες ημέρες διερεύνησης (άνοιξε case 19/12) με ενημέρωσαν πως δεν έχει γίνει κάποια συναλλαγή από κάρτα κατοχής μου!!! Σε όλες τις επικοινωνίες μου διευκρίνισα πως η συναλλαγή έγινε από κάρτα του πατέρα μου, με τον οποίο έκαναν μέσω τριγωνικής συνομιλίας την ταυτοποίηση και συνέχιζαν με εμένα για την ενημέρωση του τι έχει προκύψει. Στο case τους είχα επισυνάψει και ό,τι χρειάζεται. Άνοιξα νέο case και επόμενη κίνηση θα είναι η καταγγελία στην Τράπεζα της Ελλάδος για αθέτηση των όρων της προσφοράς τους. Φιλε μου πραγματικα καλο ξεμπερδεμα.. Εμενα μετα απο ενα αυστηρο email, μετα απο λιγες ωρες ελαβα ενα απολογητικο email και μου πιστωθηκαν ολοι οι ποντοι. Τελευταια φορα που ασχολουμαι με τετοιου ειδους προσφορες. Αν ειναι να μας βγαινει το λαδι αστο. Ακριβυνε πολυ.
souvlakomanis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 15/1/2025 στις 4:50 ΜΜ, stefan_city είπε Σήμερα και μετά από τόσες ημέρες διερεύνησης (άνοιξε case 19/12) με ενημέρωσαν πως δεν έχει γίνει κάποια συναλλαγή από κάρτα κατοχής μου!!! Σε όλες τις επικοινωνίες μου διευκρίνισα πως η συναλλαγή έγινε από κάρτα του πατέρα μου, με τον οποίο έκαναν μέσω τριγωνικής συνομιλίας την ταυτοποίηση και συνέχιζαν με εμένα για την ενημέρωση του τι έχει προκύψει. Στο case τους είχα επισυνάψει και ό,τι χρειάζεται. Άνοιξα νέο case και επόμενη κίνηση θα είναι η καταγγελία στην Τράπεζα της Ελλάδος για αθέτηση των όρων της προσφοράς τους. Οι τράπεζες ξέρουν μόνο να τα παίρνουν και να σε τρελαίνουν στα τηλέφωνα αλλά όταν είναι να δώσουν κάνουν τους κινέζους. Θυμάμαι 2 χρόνια και πίσω έκανες αγορά με επιστροφή απο τις προσφορές και έμπαιναν αμέσως στο ακέραιο. Πλέον να περιμένεις 2 βδομάδες και 3 και αν σου μπούν οι πόντοι μου φαίνεται ταλαιπωρία όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Ειδικά κάτι πόντοι απο Alfa και Piraeus είναι για γέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα