avacan23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χλιαρό ξεκίνημα για το Black Friday Υπάρχουν τηλεοράσεις με πρόγραμμα επιστροφής go 4 more της εθνικής τράπεζας. https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3dΤηλεοράσεις%2ctvs%3bproductstatusdescr%3dgo+for+more+Εθνική+Τράπεζα%2cblackfriday%3binches+range%3d65+έως+70+inches%2c75%2b+inches%3bsort%3dprice%3bpage%3d2 Δλδ αγοράζεις με 1000 ευρώ την 85αρα της φωτό και σου επιστρέφονται στην κάρτα 200 ευρώ για μελλοντικές αγορές. ξεχώρισα αυτές τις 4. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από avacan23
dimitris1090t Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Σύμφωνα με τους όρους ισχύει μέχρι σήμερα η προσφορά με τους πόντους
water97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-oled-tv-65g45lw-65-4k-ultra-hd_4534077?srsltid=AfmBOoqy-LeAHNx0Rkq8j0k0lJGZ-Q2odr_ucm0UB6koQfuKcBKadMwljtc Παρήγγειλα αυτή και βγαίνει με τους πόντους στα 1600. Νομίζω συμφέρει για όποιον θέλει να αγοράσει τηλεόραση σήμερα. 3
avacan23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Αρα πήρες μια από τις κορυφαίες τηλεοράσεις της αγοράσ με 400 ευρώ κέρδος. Χαίρομαι που βοηθήσαμε! Οποιος θέλει Oled υπάρχει και η samsung στα 1600 ευρώ -20% επιστροφή (320 ευρώ)=1280 ευρώ. 1
kaklikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Ερωτηση. Στο πλαισιο δεν εχει ατοκες δοσεις με πιστωτικη καρτα μεσω της σελιδας ; ;
kaklikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδια γραφει μεχρι και τις 15 του μηνα βεβαια βλεπω οτι στις προσφορες στην σελιδα της go4more δεν εχει πλεον την προσφορα του plaisio. προλαβαινω για αγορα ή δεν ισχυει αλλο; Edit: Επεσε παραγγελια για την 65G45LW. Πιστευω αξιζε με την επιστροφη. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από kaklikos
TheRealAcid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Μια ερώτηση σχετική για όσους κάνουν χρήση πόντων κτλ. Η επιστροφή των χρημάτων ξέρετε σε πόσες μέρες περίπου γίνεται; Θα δω κατευθείαν πιστωτικό το ποσό στην κάρτα; Θενξ!
turbat0s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, TheRealAcid είπε Θα δω κατευθείαν πιστωτικό το ποσό στην κάρτα; Όχι βέβαια. Κάποιοι πονηρίδηδες θα επέστρεφαν το προϊόν στο κατάστημα και θα τους έμενε το πιστωτικό ... 1
CMorganV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Στις 15/11/2024 στις 3:15 ΜΜ, water97 είπε https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-oled-tv-65g45lw-65-4k-ultra-hd_4534077?srsltid=AfmBOoqy-LeAHNx0Rkq8j0k0lJGZ-Q2odr_ucm0UB6koQfuKcBKadMwljtc Παρήγγειλα αυτή και βγαίνει με τους πόντους στα 1600. Νομίζω συμφέρει για όποιον θέλει να αγοράσει τηλεόραση σήμερα. την είδα σήμερα απο κοντά και μου άρεσε. Λέτε να έχουμε κάτι καλύτερο black friday σε αυτά τα χρήματα ;
kaklikos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, CMorganV είπε την είδα σήμερα απο κοντά και μου άρεσε. Λέτε να έχουμε κάτι καλύτερο black friday σε αυτά τα χρήματα ; Δεν πιστευω να βγει κατι καλυτερο απο τα 1600 που εβγαινε με την προσφορα. Μονο εαν βγαλει επιστροφη ο γερμανος στα 30% αν και το θεωρω λιγο δυσκολο
wasd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ζητήσω απο τον mod να κρατήσει το topic ανοιχτό για λίγες μέρες ακόμα για να μπορούμε να συζητάμε το θέμα των πόντων. Είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω με το σύστημα της εθνικής. Η κάρτα μου έχει το logo του go4more. Έκανα εγγραφή μέσω του application go4more στις 15/11, πήρα τηλέφωνο την τράπεζα 2 φορές και επιβεβαίωσαν οτι βλέπουν οτι η κάρτα μου είναι συμβατή με το go4more και οτι είμαι εγγεγραμένος κανονικά και μπορώ να κάνω αγορές για το promo του πλαισίου. Στις 15/11 έκανα 2 αγορές απο το πλαίσιο σε προϊόντα που είχαν το banner του go4more επιστροφής. Η αγορά έγινε απο το site. Στο app του go4more η συναλλαγή δεν έχει φανεί ακόμα. Στο app της εθνικής, η συναλλαγή μέχρι και χθες φαινόταν "εκκρεμής" και σήμερα είδα οτι έγινε update και γράφει οτι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε 19/11 16:00. Σε νέο έλεγχο στο app go4more, ούτε η συναλλαγή φαίνεται ούτε οι πόντοι. Είχα διαβάσει στους όρους οτι οι πόντοι, εφόσον η αγορά γίνει online, ενδέχεται να καθυστερήσουν εως και 10 εργάσιμες. Φυσικά υπάρχουν οι αποδείξεις οτι την παραγγελία την έκανα 15/11, το οτι εκκαθαρίστηκε 19/11 θεωρώ οτι δεν είναι πρόβλημα αλλά δικό τους λογιστικό ζήτημα (λογικά του πλαισίου). Ρωτάω λοιπόν όσους έχουν ξανακάνει αγορά μέσω του promo στο παρελθόν, είναι νορμάλ το παραπάνω ή πρέπει να κάνω κάποια κίνηση/επικοινωνία με την τράπεζα. Οι υπόλοιποι που αγοράσατε, τι δείχνει το go4more app; Έχει περάσει την συναλλαγή;
johnie4000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Θα περασουν κ οι πόντοι . Αν περάσουν 10 μέρες κ δεν του δεις ξεκινάς τότε επικοινωνία με την τράπεζα 1
water97 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, wasd είπε Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ζητήσω απο τον mod να κρατήσει το topic ανοιχτό για λίγες μέρες ακόμα για να μπορούμε να συζητάμε το θέμα των πόντων. Είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω με το σύστημα της εθνικής. Η κάρτα μου έχει το logo του go4more. Έκανα εγγραφή μέσω του application go4more στις 15/11, πήρα τηλέφωνο την τράπεζα 2 φορές και επιβεβαίωσαν οτι βλέπουν οτι η κάρτα μου είναι συμβατή με το go4more και οτι είμαι εγγεγραμένος κανονικά και μπορώ να κάνω αγορές για το promo του πλαισίου. Στις 15/11 έκανα 2 αγορές απο το πλαίσιο σε προϊόντα που είχαν το banner του go4more επιστροφής. Η αγορά έγινε απο το site. Στο app του go4more η συναλλαγή δεν έχει φανεί ακόμα. Στο app της εθνικής, η συναλλαγή μέχρι και χθες φαινόταν "εκκρεμής" και σήμερα είδα οτι έγινε update και γράφει οτι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε 19/11 16:00. Σε νέο έλεγχο στο app go4more, ούτε η συναλλαγή φαίνεται ούτε οι πόντοι. Είχα διαβάσει στους όρους οτι οι πόντοι, εφόσον η αγορά γίνει online, ενδέχεται να καθυστερήσουν εως και 10 εργάσιμες. Φυσικά υπάρχουν οι αποδείξεις οτι την παραγγελία την έκανα 15/11, το οτι εκκαθαρίστηκε 19/11 θεωρώ οτι δεν είναι πρόβλημα αλλά δικό τους λογιστικό ζήτημα (λογικά του πλαισίου). Ρωτάω λοιπόν όσους έχουν ξανακάνει αγορά μέσω του promo στο παρελθόν, είναι νορμάλ το παραπάνω ή πρέπει να κάνω κάποια κίνηση/επικοινωνία με την τράπεζα. Οι υπόλοιποι που αγοράσατε, τι δείχνει το go4more app; Έχει περάσει την συναλλαγή; Έκανα και εγώ αγορά στις 15/11. Ούτε εμένα έχουν φανεί οι πόντοι ακόμα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα, συνημμενοι οι όροι. plaisio-oroi.pdf 1
wasd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Update. Προ ολίγου έκανα refresh στο go4more app και μπήκαν πόντοι που γράφει ότι αντιστοιχούν σε 14€. Συνολικά έκανα 2 συναλλαγές στις 15/11. 1048€ και 399€ οπότε θα πρέπει να πάρω πίσω πόντους που αντιστοιχούν σε 209€ και 79€. Μίλησα με την τράπεζα. Αρχικά ο υπάλληλος μου είπε ότι οι πόντοι είναι σωστοί. Ωστόσο του εξήγησα το promo, με έβαλε σε αναμονή, ρώτησε και έμαθε και μου απάντησε ότι οι πόντοι που βλέπω είναι οι αρχικοί που θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς ακόμα και χωρίς promo. Οι υπόλοιποι πόντοι θα μπουν έως 13/12. Ρώτησα για να καταγραφεί στην ηχογράφηση ότι επιβεβαιώνει πως οι συναλλαγές είναι ενταγμένες στο παραπάνω promo, θα πάρω κανονικά συνολικά 20% επι των ποσών τους σε επιστροφή πόντων και ότι απλά είναι θέμα χρόνου. Απάντησε θετικά 2 φορές και το κλείσαμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα