Dennis077 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:18 μμ Γεια σας, αν πας για γενικές εξετάσεις αίματος σε Νοσοκομείο σου κάνουν ανάλυση και για τα επίπεδα των βιταμινών πχ. B12; Αν όχι πρέπει να το ζητήσεις ο ίδιος;
alefther Δημοσ. Παρασκευή στις 01:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:28 μμ τι εννοεις? παντου κανουν οτι εξετασεις εχει συνταγογραφησει ο γιατρος σου, ειτε πας σε ιδιωτικο μιικροβιολογικο, ειτε πας σε νοσοκομειο. Στο ιδιωτικο προφανως μπορεις να πληρωσεις οτι εξτρα εξετασεις θελεις, στο νοσοκομειο οχι
thant Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:38 μμ Θα το ζητήσεις από τον γιατρο που θα σου γράψει τις γενικές εξετάσεις αίματος.
sdikr Δημοσ. Παρασκευή στις 03:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:39 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Dennis077 said: Γεια σας, αν πας για γενικές εξετάσεις αίματος σε Νοσοκομείο σου κάνουν ανάλυση και για τα επίπεδα των βιταμινών πχ. B12; Αν όχι πρέπει να το ζητήσεις ο ίδιος; Αυτά στα γράφει ο Γιατρός, απο όσο θυμάμαι απο τις δικες μου την είχε βάλει για το ετησιο checkup Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:40 μμ από sdikr typo
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:43 μμ 2 ώρες πριν, sdikr είπε Αυτά στα γράφει ο Γιατρός, απο όσο θυμάμαι απο τις δικες μου την είχε βάλει για το ετησιο checkup Ακριβως αυτό. Θα εξετάσουν όσους δείκτες δηλώσει ο γιατρός σου κατά την συνταγογράφηση στο σύστημα. Αν θες κάτι παραπάνω να το σημειώσεις σε χαρτάκι να του πεις γιατί δεν στα εξετάσουν όλα. Εγώ πχ του λέω B12, D3 κτλ.
ekrepali Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 μμ 4 hours ago, mariosnik_ said: Αν θες κάτι παραπάνω να το σημειώσεις σε χαρτάκι να του πεις γιατί δεν στα εξετάσουν όλα. Εγώ πχ του λέω B12, D3 κτλ. Στο νοσοκομείο δε κάνουν παραπανίσια, μόνο ότι γράφει το χαρτί. Σε μικροβιολόγο πλέον όταν το αρχικό κόστος εξετάσεων είναι πάνω από 50 ευρώ, πληρώνεις 100% το παραπανίσιο κόστος. Πχ για εξετάσεις με αρχικό κόστος 60 ευρώ, πληρώνεις 10 ευρώ συν τη συμμετοχή απ'το 50άρικο.
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ 21 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στο νοσοκομείο δε κάνουν παραπανίσια, μόνο ότι γράφει το χαρτί. Σε μικροβιολόγο πλέον όταν το αρχικό κόστος εξετάσεων είναι πάνω από 50 ευρώ, πληρώνεις 100% το παραπανίσιο κόστος. Πχ για εξετάσεις με αρχικό κόστος 60 ευρώ, πληρώνεις 10 ευρώ συν τη συμμετοχή απ'το 50άρικο. Ναι. Δεν το εξέφρασα εγώ καλύτερα, εξετάζουν ότι γράψει ο γιατρός, αλλά επειδή οι γιατροί αν δεν συντρέχει λόγος, στα checkup γράφουν μόνο βασικούς δείκτες, αν θέλουμε κάτι παραπάνω να το έχουμε σημειωμένο σε χαρτάκι να το πούμε του γιατρού την ώρα της συνταγογράφησης. Στο εργαστήριο εξετάζουν μόνο ότι γράφει η συνταγή.
Dennis077 Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 μμ Συμφωνώ κάνουν ότι γράφει στο παραπεμπτικό ο γιατρός τίποτα παραπάνω. Ρώτησα γιατί δεν έχω ασφάλιση και πρέπει να πάω σε παθολόγο των εξωτερικών ιατρείων για να τις γράψει. Από ότι ξέρω δεν γίνεται πια να στις γράψει γιατρός του ΕΟΠΥΥ και να τις κάνεις σε νοσοκομείο. Το ζήτημα είναι να πείσεις το γιατρό να στις γράψει και να μη σου πει πήγαινε σε ιδιωτικό εργαστήριο.
alefther Δημοσ. Σάββατο στις 09:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:47 μμ 22 λεπτά πριν, Dennis077 είπε Συμφωνώ κάνουν ότι γράφει στο παραπεμπτικό ο γιατρός τίποτα παραπάνω. Ρώτησα γιατί δεν έχω ασφάλιση και πρέπει να πάω σε παθολόγο των εξωτερικών ιατρείων για να τις γράψει. Από ότι ξέρω δεν γίνεται πια να στις γράψει γιατρός του ΕΟΠΥΥ και να τις κάνεις σε νοσοκομείο. Το ζήτημα είναι να πείσεις το γιατρό να στις γράψει και να μη σου πει πήγαινε σε ιδιωτικό εργαστήριο. ειτε εχεις ασφαλιση ειτε οχι δικαιουσαι προσωπικο γιατρο, γραψου σε εναν μεσω της εφαρμογης https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p o προσωπικος γιατρος μπορει να σου συνταγογραφισει οτι ιατρικες πραξεις χρειαζεσαι, και φαρμακα, απλα δε μπορεις να εκτελεσεις το παραπεμτικο σε ιδιωτικο κεντρο, πρεπει να πας σε δημοσιο, ειτε αυτο ειναι ΚΥ Πεδυ ειτε νοσοκομειο
G.bar Δημοσ. Κυριακή στις 08:02 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:02 πμ Πάντως επειδή πρόσφατα γράψαμε από τον προσωπικό γιατρό εξετασεις για το ετήσιο τσεκ απ, κόστισαν περίπου 30€ σε ιδιωτικό διαγνωστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα