Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4mage είπε

Μιλάμε για έναν απλό εκτυπωτή Samsung M2022 με toner των 6,00€ από Σκρουτζ που υπόσχεται 1800 σελίδες αλλά βγάζεις σίγουρα λιγότερες όπως ανέφερα. 
Χαρτί παίρνω σε πολύ καλή τιμή των 17,00€ το κιβώτιο από Μασούτη 80g το οποίο δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα εκτός από κάποια σκαλώματα όταν τραβάει διπλή σελίδα και τις μασάει. 
Η εκτύπωση πολύ ικανοποιητική. 

Τα μελάνια που αναφέρεις πόσο κοστίζουν; Εγώ ας πούμε όπως το υπολογίζω στις 3000 σελίδες θέλω 12.00€-15.00€ ( όπως είπα βγάζει λιγότερες χωρίς ξεθωριάσματα ) αλλά για τα λεφτά του είναι οκ θεωρώ! 

Ρωτάω επειδή μπορεί να είναι καλή η τιμή του πολυμηχανήματος αλλά 200,00€ δεν τα λες και λίγα εάν δεν ξέρεις το κόστος των αναλώσιμων, την αξιοπιστία του εκτυπωτή και για ποια χρήση απευθύνεται κυρίως διότι από παροχές σίγουρα είναι καλύτερο μηχάνημα από έναν απλό usb εκτυπωτή. 

στον lazer που έχεις, η ταχύτητα μετά το πρώτο φύλλο είναι 10πλάσια σε σχέση με αυτον του θέματος. Αν δεν βιάζεσαι τις εκτυπώσεις ο canon θα σου κάνει οικονομία και στο ρεύμα 

Δημοσ.
Στις 17/11/2024 στις 3:58 ΜΜ, lefta_yparxoun είπε

στον lazer που έχεις, η ταχύτητα μετά το πρώτο φύλλο είναι 10πλάσια σε σχέση με αυτον του θέματος. Αν δεν βιάζεσαι τις εκτυπώσεις ο canon θα σου κάνει οικονομία και στο ρεύμα 

Έχει τόση διαφορά στην ταχύτητα εκτύπωσης; Η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει η ταχύτητα εκτύπωσης διότι προορίζεται για επαγγελματική χρήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο μηχάνημα να μας πει για την ταχύτητα στο έγχρωμο ? Σκέφτομαι να τσιμπήσω για το σπίτι το εκθεσιακό που έχει ο Κωτσόβολος

Επεξ/σία από kyr123
Δημοσ.
Στις 17/11/2024 στις 3:58 ΜΜ, lefta_yparxoun είπε

O lazer που έχεις βγάζει έχει περίπου 20 σελίδες το λεπτό, ο canon περίπου 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kyr123 είπε

Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο μηχάνημα να μας πει για την ταχύτητα στο έγχρωμο ? Σκέφτομαι να τσιμπήσω για το σπίτι το εκθεσιακό που έχει ο Κωτσόβολος

2 ώρες πριν, d4mage είπε

Έχει τόση διαφορά στην ταχύτητα εκτύπωσης; Η αλήθεια είναι πως με ενδιαφέρει η ταχύτητα εκτύπωσης διότι προορίζεται για επαγγελματική χρήση.

Για πληρη Α4 με μια καλη αναλυση; Μπορει και 3-5 λεπτα. Αν βιαζεστε μην τον παρετε, ειναι αργος σαν ΟΛΟΥΣ τους inkjet και αυτος λιγο πιο αργος απ τους αλλους λογω αναλυσης. Αν βαλετε draft qulity εκτυπωνει γρηγορα, ισως εδω να ειναι τα 4 pm.

επειδη δεν βιαζομαι ποτε δεν ειδα που το εχω βαλει. Βαλτε κανα video youtube ισως

Αναλογα ποσο ενχρωμο θα εχει μεσα και τι αναλυση το θες. Αν ολα max, οχι. Αν ριξεις την αναλυση παει καλυτερα, οχι και σφαιρα ομως. Πιο πολυ φυλλάδια θα ελεγα σε επαγγελματικο

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως πρέπει να συγκρίνουμε έναν μαύρο lazer με έναν έγχρωμο σε κάτι που το κάνουν και οι δύο, δηλαδή μια σελιδα draft κειμένου εκεί λοιπόν ο canon κάνει 4 το λεπτό και ο samsung 20

Αν πούμε πόσο κάνει για μια φωτογραφία ο canon πρέπει να πούμε ότι ο laser δεν μπορεί να την κάνει. Εκεί δεν υπάρχει σύγκριση. 

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα αλλο thread, ενας φιλος προτειλει αλλαγη μελανιων, λογω κακης ποιοτητας σε διαρκεια χρονου, και μαντεψτε ποια μελανια προτεινει… τα δικα μας. Ο συγκεκριμενος του αλλου θεματος δεν παιρνει καν τα δικα μας μελανια, τα βαζουμε εμεις με δικη μας ευθυνη.

γιαυτο σας λεω οτι οι εκτυπωσεις του canon αυτου του θεματος δεν παιζονται.

Επεξ/σία από Vault13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...