Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα public σε πολύ χαμηλή τιμή μόνο 199

Ειναι με πολύ καλές αξιολογήσεις οικονομικός σε εκτυπώσεις και καλός σε φωτογραφίες

Το μόνο μείον ότι δεν έχει διπλή εκτύπωση που πιστεύω στην αρχική τιμή 280+ δεν συζητάμε ότι έπρεπε να υπάρχει. Ειδικά στην αρχική τιμή 280+ και εν έτη 2024 αλλα οκ

https://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/multifuction-inkjet/canon-pixma-g640-megatank-egxromo-polumixanima-a4-me-wifi-6-melania-4620c009aa/1675180

Και skroutz.gr

https://www.skroutz.gr/s/28836667/Canon-Pixma-G640-Egchromo-Polymichanima-Inkjet-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html

Και υπαρχει και συζήτηση για αυτό το μοντέλο στην ενότητα εκτυπωτές εδω .οπότε όποιος ψάχνει κατι αξιόλογο και νορμάλ τιμή ας το τσεκάρει.

Και αν έχεις και λεφτά στο πορτοφόλι του public μπορει να τα χρησιμοποιήσει κάποιος να πέσει και αλλο

Επεξ/σία από kinitos
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε πολυμηχανημα canon g640 199ευρω @public
Δημοσ.
7 minutes ago, Doubt said:

Καλή προσφορά, αν θέλεις βάλε την τιμή στον τίτλο.

Σωστός έγινε εντιτ ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίρνει και ημιτασιον αλλα δεν αξίζει τα αυθεντικά κάνουν γύρω στα 13 αλλα βγάζουν χιλιάδες σελίδες σε κανονική εκτύπωση

Απλά σαν όλους τους injection τυπωστε ανα εβδομάδα 1 με 2 απλές έγχρωμες εκτυπώσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω, αξίζει ένα τέτοιο πολυμηχάνημα για ασπόμαυρες εκτυπώσεις σε σχέση με έναν απλό εκτυπωτή τόνερ που με 6-8 ευρώ βρίσκεις συμβατά τόνερ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d4mage είπε

Να ρωτήσω, αξίζει ένα τέτοιο πολυμηχάνημα για ασπόμαυρες εκτυπώσεις σε σχέση με έναν απλό εκτυπωτή τόνερ που με 6-8 ευρώ βρίσκεις συμβατά τόνερ;

Τον εχω. Λοιπον ακου.

εχει ολα τα μοντερνα προτοκολα, wifi print, mobile print, internet print, borderless print κτλ. Ειναι αθορυβος και γρηγορος. Σουπερ οικονομικος.

επισης βγαζει εκτυπωσεις που αντεχουν πανω απο 10 χρονια λογω μελανης, εχει 6 μελανια υψηλης ποιοτητας. Επισης φοβερη αποδοση σε καλο χαρτι, φοβερη εκτυπωση.

το μονο, θελει να κανεις εκτυπωσεις. Δεν μπορεις να τον παρατησεις καλοκαιρινους μηνες, σου βγαζει προβληματα και θελει καθαρισμους και κεντραρισματα, το λενε ink flush. Χυνει την μελανι εσωτερικα μεσα στο waste kit, με ασφαλη τροπο και ξεβουλώνει.

Ηδη μου εχει χτυπησει 3 φορες στα 3 χρονια, ειναι ευαισθητος. Δεν ξερω ποσο θα αντεξει. Θελει ενχρωμες εκτυπωσεις, ζει απ την ενχρωμη εκτυπωση.

αν ειναι να τον παρατας καλοκαιρι, μαλλον οχι…καπου στο manual εχει ρυθμιση για αυτοματη εκτυπωση για καθαρισμο αλλα δεν ασχοληθηκα.

παντως η τιμη στα 200€ ειναι φοβερη. 250€ τον ειχα παρει και ηταν προσφορα καλη…

2 ώρες πριν, kingdragon είπε

Δεν εχει παρομοια χαρακτηριστικα, χειροτερος ειναι. Καμια σχεση η εκτυπωση αυτου εδω με τον G640 6 μελανιων, και σε αντοχη στον χρονο και σε ποιοτητα. Ο G640 ειναι «φωτογραφικός» ink tank. Σαν τιμη ειναι οκ.

Canon G640 στα 180€ ομως εκθεσιακοι.(αν δεν εχουν γεμισει τα μελανια, γιατι οχι;)

https://www.kotsovolos.gr/computing/printing-consumables/all-in-one/242284-πολυμηχανημα-canon-pixma-g640?srsltid=AfmBOoowaTDHoCayY3XW0s0cYZ_G0wMOT_FOo_ACZJ6util03STumDvw

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Vault13 είπε

εχει ολα τα μοντερνα προτοκολα, wifi print, mobile print, internet print, borderless print κτλ. Ειναι αθορυβος και γρηγορος. Σουπερ οικονομικος.

επισης βγαζει εκτυπωσεις που αντεχουν πανω απο 10 χρονια λογω μελανης, εχει 6 μελανια υψηλης ποιοτητας. Επισης φοβερη αποδοση σε καλο χαρτι, φοβερη εκτυπωση.

το μονο, θελει να κανεις εκτυπωσεις. Δεν μπορεις να τον παρατησεις καλοκαιρινους μηνες, σου βγαζει προβληματα και θελει καθαρισμους και κεντραρισματα, το λενε ink flush. Χυνει την μελανι εσωτερικα μεσα στο waste kit, με ασφαλη τροπο και ξεβουλώνει.

Ηδη μου εχει χτυπησει 3 φορες στα 3 χρονια, ειναι ευαισθητος. Δεν ξερω ποσο θα αντεξει. Θελει ενχρωμες εκτυπωσεις, ζει απ την ενχρωμη εκτυπωση.

αν ειναι να τον παρατας καλοκαιρι, μαλλον οχι…καπου στο manual εχει ρυθμιση για αυτοματη εκτυπωση για καθαρισμο αλλα δεν ασχοληθηκα.

Τι εννοείς βγάζουν 10 χρόνια λόγο μελάνης; Με πόσες μελάνες; Πόσο κοστίζουν όταν χρειαστούν αλλαγή; Πάνε πακέτο; μπορείς να πάρεις μετά μόνο για ασπρόμαυρη εκτύπωση;

Από εκτυπώσεις μιλάμε για καθημερινή χρήση 7/7 οπότε δεν με απασχολεί το ενδεχόμενο του να μην χρησιμοποιώ το μηχάνημα. Σου έχει χτυπήσει από την άποψη πως δεν τον χρησιμοποιούσες ή από άλλα θέματα; Εάν δεν έχω επιλογή να δουλέψω ασπρόμαυρο για να μην χαλάσει το μηχάνημα τότε η λύση με το τόνερ των 6-8 ευρώ είναι μονόδρομος αν και δεν βγάζουν τις σελίδες που υπόσχονται (δηλαδή στις 1500 είσαι τουλάχιστον 300 κάτω με σωστό χρώμα, με ξεθώριασμα σε σημείου που να μην ενοχλεί βγάζεις κάτι παραπάνω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι θες παιρνεις αγοραζεις ξεχωριστά, και οτι θες εκτυπώνεις. Εχω γραψει 2 φορες ποσα μελανια παιρνει, τα εχω απαντησει ολα αυτα που ρωτας. Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος, ξαναδιαβασε οτι εγραψα, σαν να προσπερασες τις λεπτομερειες.

αν ρωτας αυτο, τελειως αδεια μελανια δεν δεχεται, θελει μια ελαχιστη σταθμη τουλαχιστον σε καθε ενα. Αδειαζει πολυ δυσκολα καθε ξεχωριστο ink tank.

τα 10 χρονια που μπορει να ειναι ανετα και 20 ειναι η αντοχη του εκτυπωμενου υλικούστο χρονο. Δεν ειναι ολα τα μελάνια τα ιδια.

23 ώρες πριν, Vault13 είπε

….

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/11/2024 στις 10:56 ΠΜ, d4mage είπε

Δεν ξέρω τι συμβατό τόνερ βρίσκεις και πόσες σελίδες βγάζεις με αυτό και τι ποιότητας είναι η εκτύπωση.

Ξέρω όμως ότι:

Σε ένα φτηνότερο μοντέλο Canon (4 δεξαμενές για μελάνι) που είχα πάρει πριν από 3 χρόνια έχω κάνει ήδη 5.500 εκτυπώσεις και το μαύρο μελάνι ακόμα να τελειώσει. 6.500 λέει ο κατασκευαστής και το πιστεύω. Το καλοκαίρι που δεν το πολυχρησιμοποιώ του κάνω ανά 10 μέρες μια εκτύπωση για συντήρηση και όλα καλά.

Τα ζυγίζεις.

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kkatzos είπε

Δεν ξέρω τι συμβατό τόνερ βρίσκεις και πόσες σελίδες βγάζεις με αυτό και τι ποιότητας είναι η εκτύπωση.

Ξέρω όμως ότι:

Σε ένα φτηνότερο μοντέλο Canon (4 δεξαμενές για μελάνι) που είχα πάρει πριν από 3 χρόνια έχω κάνει ήδη 5.500 εκτυπώσεις και το μαύρο μελάνι ακόμα να τελειώσει. 6.500 λέει ο κατασκευαστής και το πιστεύω. Το καλοκαίρι που δεν το πολυχρησιμοποιώ του κάνω ανά 10 μέρες μια εκτύπωση για συντήρηση και όλα καλά.

Τα ζυγίζεις.

Μιλάμε για έναν απλό εκτυπωτή Samsung M2022 με toner των 6,00€ από Σκρουτζ που υπόσχεται 1800 σελίδες αλλά βγάζεις σίγουρα λιγότερες όπως ανέφερα. 
Χαρτί παίρνω σε πολύ καλή τιμή των 17,00€ το κιβώτιο από Μασούτη 80g το οποίο δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα εκτός από κάποια σκαλώματα όταν τραβάει διπλή σελίδα και τις μασάει. 
Η εκτύπωση πολύ ικανοποιητική. 

Τα μελάνια που αναφέρεις πόσο κοστίζουν; Εγώ ας πούμε όπως το υπολογίζω στις 3000 σελίδες θέλω 12.00€-15.00€ ( όπως είπα βγάζει λιγότερες χωρίς ξεθωριάσματα ) αλλά για τα λεφτά του είναι οκ θεωρώ! 

Ρωτάω επειδή μπορεί να είναι καλή η τιμή του πολυμηχανήματος αλλά 200,00€ δεν τα λες και λίγα εάν δεν ξέρεις το κόστος των αναλώσιμων, την αξιοπιστία του εκτυπωτή και για ποια χρήση απευθύνεται κυρίως διότι από παροχές σίγουρα είναι καλύτερο μηχάνημα από έναν απλό usb εκτυπωτή. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d4mage είπε

Τα μελάνια που αναφέρεις πόσο κοστίζουν; Εγώ ας πούμε όπως το υπολογίζω στις 3000 σελίδες θέλω 12.00€-15.00€ ( όπως είπα βγάζει λιγότερες χωρίς ξεθωριάσματα ) αλλά για τα λεφτά του είναι οκ θεωρώ! 

Δεν έχω αγοράσει ακόμα μαύρο. Είχε και δεύτερο μέσα στη συσκευασία και όπως πάει θα κάνω να αγοράσω μαύρο κάνα 4άρι χρόνια ακόμα. 🤣

Όσο για τα υπόλοιπα χρώματα ούτε στη μέση δεν έχουν κατέβει.

Οπότε για εμένα κόστος μελανιών είναι μηδενικό.

Αυτό είναι το πολυμηχάνημα και αυτό είναι το μελάνι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...