Προς το περιεχόμενο

Καρέκλες γραφείου -40% BlackFriday από Plaisio

atypicalcoder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχει το πλαίσιο -40% στις καρέκλες

https://www.plaisio.gr/collection?id=20241112-karekles-grafeiou&page=1&resultsPerPage=12&sortBy=saveAmount_desc&sortOrder=descending

Γνωρίζει κανείς σας αν αξίζουν? συγκεκριμένα κοιτάω την @Work Καρέκλα Γραφείου Top II στα 69ε από 129ε. Αξίζει η συγκεκριμένη?

Επεξ/σία από atypicalcoder
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Καρέκλες γραφείου -40% BlackFriday από Plaisio

Καλησπέρα!

Θα απαντήσω μιας και ήμουν σε παρόμοια αναζήτηση πριν 2 χρόνια.Κανείς δε θα σου πει πάρε αυτή, πάρε την άλλη.Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δοκίμασε ποιά σε βολεύει.

Είναι θέμα πώς βολεύεται ο καθένας.Εγώ πήγα για καρέκλα των 300€ σε αντίστοιχη φάση πριν 2 χρόνια και όταν τη δοκιμασα εκεί δε με βόλεψε καθόλου οπότε κατέληξα σε μία με τα μισά σχεδόν χρήματα αλλά πολύ καλή κατασκευή.

Αν έχεις δυνατότητα να πας σε κατάστημα, μόνο έτσι θα σαι σίγουρος/η για το τί σου κάνει.Αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα,μένεις επαρχία κλπ παίρνεις ρίσκο και την παραγγέλνεις.

• Like 2

Εγω αυτο που εχω να προτεινο ειναι να μην πεταξετε τα λεφτα σας σε "gaming καρεκλες" Γιατι θα τα πεταξετε. Δωστε κατι παραπανω παρτε μια εργονομική. Ακομα και η markus απο ΙΚΕΑ ειναι καλυτερη απο τις "gaming". Εγω εχω αλλαξει 2 gaming, πεταξα 500€ στο συνολο και η markus ηταν πολυ πιο ανετη, ξεκουραστη και στα μισα λεφτα. Η επομενη αν το σηκωνει η τσεπη θα ειναι full εργονομική. 

Προφανώς όταν μιλάμε για καρέκλες πρέπει σίγουρα να κάτσεις πριν την αγοράσεις. Εγώ είχα πάρει την Ergohuman πριν 1.5 μήνα στα 640, βλέπω την έριξαν και άλλο, στα 550. Έχοντας ήδη δοκιμάσει αρκετές από Steelcase και Haworth, για μένα είναι πολύ καλό VFM τώρα.

36 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Εγω αυτο που εχω να προτεινο ειναι να μην πεταξετε τα λεφτα σας σε "gaming καρεκλες" Γιατι θα τα πεταξετε. Δωστε κατι παραπανω παρτε μια εργονομική. Ακομα και η markus απο ΙΚΕΑ ειναι καλυτερη απο τις "gaming". Εγω εχω αλλαξει 2 gaming, πεταξα 500€ στο συνολο και η markus ηταν πολυ πιο ανετη, ξεκουραστη και στα μισα λεφτα. Η επομενη αν το σηκωνει η τσεπη θα ειναι full εργονομική. 

Φίλε μου η markus είναι κορυφή. Δεν υπάρχει πιο vfm καρέκλα και μάλιστα τόσο αξιόλογη. 

1 ώρα πριν, fay259 είπε

Καλησπέρα!

Θα απαντήσω μιας και ήμουν σε παρόμοια αναζήτηση πριν 2 χρόνια.Κανείς δε θα σου πει πάρε αυτή, πάρε την άλλη.Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δοκίμασε ποιά σε βολεύει.

Είναι θέμα πώς βολεύεται ο καθένας.Εγώ πήγα για καρέκλα των 300€ σε αντίστοιχη φάση πριν 2 χρόνια και όταν τη δοκιμασα εκεί δε με βόλεψε καθόλου οπότε κατέληξα σε μία με τα μισά σχεδόν χρήματα αλλά πολύ καλή κατασκευή.

Αν έχεις δυνατότητα να πας σε κατάστημα, μόνο έτσι θα σαι σίγουρος/η για το τί σου κάνει.Αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα,μένεις επαρχία κλπ παίρνεις ρίσκο και την παραγγέλνεις.

δεν ψάχνω εργονομία στα 69 ευρώ, απλά να αντέχει βάρος, να μην σπάει, να έχει βολικά μπράτσα, να έχει ικανοποιητικό ύψος.

για να γλυτωσετε χρονο και χρημα 

1ο και κυριοτερο οταν καθεστε τερμα πισω να νιωθει πιεση μονο η μεση σας! αυτο το πετυχενουν οι εργονομικες που το καθησμα προσαρμοζεται μπρος πισω και εχουν το στηριγμα πισω χαμηλα στην πλατη! οι γκειμιγκ βαζουν ενα μαξιλαρι που και αυτο ειναι καλο απλα σε μια κινηση που θα κανεις μπορει να αλλαξει θεση!

2ο ο αυχενας να ειναι σταθερος! αυτο παλι οι εργονομικες το πετυχενουν γτ σχεδον ολες προσαρμοζονουν το κεφαλι,στις γκειμινγκ το μαξιλαρι δε θα κατσει ΠΟΤΕ σταθερο!

3ο τα μπρατσα της καρεκλας να πηγαινουν μαζι με την πλατη και να μην ειναι σταθερα! Αν ειναι σταθερα για αυτους που παιζουν με χειριστηριο αραχτοι αμα κανουν την πλατη τερμα πισω δε θα εχουν που να στηριζουν τους αγγονες τους! 

4ο παρτε υποποδιο γραφειο ιδικα αν δεν ειστε ψηλοι για να μην πιεζουν τα νευρα και μουδιαζουν τα ποδια σας!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Metal_Head said:

Προφανώς όταν μιλάμε για καρέκλες πρέπει σίγουρα να κάτσεις πριν την αγοράσεις. Εγώ είχα πάρει την Ergohuman πριν 1.5 μήνα στα 640, βλέπω την έριξαν και άλλο, στα 550. Έχοντας ήδη δοκιμάσει αρκετές από Steelcase και Haworth, για μένα είναι πολύ καλό VFM τώρα.

Απο το πλαισιο ειχα παρει και εγω τη δικια μου, εχει πανω απο 5 χρονια. Γιατι μοιαζει ακριβως με την Ergohuman; Δεν θυμαμαι να ειχα δωσει πανω απο 300 ευρω. Ισως να ηταν και εκθεσειακο κομματι. Γραφει καπου πανω της το μοντελο;

Βασικα τωρα βλεπω οτι και η παρακατω μοιαζει με την Ergohuman, πιθανον να εχω αυτη. Ποιες ειναι οι διαφορες;

https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-iliac-ii-mple_4224124

** Ποια Ergohuman ειναι η καλυτερη; Εχει διαφορετικα μοντελα.

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Απο το πλαισιο ειχα παρει και εγω τη δικια μου, εχει πανω απο 5 χρονια. Γιατι μοιαζει ακριβως με την Ergohuman; Δεν θυμαμαι να ειχα δωσει πανω απο 300 ευρω. Ισως να ηταν και εκθεσειακο κομματι. Γραφει καπου πανω της το μοντελο;

Βασικα τωρα βλεπω οτι και η παρακατω μοιαζει με την Ergohuman, πιθανον να εχω αυτη. Ποιες ειναι οι διαφορες;

https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-iliac-ii-mple_4224124

** Ποια Ergohuman ειναι η καλυτερη; Εχει διαφορετικα μοντελα.

Ε πολλές είναι αυτές που μοιάζουν, αναλόγως με τις λειτουργίες που προσφέρει η κάθε μια ανεβαίνει και η τιμή. Με μια γήγορη ματιά, π.χ η Erghohuman έχει μεταλλικό σκελετό και ρυθμιζόμενο lumbar. Και η ποιότητα των υλικών έχει μεγάλη σημασία αλλά πρέπει να τα δεις από κοντά για να τα κρίνεις, πόσο άνετο είναι το mesh, πόσο μαλακά-σκληρά είναι τα μπράτσα κτλ.

Για τα gaming μοντελα δεν έχω ιδέα, δεν υπήρχαν καν στο site όταν είχα πάρει τη δικιά μου. Εγώ έχω τη Luxury II. Υπάρχουν διάφορα versions της Ergohuman από διάφορους κατασκευαστές-πωλητές.

Αυτό είναι το original site όπου είναι αντιπρόσωποι https://www.comfortworkspace.com/

Επεξ/σία από Metal_Head

Γνωρίζετε σε ποιο κατάστημα plaisio υπάρχουν αυτές οι καρέκλες να τις δοκιμάσω? Κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι είδα ένα review στο youtube και φαίνεται να έχει στενά μπράτσα. Το θεωρείτε σημαντικό αυτό? μπορώ να αγοράσω ξεχωριστά μπράστα πχ από ικεα?

Επίσης σκέφτομαι να περιμένω μήπως βγει σε προσφορά black friday η DROMEAS ONE. Τώρα είναι στα 149 ευρώ αν μπει σε προσφορά λέτε να πάει στα 100~? ή δεν κάνει τέτοιες προσφορές ο δρομέας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...