Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Smartphome Black Friday

axilleaslarisa
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από axilleaslarisa,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να κάνω μια ερώτηση. 

Για παράδειγμα το αγοράζω από εδώ https://mr-mobile.gr/shop/samsung-galaxy-a55-a556-5g-dual-sim-8gb-ram-128gb-navy-eu/

Επειδή θα το πάρω με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, η τιμή τιμολογίου είναι στα 280 και αν δεν το πάρω με τιμολόγιο τότε είναι 286?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, pavloa είπε

Να κάνω μια ερώτηση. 

Για παράδειγμα το αγοράζω από εδώ https://mr-mobile.gr/shop/samsung-galaxy-a55-a556-5g-dual-sim-8gb-ram-128gb-navy-eu/

Επειδή θα το πάρω με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, η τιμή τιμολογίου είναι στα 280 και αν δεν το πάρω με τιμολόγιο τότε είναι 286?

Προφανως η τιμη με τιμολογιο βγαινει απο την αρχικη,δηλαδη τα 347 ευρω.

Καλυτερα επικοινωνησε με το καταστημα για να σου πουν σιγουρα.Στο σαιτ υπαρχουν τηλεφωνα και διευθυνση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Οταν υπαρχει στο best price στα 280 ευρω ετοιμοπαραδοτο(το Α55) το θεωρω τουλαχιστον βλακεια να παω να δωσω τα παραπανω λεφτα σε γνωστη αλυσιδα.

Η εγγυηση ετσι κι αλλιως ειναι ευρωπαικη 2 ετων.

Το ιδιο ισχυει και για το Α35 (που με ενδιαφερει γιατι ψαχνομαι κι εγω αλλα σε μικροτερο ευρος τιμων).

Το διαφημιζουν black friday  στα 299 ευρω τα public,το πλαισιο ,ο Γερμανος ενω στο best price ειναι στα 210 ευρω.Γιατι να παω στους γνωστους;

έχει μια λογική αλλά ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια στην επιλογή του καταστήματος (Τιμή, Δοσεις. Γνωστός κτλ)

Επεξ/σία από axilleaslarisa

1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Οταν υπαρχει στο best price στα 280 ευρω ετοιμοπαραδοτο(το Α55) το θεωρω τουλαχιστον βλακεια να παω να δωσω τα παραπανω λεφτα σε γνωστη αλυσιδα.

Το ιδιο ισχυει και για το Α35 (που με ενδιαφερει γιατι ψαχνομαι κι εγω αλλα σε μικροτερο ευρος τιμων).

Το διαφημιζουν black friday  στα 299 ευρω τα public,το πλαισιο ,ο Γερμανος ενω στο best price ειναι στα 210 ευρω.Γιατι να παω στους γνωστους;

Εσύ το βλέπεις υποκειμενικά έτσι τώρα και σεβαστό. Σε λίγα χρόνια που ίσως να σου τύχουν κάποιες περιπτώσεις θα καταλάβεις το γιατί προτιμούν αρκετοί την εγγύηση από τις μεγάλες αλυσίδες. Συν τις οποίες άλλες διευκολύνσεις και αμεσότητα θα έχεις, και όχι να κάθεσαι να ψάχνεις ένα άτομο μιας τυχαίας ΙΚΕ στο διαδίκτυο που του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει καν. 

11 λεπτά πριν, Therempant είπε

Εσύ το βλέπεις υποκειμενικά έτσι τώρα και σεβαστό. Σε λίγα χρόνια που ίσως να σου τύχουν κάποιες περιπτώσεις θα καταλάβεις το γιατί προτιμούν αρκετοί την εγγύηση από τις μεγάλες αλυσίδες. Συν τις οποίες άλλες διευκολύνσεις και αμεσότητα θα έχεις, και όχι να κάθεσαι να ψάχνεις ένα άτομο μιας τυχαίας ΙΚΕ στο διαδίκτυο που του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει καν. 

Οταν μιλάμε για Samsung, που υπάρχει αντιπροσωπεία και επίσημα service στην χώρα μας, το κατάστημα αγοράς παίζει μόνο σημασία στις πρώτες ημέρες του DOA.

Μόνο σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην χώρα μας(Xiaomi/Poco/Nothing κλπ),παίζει παραπάνω ρόλο το κατάστημα αγοράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Therempant είπε

Μου εχει τυχει περιπτωση παλαιοτερα σε samsung κινητο(απο τον πρωτο μηνα κιολας) αγορασμενο με αναβαθμιση απο την κοσμοτε.Ακρη δεν εβγαλα.Το κινητο πηγαινοερχοταν Συρο Αθηνα για δυο μηνες με αποτελεσμα να αναγκαστω να παρω καινουριο.Εννοειται οτι δεν μου εδωσαν ποτε κινητο αντικαταστασης.Την εβγαζα με ενα δικο μου παλαιοτερο κινητο.Οποτε ΤΕΛΟΣ οι συσκευες απο γνωστα καταστηματα.

Επεξ/σία από osfp1978
  • Like 1

8 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

πηγαινοερχοταν Συρο Αθηνα

Θεωρητικά δεν θα υπήρχε εξαρτημα αντικατάστασης και ίσως έμπλεξες και με "κακούς" υπαλλήλους που δεν ήξεραν πως να το χειριστούν αλλά το ένα παράδειγμα δεν αποτελεί τον κανόνα προφανώς. 

4 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Για δειξε μας το Α55 αυτη την τιμη που ειπες παραπανω..

8 ώρες πριν, axilleaslarisa είπε

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να επιλέξω να αντικαταστίσω το XIAOMI Note 9 Pro (4 ετίας)

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω που πριν λίγο βγήκα σε προσφορά:

1. Motorola Moto Edge 50 Fusion 512GB 5G Forest Blue | Plaisio

2. Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 5G Black | Plaisio

3. Nothing Phone(2a) 8/128GB Black | Plaisio

Πιστεύω οι τιμές είναι αξιόλογες. Τι θα λέγατε; 

Θα μπορούσε να βγεί κάτι καλύτερο λέτε;

Ευχαριστώ

εγώ θα έπαιρνα το nothing το design του os ειναι εξαιρετικο , παρολαυτα μην περιμενεισ σπουδαιεσ blackfriday προσφορεσ γενικα 

3 ώρες πριν, Therempant είπε

1000 φορές best price ποτε δεν με εχει εξυπηρετησει μεγαλη αλυσιδα , μα ποτε ομωσ , συμπτωματικα χτεσ ειμουν σε καταστημα που ενασ ουρλιαζε και του λεγαν οτι ξερετε κυριε δεςν μπορουμε να κανουμε κατι , βρειτε τα εσεισ με την αντιπροσωπεια 

Βέβαια αν υπολογίσουμε και τα +37€ για τον αντίστοιχο επίσημο φορτιστή του που πωλείται ξεχωριστά, το συνολικό κόστος του Nothing Phone ανέρχεται στα 287€.

1 λεπτό πριν, SciManiac είπε

Βέβαια αν υπολογίσουμε και τα +37€ για τον αντίστοιχο επίσημο φορτιστή του που πωλείται ξεχωριστά, το συνολικό κόστος του Nothing Phone ανέρχεται στα 287€.

τι όφελος θα έχεις από τον επίσημο φορτιστή

Εγώ αναβάθμισα με..... μεταχειρισμένο  mi 11 lite 5g NE.

Πήρε hyperΟS,ασφάλεια 9/2024, και θα πάρει και την hyperOS 2.

8+8gb ram 

Πολυ καλές κάμερες, με πολύ σταθερό stabilization στο βίντεο.

Οθόνη amoled  90Hz

Ελαφρύ 176γρ.

Και τιμή used,ήμουν τυχερός,70€ !!!!!!!

Έτσι και αλλιώς οροφή δίνω 100€ για κινητο,είχα 3 χρόνια mate 10 pro αγορασμενο 90€😉😉😉😉😉

Απόλυτα ευχαριστημένος !!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...