Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Smartphome Black Friday

axilleaslarisa
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από axilleaslarisa,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να επιλέξω να αντικαταστίσω το XIAOMI Note 9 Pro (4 ετίας)

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω που πριν λίγο βγήκα σε προσφορά:

1. Motorola Moto Edge 50 Fusion 512GB 5G Forest Blue | Plaisio

2. Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB 5G Black | Plaisio

3. Nothing Phone(2a) 8/128GB Black | Plaisio

Πιστεύω οι τιμές είναι αξιόλογες. Τι θα λέγατε; 

Θα μπορούσε να βγεί κάτι καλύτερο λέτε;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από axilleaslarisa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, ilias43 είπε

Βάλε και το Samsung a55 στην λίστα σου....

Η τιμή πέφτει ήδη, κάπου στα 290 ευρώ το βλέπω τώρα.

Και εγώ έχω βάλει στο μάτι το Α55, 290 που το έχεις βρει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, pavloa είπε

Και εγώ έχω βάλει στο μάτι το Α55, 290 που το έχεις βρει?

Bestprice...με 8gb ram όμως..

Μην παρεξηγηθω, όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικές επιλογές....

Προσθέτω και το Sony Xperia 10 VI στα 310 ευρώ περίπου...

Και για φωτογραφίες, το Google pixel 7a στα 340 ευρώ...να δούμε αν πέσει παρακάτω...

Την μεγαλύτερη πτώση τιμής προς το παρόν την έχει το Nothing Phone(2a).

Επεξ/σία από ilias43

Είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα με τον OP. Απλά να τονίσω ότι αυτά που αναφέρθηκαν είναι από επίσημα καταστήματα, ενώ το Samsung Galaxy A55 στα αντίστοιχα είναι αρκετά πιο ακριβό (400€ το 8/128).

Μπορεί ο OP να ενδιαφέρεται για αγορά από επίσημο κατάστημα. 

Αν δεν σε ενδιαφέρει να το αγοράσεις από επίσημα καταστήματα με εγγύηση κτλ και ζεις με το ρίσκο σου, η επιλογή που είπε ο συμφορουμιτης με το A55 παραπάνω είναι πολύ καλή. 

1 λεπτό πριν, Therempant είπε

Αν δεν σε ενδιαφέρει να το αγοράσεις από επίσημα καταστήματα με εγγύηση κτλ και ζεις με το ρίσκο σου, η επιλογή που είπε ο συμφορουμιτης με το A55 παραπάνω είναι πολύ καλή. 

Ποιο ρισκο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Ποιο ρισκο;

Με το ρίσκο πχ, και αυτό είναι από προσωπική εμπειρία, το κατάστημα που θα αγοράσεις να είναι από αυτά που κάθε χρόνο κλείνουν και ανοίγουν με άλλο αφμ, το κινητό να το έχουν πάρει από κάποια χώρα εκτός ευρωπαϊκής ζώνης και μετά ούτε καν η αντιπροσωπεία της samsung να το αναγνωρίζει για επισκευή εντός εγγύησης σε ότι σου τύχει. 

Προσωπικά δεν με πειράξε γιατί αλλάζω συχνά συσκευές οπότε το έφτιαξα έξω και μετά το έδωσα. Αλλά είναι κρίμα για κάποιον που θα το πάρει για να το κρατήσει χρόνια ως βασική του συσκευή. 

Η γνώμη μου είναι περίμενε λίγο την black friday γιατί ένα πουλάκι μου έχει πει ότι ίσως η τιμή του A55 να πέσει στις μεγάλες αλυσίδες, και μετά αποφασίζεις. 

Επεξ/σία από Therempant

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilias43 είπε

Βάλε και το Samsung a55 στην λίστα σου....

Η τιμή πέφτει ήδη, κάπου στα 290 ευρώ το βλέπω τώρα.

Είμαι για αγορά απο αλυσίδες για αυτό ανεφερα τα συγκεκριμένα μοντέλα

1 ώρα πριν, ilias43 είπε

Bestprice...με 8gb ram όμως..

Μην παρεξηγηθω, όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικές επιλογές....

Προσθέτω και το Sony Xperia 10 VI στα 310 ευρώ περίπου...

Και για φωτογραφίες, το Google pixel 7a στα 340 ευρώ...να δούμε αν πέσει παρακάτω...

Την μεγαλύτερη πτώση τιμής προς το παρόν την έχει το Nothing Phone(2a).

Ακριβώς όπως τα αναφέρεις είανι τα πράγματα.

Το Nothing Phone 2a είναι αυτή την στιγμή η ποιο VFM προσφορά και κοντά στα πρότυπα αυτού που λέμε Black Friday

1 ώρα πριν, SciManiac είπε

Είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα με τον OP. Απλά να τονίσω ότι αυτά που αναφέρθηκαν είναι από επίσημα καταστήματα, ενώ το Samsung Galaxy A55 στα αντίστοιχα είναι αρκετά πιο ακριβό (400€ το 8/128).

Μπορεί ο OP να ενδιαφέρεται για αγορά από επίσημο κατάστημα. 

Είμαι για αγορά από Αλυσίδες

1 ώρα πριν, Therempant είπε

Είμαι για αγορά από Αλυσίδες όπως προανέφερα και ποιο πάνω

59 λεπτά πριν, ilias43 είπε

Πάντως στα 250 ευρώ που έχει τώρα το nothing phone είναι πολύ ενδιαφέρον...

Μαγαζί Γωνιά θα το ελεγα

49 λεπτά πριν, Therempant είπε

Με το ρίσκο πχ, και αυτό είναι από προσωπική εμπειρία, το κατάστημα που θα αγοράσεις να είναι από αυτά που κάθε χρόνο κλείνουν και ανοίγουν με άλλο αφμ, το κινητό να το έχουν πάρει από κάποια χώρα εκτός ευρωπαϊκής ζώνης και μετά ούτε καν η αντιπροσωπεία της samsung να το αναγνωρίζει για επισκευή εντός εγγύησης σε ότι σου τύχει. 

Προσωπικά δεν με πειράξε γιατί αλλάζω συχνά συσκευές οπότε το έφτιαξα έξω και μετά το έδωσα. Αλλά είναι κρίμα για κάποιον που θα το πάρει για να το κρατήσει χρόνια ως βασική του συσκευή. 

Η γνώμη μου είναι περίμενε λίγο την black friday γιατί ένα πουλάκι μου έχει πει ότι ίσως η τιμή του A55 να πέσει στις μεγάλες αλυσίδες, και μετά αποφασίζεις. 

Και οι προσέγγιση σου για αγορά εκτός αλυσίδας και κατ επέκταση από επίσημη αντιπροσωπεία εφόσον αλλάζεις κινητό συχνά είναι σωστή πάντως αλλά εγώ δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία 

26 λεπτά πριν, ilias43 είπε

Κατά την άποψη μου, το α55 αν πέσει στις αλυσίδες, θα κυμανθεί στα 350-360 ευρώ...

Κατώτερη τιμή που θα βγει εάν βγει (δεν το πιστεύω) θα είναι τα 350

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, ilias43 είπε

Κατά την άποψη μου, το α55 αν πέσει στις αλυσίδες, θα κυμανθεί στα 350-360 ευρώ...

Πάντως στο you.gr το έχει στα 360 ευρώ το 8/128.. υπάρχει περίπτωση να το ρίξει και άλλο στην black Friday?

Επεξ/σία από pavloa

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για την ιστορία να αναφέρω ότι η αγορά έγινε πριν από λίγο από κατάστημα Πλαίσιο και είναι  το https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2a-8-128gb-black_4471148 με τιμή 249.00 με 3 χρόνια εγγύηση προμηθευτή σε ιστορικό χαμηλό.

Τιμή Εshop της εταιρεία λόγω Black Friday 279,00 Phone (2a) (8/128)

Επειδή το συγκεκριμένο κινητό το έχει συγγενικό μου πρόσωπο και το βλέπω συχνά είναι ένα κινητό που όποιος το δεί θα καταλάβει τι θα πει ταχύτης σε scroll. Στιβαρή κατασκευή που  δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κινητά 500. Τέλος η οθόνη κλέβει την παράσταση.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις σας, και στα δικά σας.

Υ.Γ. Για να είμαι και all around εξαιρετικό το A55 αλλά τα 150 ευρώ διαφορά ποιο πάνω (από αλυσίδα) είναι τα 2/3 της τιμής του Nothing 2a οπότε δεν τα λες και λίγα 

Και μια σύγκριση των δύο σε σχέση ποιότητας τιμής:

Nothing Phone (2a) vs Samsung Galaxy A55 5G: Σύγκριση

Και μερικά στοιχεία για το νέο τερατάκι μου:

Το Nothing Phone (2a) είναι ένα κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2024 από την εταιρεία Nothing. Με ένα πλήθος χαρακτηριστικών που το καθιστούν ένα αξιόλογο κινητό τηλέφωνο, το Nothing Phone (2a) συνδυάζει αισθητική, λειτουργικότητα και απόδοση σε ένα ελκυστικό πακέτο.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό και τα υλικά, το Nothing Phone (2a) διαθέτει οθόνη AMOLED 6,70 ιντσών με ανάλυση 1084x2412 (FHD+), ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μέγιστη φωτεινότητα ΗΒΜ - 1100 cd/m², αντίθεση 5000000:1 και υποστήριξη HDR10+. Επιπλέον, διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία και υποστήριξη Hi-Res Audio, ενώ το γυαλί Corning Gorilla Glass 5 και ο πλαστικός σκελετός του το καθιστούν ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Το ποσοστό της επιφάνειας που είναι χρήσιμη ανέρχεται στο 86,8%.

Στον τομέα του hardware, το Nothing Phone (2a) εξοπλίζεται με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 7200 (4nm), 8GB ή 12GB RAM (LPDDR4X) και 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο (UFS Storage 2.2). Με AnTuTu (v10) βαθμολογία στα 688952, διαθέτει επίσης αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη για επιπλέον ασφάλεια και σύστημα ψύξης για να διατηρεί τη λειτουργικότητά του σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Όσον αφορά την κάμερα, το Nothing Phone (2a) διαθέτει διπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα Samsung GN9 50.0MP f/1.88 για εκπληκτικές λήψεις, ενώ η ευρυγώνια και μακρό φακοί Samsung S5KJN1 50.0MP f/2.2 προσφέρουν ευελιξία στη λήψη φωτογραφιών. Για τις selfie λήψεις, ο αισθητήρας Sony IMX615 32.0MP f/2.2 εξασφαλίζει κρυστάλλινες εικόνες, ενώ η οπτική σταθεροποίηση (OIS) και η δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K προσφέρουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας, το Nothing Phone (2a) διαθέτει Bluetooth 5.3, διπλή κάρτα SIM, NFC, WiFi 6 (802.11ax) και GPS (L1+L5) για γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση σε δίκτυα και συσκευές.

Όσον αφορά την μπαταρία, το Nothing Phone (2a) διαθέτει εντυπωσιακή χωρητικότητα 5000mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 45.0W για επαρκή αυτονομία και γρήγορη επαναφόρτιση.

Οι πλευρές του Nothing Phone (2a) προσφέρουν πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως η υψηλή ποιότητα της κάμερας, η εκπληκτική ποιότητα της οθόνης, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός και η συνεχής υποστήριξη λογισμικού με ενημερώσεις. Αν και το τηλέφωνο αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως καλή ποιότητα κάμερας και οθόνης, υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα όπως η έλλειψη ασύρματης φόρτισης, έλλειψη προστασίας από νερό και σκόνη και έλλειψη ραδιοφώνου FM.

Συνολικά, το Nothing Phone (2a) είναι ένα ελκυστικό κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής. Με εξαιρετική ποιότητα κάμερας και οθόνης, καθώς και εντυπωσιακή απόδοση, το Nothing Phone (2a) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα προσιτό και αποδοτικό κινητό τηλέφωνο.

Οταν υπαρχει στο best price στα 280 ευρω ετοιμοπαραδοτο(το Α55) το θεωρω τουλαχιστον βλακεια να παω να δωσω τα παραπανω λεφτα σε γνωστη αλυσιδα.

Η εγγυηση ετσι κι αλλιως ειναι ευρωπαικη 2 ετων.

Το ιδιο ισχυει και για το Α35 (που με ενδιαφερει γιατι ψαχνομαι κι εγω αλλα σε μικροτερο ευρος τιμων).

Το διαφημιζουν black friday  στα 299 ευρω τα public,το πλαισιο ,ο Γερμανος ενω στο best price ειναι στα 210 ευρω.Γιατι να παω στους γνωστους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...