Προς το περιεχόμενο

ΟΘΟΝΗ PC /συνδέσεις με Laptop & Tablet! & ήχο

Goriillaki5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24''  *(δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία της)

εξόδους  Έξοδος Ακουστικών: Ναι.                     Συνδέσεις: 1x HDMI 1.4, 1x VGA, 1x DP 1.4.

Με θύρες HDMI 1.4, VGA, και DP 1.4, αυτή η οθόνη επιτρέπει τη γρήγορη σύνδεση με διάφορες συσκευές. Η έξοδος ήχου προσφέρει δυνατότητα απευθείας σύνδεσης ακουστικών ή ηχείων μέσω 3.5mm.

*******ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ με Laptop/Tablet Dell  από mini HDMI - HDMI στην οθόνη ( ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΑΡΑ 24") και ΓΙΑ ΗΧΟ στην έξοδο ακουστικών(3.5' jack καρφάκι ΠΡΟΣ 2.1 ηχεία  καλωδιο 3m 3,5'jack  ***έχει και γούφερ και κοντρόλ  volume ήχου - σε αυτό έχει υποδοχές για καρφάκια-ΟΛΑ ΚΑΛΑ!)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1) από το tablet 11' XIAOMI (πολύ καλό/δυνατά χαρακτηριστικά) που αυτό έχει μια θύρα- όλη όλη- USB-C μπορεί να μεταδώσει εικόνα/ήχο πρός την οθόνη?

πχ με αντάπτορα USB-C  - HDMI   ***** bluetooth/wi-fi (ιδιο δικτυο ρουτερ για wi-fi με tablet και laptop)έχει το laptop DELL

η ΘΥΡΑ USB- C που έχει το tablet XIAOMI είναι μόνο για φόρτιση και δεδομένα με υπολογιστή που θα συνδεθεί ή δίνει και είκονα/ήχο ΜΕ ΟΘΟΝΗ?

2)  αν δε γίνετε το παραπάνω υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το XIAOMI tablet με το laptop DELL ?αφού ότι βλέπω στο laptop βλέπω και στην ΟΘΟΝΗ

*με ασυρματη επικοινωνια μεταξυ τους ή με ΜΕΤΑΔΟΣΗ που εχει στο μενού το xiaomi δε βλέπω να ανιχνεύει συσκευή (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ...tv)

3) Η ΜΙΑ ΘΥΡΑ HDMI που έχει η οθόνη (Με αντάπτορα θα το κάνω διπλό)Είναι μόνο εισόδου σήματος/ήχου ή αν τη συνδέσω με tv smart HDMI-HDMI θα βλέπω ότι δείχνει που θαναι συνδεμένη με το laptop (ΩΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ) ή αν γινετε και από το tablet ΧΙΑΟΜΙ πρός οθόνη?

ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ xiaomi βλέπω στην οθόνη ή και  σαν προέκταση ερώτησης μου,μέσω της οθόνης να δίνω εικόνα/ήχο στη smart tv!Γίνετε κάτι με όλα αυτά? τι λύσεις υπάρχουν? θα έπρεπε κάτι να είχε κάποια άλλη οθόνη? Θα χρειαστώ κάποιους αντάπτορες? ίσως κάποιο tv BOX? 

και 4) η οθόνη έχει 1x DP 1.4.  τι είναι και τι συνδέεις με δαύτο? έξοδο δίνει αυτό ή είσοδο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ/ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

***ΕΞΤΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ 5) χωρίς να μεσολάβησει λαπτοπ/οθονη ΤΟ XIAOMI TABLET με την θύρα του USB-C μπορεί να συνδεθεί με καλώδιο  με την TV smart?

για ασύρματη μετάδοση αν και το βλέπει δε νομίζω να δείξει εικόνα  η tv ( ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Η TV   και ούτε ιντερνετ δε μπαινει! και εικονίδιο μενού πχ youtube netflix που έχει πάει να ανοίξει ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ κολλάεi)

Επεξ/σία από Goriillaki5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

1) Για να δίνει εικόνα/ήχο πρέπει να υποστηρίζει dp-alt mode στην usb-c. Ψάξτο με το ακριβές μοντέλο (που δεν το αναφέρεις) αλλά νομίζω πως όχι, δεν το υποστηρίζει.

2) Δεν κατάλαβα τίποτα αλλά μου φαίνεται θέλεις αλχημιστή γι αυτό. :D

3) Μόνο είσοδος είναι.

Για το τελευταίο, ίσως γίνει κάτι με miracast/chromecast/screencast αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η tv αλλιώς με κανένα chromecast.

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...