Goriillaki5 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 24'' *(δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία της) εξόδους Έξοδος Ακουστικών: Ναι. Συνδέσεις: 1x HDMI 1.4, 1x VGA, 1x DP 1.4. Με θύρες HDMI 1.4, VGA, και DP 1.4, αυτή η οθόνη επιτρέπει τη γρήγορη σύνδεση με διάφορες συσκευές. Η έξοδος ήχου προσφέρει δυνατότητα απευθείας σύνδεσης ακουστικών ή ηχείων μέσω 3.5mm. *******ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ με Laptop/Tablet Dell από mini HDMI - HDMI στην οθόνη ( ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΑΡΑ 24") και ΓΙΑ ΗΧΟ στην έξοδο ακουστικών(3.5' jack καρφάκι ΠΡΟΣ 2.1 ηχεία καλωδιο 3m 3,5'jack ***έχει και γούφερ και κοντρόλ volume ήχου - σε αυτό έχει υποδοχές για καρφάκια-ΟΛΑ ΚΑΛΑ!) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1) από το tablet 11' XIAOMI (πολύ καλό/δυνατά χαρακτηριστικά) που αυτό έχει μια θύρα- όλη όλη- USB-C μπορεί να μεταδώσει εικόνα/ήχο πρός την οθόνη? πχ με αντάπτορα USB-C - HDMI ***** bluetooth/wi-fi (ιδιο δικτυο ρουτερ για wi-fi με tablet και laptop)έχει το laptop DELL η ΘΥΡΑ USB- C που έχει το tablet XIAOMI είναι μόνο για φόρτιση και δεδομένα με υπολογιστή που θα συνδεθεί ή δίνει και είκονα/ήχο ΜΕ ΟΘΟΝΗ? 2) αν δε γίνετε το παραπάνω υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το XIAOMI tablet με το laptop DELL ?αφού ότι βλέπω στο laptop βλέπω και στην ΟΘΟΝΗ *με ασυρματη επικοινωνια μεταξυ τους ή με ΜΕΤΑΔΟΣΗ που εχει στο μενού το xiaomi δε βλέπω να ανιχνεύει συσκευή (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ...tv) 3) Η ΜΙΑ ΘΥΡΑ HDMI που έχει η οθόνη (Με αντάπτορα θα το κάνω διπλό)Είναι μόνο εισόδου σήματος/ήχου ή αν τη συνδέσω με tv smart HDMI-HDMI θα βλέπω ότι δείχνει που θαναι συνδεμένη με το laptop (ΩΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ) ή αν γινετε και από το tablet ΧΙΑΟΜΙ πρός οθόνη? ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ xiaomi βλέπω στην οθόνη ή και σαν προέκταση ερώτησης μου,μέσω της οθόνης να δίνω εικόνα/ήχο στη smart tv!Γίνετε κάτι με όλα αυτά? τι λύσεις υπάρχουν? θα έπρεπε κάτι να είχε κάποια άλλη οθόνη? Θα χρειαστώ κάποιους αντάπτορες? ίσως κάποιο tv BOX? και 4) η οθόνη έχει 1x DP 1.4. τι είναι και τι συνδέεις με δαύτο? έξοδο δίνει αυτό ή είσοδο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ/ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ***ΕΞΤΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ 5) χωρίς να μεσολάβησει λαπτοπ/οθονη ΤΟ XIAOMI TABLET με την θύρα του USB-C μπορεί να συνδεθεί με καλώδιο με την TV smart? για ασύρματη μετάδοση αν και το βλέπει δε νομίζω να δείξει εικόνα η tv ( ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Η TV και ούτε ιντερνετ δε μπαινει! και εικονίδιο μενού πχ youtube netflix που έχει πάει να ανοίξει ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ κολλάεi) Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Goriillaki5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: 1) Για να δίνει εικόνα/ήχο πρέπει να υποστηρίζει dp-alt mode στην usb-c. Ψάξτο με το ακριβές μοντέλο (που δεν το αναφέρεις) αλλά νομίζω πως όχι, δεν το υποστηρίζει. 2) Δεν κατάλαβα τίποτα αλλά μου φαίνεται θέλεις αλχημιστή γι αυτό. 3) Μόνο είσοδος είναι. Για το τελευταίο, ίσως γίνει κάτι με miracast/chromecast/screencast αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η tv αλλιώς με κανένα chromecast. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα