Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Θήκη προστασίας έχει μέσα στο κουτί.

Ενδιαφέρον, δεν αναφέρει κάτι για θήκη στην σελίδα της εταιρείας, αναγράφει:

"Συσκευή

motorola edge 50 fusion

Εξαρτήματα

Χαρακτηριστικό άρωμα συσκευασίας

Φορτιστής TurboPower™ 68 W

καλώδιο USB Type-C

Οδηγοί

Καρφίτσα εξαγω γής SIM" 

Σήμερα λέω να "δοκιμάσω την τύχη μου" για αγορά της συσκευής! 

• Like 2
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι όντως πολύ καθαρο / απλό λειτουργικό χωρίς πολύ πολλά πολλά 
τα περισσότερα app ειναι της google έχει και μερικά της moto για κάποιες εξτρα δυνατοτηρες του κινητού π.χ πλαινός φωτισμός στις κυρτές γωνίες της οθόνης όταν σε καλούν
έξτρα εφαρμογές που κατεβαινουν με το καλημερα μπορεις στα καπακια να τις αφαιρεσεις 

την κάμερα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα

ενημερώσεις γινονται συχνα , χθες μου εκανε  NOV SEC update

η κυρτή οθόνη ειναι ενα θέμα , η θήκη που δίνει μέσα δεν ειναι έμπιστη , δεν έχει τζαμακι προεγκατεστημένο όπως έχετε καταλάβει
μην πάτε να βάλετε πεταμένα λεφτα μόνο μεμβράνη  και όπως είπε ο φίλος παραπάνω καμία wallet case για επιπλέον προστασία σαν τα παππούδια

προσοχη όπως είπα ειναι dual sim αλλά με μια nano sim και esim (κοστος esim 9,99e)

ξέρει κανεις πως απερνεργοποιείται η ενεργοποίηση της οθόνης οταν το κινητό ανιχνευει κίνηση;

Επεξ/σία από @zouve@
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, enrique19 είπε

Motorola edge 50 fusion vs Samsung S21 plus 5g.. 8gb ram 256 gb.Ποιο ειναι πιο δυνατό.

Motorola Edge 50 Fusion vs Samsung Galaxy S21+: Σύγκριση

το S21 είναι τριετίας κινητό δεν ξέρω σε πόσα χρόνια θα σταματήσει η υποστήριξη του

Επεξ/σία από @zouve@
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι το πήρατε λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο messenger κανονικά? Δηλαδή χωρίς να έχετε ανοιχτή την εφαρμογή κάνει τον ήχο και έρχεται ειδοποίηση όταν σας στέλνουν? 

Δημοσ.

Exω διαβάσει αρκετά πρόσφατα motorola έχουν θέματα . Σαν να μπερδεύεται από αλλες εγκατεστημένες εφαρμογές με ειδοποιήσεις ή το λογισμικό της σε όταν αφορά  ειδοποιήσεις . Δοκίμασε παλαιότερη έκδοση messenger , viber κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως κάτοχος του edge 30 fusion (όχι 50) θα σας πω κάποια πράγματα για την προστασία της κυρτής οθόνης. Γενικά για το κινητό είμαι υπέρ ευχαριστημένος αλλά δεν είναι επί του παρόντος θέματος.

Μιας και είμαι ατζαμής, από την πρώτη στιγμή πριν το χρησιμοποιησω τοποθέτησα UV tempered glass που είχα παραγγείλει από Κίνα. Όπως καταλαβαίνετε περίμενα να έρθουν πρώτα τα τζαμακια (είχα παραγγείλει 2-3).

Κάθε τζάμι έχει συνοδευτικά ένα μικρό μπουκάλι με υγρή κόλλα και ένα uv φωτάκι που ανάβει μεσω θύρας usb. Κατά την τοποθέτηση το πρώτο τζαμακι πήγε στραφη μέχρι να εξοικειωθώ πως μπαίνει παρόλο που είχα δει πολλά βιντεάκια από πριν. Είναι μια αρκετά μπελαλιδικη δουλειά αλλά με προσοχή γίνεται. Θέλει από πριν να μονώσεις με μονωτική ταινία ότι τρύπες έχει το κινητό γιατί θα λουστεί με την κόλλα. Το πιο δύσκολο στη μόνωση είναι το μακρόστενο άνοιγμα  του ακουστικού στο πάνω μέρος της οθόνης γιατί είναι πολύ μικρό το περιθώριο μέχρι το σημείο που θα μπει το τζάμι. Εγώ όσο και αν προσπάθησα να το μονώσω καλά και τις 2 φορές που το έχω επιχειρήσει μου έπεσε κόλλα μέσα και την αφαίρεσα μετά με καρφίτσα (αφού σκληρηνε με τη διαδικασία του uv φωτός η οποία παρεμπιπτόντως απαιτεί τουλάχιστον 10 λεπτά με το ρολόι). Επίσης από πριν πρέπει να βάλεις τα συνοδευτικά αυτοκόλλητα στα άκρα σαν οδηγούς γιατί βάζοντας την κόλλα, μετά απλά αφηνεις το τζάμι πανω στην οθόνη και δεν το μετακινείς γιατί αν το κάνεις θα γίνει χειρότερα, όπως πχ να εκτοπίσεις το υγρό σε ένα σημείο ή να κάνεις φουσκάλες κα. Επίσης προσοχή θέλει όταν ρίχνεις το υγρό στην οθόνη να το κάνεις απαλά για να μην κάνεις καμιά μπουρμπουλιθρα να το πω πιο απλά. Αν την κάνεις μπορείς να την αφαιρέσεις πχ με απειροελάχιστο χαρτάκι.

Στο ρεζουμέ τώρα αν όλα πάνε καλά τότε θα έχουμε μια άριστη προστασία καθώς η σκληρή πλέον κόλλα σου δίνει την αίσθηση ότι λειτουργεί και ως στρώση σαν σιλικονη.

Σαν παράδειγμα να σας πω πήγα να πληρώσω σε σούπερ μάρκετ ανέπαφα και μου πέφτει κάτω στο πάτωμα και μάλιστα πάνω σε μεταλλική βάση του ταμείου και μάλιστα χτύπησε ακριβώς σε σημείο που κυρτωνει η οθόνη. Ε λοιπόν πήγα σπίτι, βγάζω το κατεστραμμένο τζάμι και προς ευχάριστη έκπληξη βλέπω την οθόνη αψεγάδιαστη. Μετα από αυτό λέω με σιγουριά ότι αν είχα κάποιο απλό tempered, το κινητό τώρα θα το έκλαιγα. Για αυτό μπήκα στον κόπο να σας γράψω όλα αυτά. Ελπίζω να βοήθησα...

Επεξ/σία από user27
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, user27 είπε

Ως κάτοχος του edge 30 fusion (όχι 50) θα σας πω κάποια πράγματα για την προστασία της κυρτής οθόνης. Γενικά για το κινητό είμαι υπέρ ευχαριστημένος αλλά δεν είναι επί του παρόντος θέματος.

Μιας και είμαι ατζαμής, από την πρώτη στιγμή πριν το χρησιμοποιησω τοποθέτησα UV tempered glass που είχα παραγγείλει από Κίνα. Όπως καταλαβαίνετε περίμενα να έρθουν πρώτα τα τζαμακια (είχα παραγγείλει 2-3).

Κάθε τζάμι έχει συνοδευτικά ένα μικρό μπουκάλι με υγρή κόλλα και ένα uv φωτάκι που ανάβει μεσω θύρας usb. Κατά την τοποθέτηση το πρώτο τζαμακι πήγε στραφη μέχρι να εξοικειωθώ πως μπαίνει παρόλο που είχα δει πολλά βιντεάκια από πριν. Είναι μια αρκετά μπελαλιδικη δουλειά αλλά με προσοχή γίνεται. Θέλει από πριν να μονώσεις με μονωτική ταινία ότι τρύπες έχει το κινητό γιατί θα λουστεί με την κόλλα. Το πιο δύσκολο στη μόνωση είναι το μακρόστενο άνοιγμα  του ακουστικού στο πάνω μέρος της οθόνης γιατί είναι πολύ μικρό το περιθώριο μέχρι το σημείο που θα μπει το τζάμι. Εγώ όσο και αν προσπάθησα να το μονώσω καλά και τις 2 φορές που το έχω επιχειρήσει μου έπεσε κόλλα μέσα και την αφαίρεσα μετά με καρφίτσα (αφού σκληρηνε με τη διαδικασία του uv φωτός η οποία παρεμπιπτόντως απαιτεί τουλάχιστον 10 λεπτά με το ρολόι). Επίσης από πριν πρέπει να βάλεις τα συνοδευτικά αυτοκόλλητα στα άκρα σαν οδηγούς γιατί βάζοντας την κόλλα, μετά απλά αφηνεις το τζάμι πανω στην οθόνη και δεν το μετακινείς γιατί αν το κάνεις θα γίνει χειρότερα, όπως πχ να εκτοπίσεις το υγρό σε ένα σημείο ή να κάνεις φουσκάλες κα. Επίσης προσοχή θέλει όταν ρίχνεις το υγρό στην οθόνη να το κάνεις απαλά για να μην κάνεις καμιά μπουρμπουλιθρα να το πω πιο απλά. Αν την κάνεις μπορείς να την αφαιρέσεις πχ με απειροελάχιστο χαρτάκι.

Στο ρεζουμέ τώρα αν όλα πάνε καλά τότε θα έχουμε μια άριστη προστασία καθώς η σκληρή πλέον κόλλα σου δίνει την αίσθηση ότι λειτουργεί και ως στρώση σαν σιλικονη.

Σαν παράδειγμα να σας πω πήγα να πληρώσω σε σούπερ μάρκετ ανέπαφα και μου πέφτει κάτω στο πάτωμα και μάλιστα πάνω σε μεταλλική βάση του ταμείου και μάλιστα χτύπησε ακριβώς σε σημείο της κυρτής οθόνης. Ε λοιπόν πήγα σπίτι, βγάζω το κατεστραμμένο τζάμι και προς ευχάριστη έκπληξη βλέπω την οθόνη αψεγάδιαστη. Μετα από αυτό λέω με σιγουριά ότι αν είχα κάποιο απλό tempered, το κινητό τώρα θα το έκλαιγα. Για αυτό μπήκα στον κόπο να σας γράψω όλα αυτά. Ελπίζω να βοήθησα...

Α γεια σου. Αυτο εγραψα κανα 2 σελιδες πισω. Λιγο μπελαλιδικη διαδικασια μεν αλλα αν φοβασαι και εισαι ατζαμης, αναγκαστικά θα το κανεις. 

Δημοσ.

Τελικά πήγα και το πηρα και εγώ (έστειλα φιλο μου να μου το πάρει καθώς ειμαι εκτός..)
Σε μεγάλο γνωστό μαγαζί του είπαν ότι ειχαν ενα τελευταίο κομμάτι. Ο χρονος θα δηξει αν ηταν καλή αγορά (παντα σε σχεση τιμης-αποδοσης).
Πιθανότατα να εξαντληθεί τις επόμενες ημερες. Μετα απο 1 μηνα θα το εχω στα χερια μου σαν δωράκι Χριστουγέννων χαχα. Εγω θηκη θα του παρω τύπου πορτοφόλι αυτες με βολεύουν και παντα αυτες ειχα και στην οθόνη ενα απλο τζαμακι που δεν θα καλυπτει τις κυρτες γωνιες αφου η θηκη θα τις καλύπτει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, user27 είπε

Σαν παράδειγμα να σας πω πήγα να πληρώσω σε σούπερ μάρκετ ανέπαφα και μου πέφτει κάτω στο πάτωμα και μάλιστα πάνω σε μεταλλική βάση του ταμείου και μάλιστα χτύπησε ακριβώς σε σημείο που κυρτωνει η οθόνη. Ε λοιπόν πήγα σπίτι, βγάζω το κατεστραμμένο τζάμι και προς ευχάριστη έκπληξη βλέπω την οθόνη αψεγάδιαστη. Μετα από αυτό λέω με σιγουριά ότι αν είχα κάποιο απλό tempered, το κινητό τώρα θα το έκλαιγα. Για αυτό μπήκα στον κόπο να σας γράψω όλα αυτά. Ελπίζω να βοήθησα...

καλα αν θελήσω να βάλω τέτοιο πράγμα αποκλείεται να το κανω μόνος 

μαλλον θα παω σε καταστημα και ας την πληρωσω τα τριπλα

και ρε φίλε όταν την εβγαλες η κολλα πως είχε γίνει σιλικόνη ; εβγαινε για να μπει το νέο τζαμακι;

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.
11 ώρες πριν, @zouve@ είπε

ξέρει κανεις πως απερνεργοποιείται η ενεργοποίηση της οθόνης οταν το κινητό ανιχνευει κίνηση;

Ρυθμίσεις --> Αρχική οθόνη και κλείδωμα οθόνης --> Οθόνη κλειδώματος --> Αφύπνιση οθόνης --> Μετακινώντας το τηλέφωνο

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Ρυθμίσεις --> Αρχική οθόνη και κλείδωμα οθόνης --> Οθόνη κλειδώματος --> Αφύπνιση οθόνης --> Μετακινώντας το τηλέφωνο

εισαι και ο πρώτος !!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, JohnMik said:

Όσοι το πήρατε λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο messenger κανονικά? Δηλαδή χωρίς να έχετε ανοιχτή την εφαρμογή κάνει τον ήχο και έρχεται ειδοποίηση όταν σας στέλνουν? 

moto edge 40 neo  εδώ, και έιχα κι εγώ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις (δεν έρχονταν,  ουτε καν η εφαρμογη δεν έδειχνε τα νέα μνματα, παρα μόνο αν έκανες refresh..   το ίδιο και σε άλλα app (insta, viber, κλπ)
workaround εχω ποστάρει εδώ (motorola forum) και μέχρι τώρα δουλεύει οκ
το παραθέτω κι εδώ

Spoiler

I have the same problem with (FB) Messenger.
I did try the clear memory, uninstall, install again process, without success.

I found a workaround at the neighbouring thread for Moto G84   here
and I added a first step from another tip  (not sure if needed)

1) App settings, Mobile data & Wi-Fi,  "Unrestricted data usage"  Check 
      (this is for DataSaver, but you never know where Motorola have bugged this)

2) App settings, App battery usage,  Unrestricted

3) LOCK the app ..  (so that it cannot be cleared from memory)
open the app, then swipe up to show the list of opened apps, then under the app you want to lock, click on the small lock and highlight it.

It's been a day now and it seems to be working ok so far.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, @zouve@ είπε

καλα αν θελήσω να βάλω τέτοιο πράγμα αποκλείεται να το κανω μόνος 

μαλλον θα παω σε καταστημα και ας την πληρωσω τα τριπλα

και ρε φίλε όταν την εβγαλες η κολλα πως είχε γίνει σιλικόνη ; εβγαινε για να μπει το νέο τζαμακι;

Τελικά αυτό αποδείχθηκε το μόνο εύκολο και στις δύο περιπτώσεις που αφαίρεσα την προστασία μέχρι στιγμής. Βγαίνει όπως ένα κοινό τζάμι απλά, με ένα πλαστικό αντικείμενο πχ μια κάρτα το σηκώνεις από μια γωνία. Η κόλλα παραμένει εξολοκλήρου στο tempered χωρίς να έχει αφήσει σημάδι στην οθόνη. Δεν είναι ακριβώς σιλικονη απλά έχει μια μικρή ελαστικότητα σαν σιλικονη. Και εννοείται μιλάμε για πολύ λεπτή στρώση και για αυτό το λόγο κιόλας δεν υπάρχει και πρόβλημα στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Βέβαια έχω δει και βίντεο που σε κάποιον κατά την αφαίρεση έχει αφήσει υπολείμματα στην οθόνη αλλά με καθαρισμό φεύγουν εντελώς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...