stark Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 μμ (επεξεργασμένο) On 15/11/2024 at 12:20, tempo said: γιατί η κυρτή οθόνη είναι στα αρνητικά του σημεία; Ποιό το μειονέκτημα της κυρτής οθόνης γενικότερα; Κάποια θέματα που μπορούν να προκύψουν από την κυρτή οθόνη. - αν δεν βάλεις προστασία και πέσει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σπάσει η οθόνη - ακόμα και θήκες να βρεις, δεν την προστατεύουν την κυρτή όσο προστατεύουν μια flat - καλή τύχη και δύναμη (και καλό πορτοφόλι για τις δοκιμές) στο να βρεις, να βάλεις και να εφαρμόσεις σωστά τζαμάκι - και κάπως έτσι καταλήγεις να βάλεις ζελατίνα που βέβαια δεν προστατεύει από σπασίματα παρά μόνο από γρατζουνιές - παλαιότερα κυρίως, κάποια μοντέλα είχαν θέματα με αλλοιώσεις της εικόνας στην κυρτή τους πλευρά, αν και πλέον έχει μάλλον λυθεί αυτό στα περισσότερα και κυρίως σε κινητά όπως το συγκεκριμένο στα οποία το κυρτό μέρος είναι μικρό. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:50 μμ από stark 1
andreasomagiras Δημοσ. Πέμπτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:05 μμ Πόσο "άδειο" είναι το android της motorola; Π.χ. Σε realme (gt master edition) έχω διπλές εφαρμογές, αυτό είναι προσθήκη του εκάστοτε κατασκευαστή και θα πρέπει να ψάξω εφαρμογή για κάτι τέτοιο ή είναι στάνταρ και σε σε "γυμνό" android; Το σκέφτομαι σοβαρά ως συσκευή, δε ξέρω αν αξίζει να περιμένω για κάποια άλλη "προσφορά" προς τα Χριστούγεννα ή τις χειμερινές εκπτώσεις στα ίδια χρήματα. Το realme 12 Pro Plus δε περιμένω να "παίξει" σε τέτοια τιμή, το επόμενο που ίσως (δε ξέρω) αξίζει το ρίσκο της αναμονής θα ήταν το redmi note 13 pro Plus.
Boubis1411 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:01 μμ Αύριο αρχίζει επίσημα η Black friday. Λίγη υπομονή θα κάνω και αν δεν βγει κάτι θα το χτυπήσω 1
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 μμ (επεξεργασμένο) Παιδιά για να μην το κουράζουμε το θέμα, μέχρι 300ευρώ το Motorola του τίτλου είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή σαν συσκευή γενικής χρήσης. Αν τώρα κάποιος θελει καλύτερες κάμερες, πιο δυνατό τσιπάκι, θύρα ακουστικών, επίπεδη οθόνη κλπ προφανώς κοιτάζει αλλού. Συγκρισεις με άλλα κινητά θα οδηγούν στο γνωστό '' κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις''. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:10 μμ από Fulgore 2
kkatzos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:49 μμ Υπάρχει και το OnePlus Nord 3 (8/128GB έκδοση) στα 289€ τελική https://www.amazon.it/gp/product/B0C5F3349S/ Από ότι βλέπω, το OnePlus κερδίζει σε απόδοση και κάμερα (IMX890).
andreasomagiras Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 μμ 17 λεπτά πριν, kkatzos είπε Υπάρχει και το OnePlus Nord 3 (8/128GB έκδοση) στα 289€ τελική https://www.amazon.it/gp/product/B0C5F3349S/ Από ότι βλέπω, το OnePlus κερδίζει σε απόδοση και κάμερα (IMX890). Και "χάνει" σε αποθηκευτικό χώρο. 😜 58 λεπτά πριν, Fulgore είπε Συγκρισεις με άλλα κινητά θα οδηγούν στο γνωστό '' κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις''. Ο μόνος λόγος που δε το "χτύπησα" ακόμα, είναι το πόσο δύσκολα θα βρω θήκες και προστασία οθόνης. Ο λόγος που έκανα την σκέψη να ρισκάρω "μπας και βγει προσφορά" το redmi note 13 pro Plus, είναι ότι βάση πιθανοτήτων θα έχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε θήκες και προστασία οθόνης. Με βλέπω να πάω αύριο για το motorola και να μην περιμένω.
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:14 μμ 1 λεπτό πριν, andreasomagiras είπε Και "χάνει" σε αποθηκευτικό χώρο. 😜 Ο μόνος λόγος που δε το "χτύπησα" ακόμα, είναι το πόσο δύσκολα θα βρω θήκες και προστασία οθόνης. Ο λόγος που έκανα την σκέψη να ρισκάρω "μπας και βγει προσφορά" το redmi note 13 pro Plus, είναι ότι βάση πιθανοτήτων θα έχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε θήκες και προστασία οθόνης. Με βλέπω να πάω αύριο για το motorola και να μην περιμένω. Κυρτές οθόνες και προστασία οθόνης= screen protector/ζελατίνες. Για tempered glass/τζαμάκια, μόνο κινητά με επίπεδη οθόνη. 1
Tatofski64 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ Εγώ το πήρα όταν βγήκε στα 450. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την αγορά αυτή.
andreasomagiras Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 μμ 26 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε Εγώ το πήρα όταν βγήκε στα 450. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την αγορά αυτή. Έχεις κάποια θήκη ή προστασία οθόνης; Αν ναι, τι έχεις να προτείνεις;
@zouve@ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:07 μμ 6 ώρες πριν, stark είπε Κάποια θέματα που μπορούν να προκύψουν από την κυρτή οθόνη. - αν δεν βάλεις προστασία και πέσει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σπάσει η οθόνη - ακόμα και θήκες να βρεις, δεν την προστατεύουν την κυρτή όσο προστατεύουν μια flat - καλή τύχη και δύναμη (και καλό πορτοφόλι για τις δοκιμές) στο να βρεις, να βάλεις και να εφαρμόσεις σωστά τζαμάκι - και κάπως έτσι καταλήγεις να βάλεις ζελατίνα που βέβαια δεν προστατεύει από σπασίματα παρά μόνο από γρατζουνιές - παλαιότερα κυρίως, κάποια μοντέλα είχαν θέματα με αλλοιώσεις της εικόνας στην κυρτή τους πλευρά, αν και πλέον έχει μάλλον λυθεί αυτό στα περισσότερα και κυρίως σε κινητά όπως το συγκεκριμένο στα οποία το κυρτό μέρος είναι μικρό. δίκιο έχεις σε όλα σμρ αγόρασα μια από Γερμανό δεν κόλλησε είχε κενό ενδιάμεσα και κάθε φορά που πατάω στην οθόνη 'βρίσκει' η οθόνη με το τζαμακι το δακτυλικό πιάνει 1 στις 3 γενικά χάλια μαύρα μου αρεσε που είχε και κολλα το τζαμακι γύρω γύρω αλλά ηταν τόσο δυσκαπτο που να κρατηθει πανω στην οθόνη !!!
CaptainChris Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 μμ 4 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Πόσο "άδειο" είναι το android της motorola; Π.χ. Σε realme (gt master edition) έχω διπλές εφαρμογές, αυτό είναι προσθήκη του εκάστοτε κατασκευαστή και θα πρέπει να ψάξω εφαρμογή για κάτι τέτοιο ή είναι στάνταρ και σε σε "γυμνό" android; Το σκέφτομαι σοβαρά ως συσκευή, δε ξέρω αν αξίζει να περιμένω για κάποια άλλη "προσφορά" προς τα Χριστούγεννα ή τις χειμερινές εκπτώσεις στα ίδια χρήματα. Το realme 12 Pro Plus δε περιμένω να "παίξει" σε τέτοια τιμή, το επόμενο που ίσως (δε ξέρω) αξίζει το ρίσκο της αναμονής θα ήταν το redmi note 13 pro Plus. Δεν έχει διπλές εφαρμογές, φωτογραφίες είναι τις Google που είναι μια χαρά, έχει μόνο κάποιες εφαρμογές της Motorola για της λειτουργίας της συσκευής. Όσο για θήκη και τζαμακι/ζελατίνα υπάρχουν σε καταστήματα που πουλάνε τέτοια πράγματα. Υπάρχουν και στα Αμαζον. Προλάβετε γιατί θα τελειώσουν οι συσκευές και είναι πάρα πολύ καλή για αυτά τα χρήματα.
andreasomagiras Δημοσ. χθες στις 01:56 πμ Δημοσ. χθες στις 01:56 πμ 2 ώρες πριν, CaptainChris είπε Δεν έχει διπλές εφαρμογές, Οπότε μένει μόνο να δω εάν υπάρχει εφαρμογή.
Tatofski64 Δημοσ. χθες στις 06:50 πμ Δημοσ. χθες στις 06:50 πμ 9 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Έχεις κάποια θήκη ή προστασία οθόνης; Αν ναι, τι έχεις να προτείνεις; Θήκη προστασίας έχει μέσα στο κουτί, πήρα και μια έξτρα σαν πορτοφόλι όταν και αν χρειαστεί. Γυαλί προστασίας δεν βρίσκεις εύκολα και αν βρεις δεν θα κάθεται καλά πάνω γιατί είναι κυρτη οθόνη. Έτσι έβαλα μεμβράνη σε ένα μαγαζί στον Κορυδαλλό. Είμαι με μεμβράνη από τοτε που το πήρα σχεδόν κανένα πρόβλημα. Αλλά σίγουρα είμαι παραπάνω προσεκτικός.
Fotia Δημοσ. χθες στις 07:55 πμ Δημοσ. χθες στις 07:55 πμ Oποιοι το αγόρασαν δοκιμάστε νυκτερινή λήψη φωτό. Σε κάτι παρουσιάσεις είδα έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα στο περιβάλλον και επίσης και στα κτηρια δεν είναι φυσικά τα χρώματα όπως τα βλέπεις . Επίσης αν θελεις να πιάσεις κατι σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι όπως μια νυκτερινή λήψη με πανσεληνο ,επεμβαίνουν ρυθμίσεις Αl που κάνουν ψευτικες τις φωτό ..
tutuyo Δημοσ. χθες στις 07:57 πμ Δημοσ. χθες στις 07:57 πμ (επεξεργασμένο) το μεγαλο προσον των Μοτορολα (περα απο τα οποια τεχνικα χαρακτηριστικα) ειναι το το stock Android. Ειναι πιο fluid, οι εφαρμογες ειναι καλυτερα intergrated, φυσικα χωρις bloatware, περιεργες κινεζοεφαρμογες και φυσικα χωρις διαφημισεις (που φτασαμε). Τα stock android κινητα επισης κανουν καλυτερη διαχειριση μνημης/μπαταριας Η κυρτη οθονη στο Μοτορολα ειναι ενα θεμα, ειναι πολυ ομορφο οπτικα αλλα θελει σιγουρα θηκη, καθως γλυστραει απο το χερι Ειχα Μοτορολα και αναγκαστηκα να αλλαξω σε realme C67. To realme εχει οτι πιο κοντινο σε stock android, αλλα δεν ειναι και εντελως vanilla. Ενα μεγαλο συν για εμενα που η realme σου εχει ηδη προεγκατεστημενο το τζαμακι/μεμβρανη και εχει ταχυφορτιστη στο πακετο Επεξ/σία χθες στις 08:34 πμ από tutuyo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα