Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, @zouve@ είπε

το ενα λέει ότι έχει κάποιου είδους κόλλας. τι φάση;

Χωρις να το κοιταξω, αν καταλαβα τι λες, λογικά έχει υγρη κολλα που σκληραίνει με UV. Ειναι κλασσικο για οθονες με καμπυλη. 

Επεξ/σία από Antretng
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Antretng είπε

Χωρις να το κοιταξω, αν καταλαβα τι λες, λογικά έχει υγρη κολλα που σκληραίνει με UV. Ειναι κλασσικο για οθονες με καμπυλη. 

σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι δεν κανουν καλό στην οθόνη μακροπρόθεσμα , τι κόλλες να βάλω σε καινουργιο κινητό; αν μου σπάσει πως την αλλάζω;

και καπου αλλου διάβασα ότι υπάρχουν και τα liquid protective screens που ειναι μόνο για γραντζουνιες και όχι για ραγίσματα και ειμαι σε φάση τι να βάλω;

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 3:18 ΜΜ, Arkin είπε

Κοιτα οταν με 40 ευρω παραπανω περνεις poco f6 το οποιο απλα σκοτωνει 7s gen 2 σε τρελο βαθμο τοτε δεν εχει νοημα το motorola. Να ηταν στα 199 ευρω να το συζητουσαμε. Αλλα απλα οχι ειναι επιδοσεις 2019 5-6 χρονων πισω. Οι εφαρμογες γινονται συνεχως ολο και πιο βαριες και ηδη εχει αρχισει να δειχνει τα χρονια του το συγκεκριμενο soc.

https://www.skroutz.gr/s/53822480/Xiaomi-Poco-F6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mayro.html

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Δεν είναι μόνο τα specs. Το Moto έχει σχεδόν καθαρό Android, το μοναδικό εκτός των Pixel, ενώ το Poco όλοι ξέρουμε τι έχει.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antnatal είπε

Το nfc δουλεύει κανονικά εδώ στην Ελλάδα;;; 

Γιατί να μην δουλεύει? Αφού το αναφέρουν στις επίσημες προδιαγραφές.

2 ώρες πριν, @zouve@ είπε

σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι δεν κανουν καλό στην οθόνη μακροπρόθεσμα , τι κόλλες να βάλω σε καινουργιο κινητό; αν μου σπάσει πως την αλλάζω;

και καπου αλλου διάβασα ότι υπάρχουν και τα liquid protective screens που ειναι μόνο για γραντζουνιες και όχι για ραγίσματα και ειμαι σε φάση τι να βάλω;

Δεν βάζεις κόλλες, αυτοκόλλητη μεμβράνη είναι. Έχει οδηγίες, απλά το κολλάς προσεκτικά αφού το καθαρίσεις πρώτα και πιθανόν το πατάς και λίγο με σπάτουλα που δίνουν μαζί για να στρώσει.

Αν χαλάσει-σπάσει-γδαρθεί η μεμβράνη απλά το πιάνεις από μια γωνία και το τραβάς για να βγει. Μετά καθαρίζεις και βάζεις εκ νέου.

Για liquid protective screens δεν γνωρίζω κάτι.

Δημοσ.

Εγώ το χρησιμοποιώ τρεις μέρες τώρα. Προφανώς είναι νωρίς για ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το κινητό τρέχει απροβλημάτιστα, χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο παιχνίδι, ενώ μου αρέσει και αρκετά το λογισμικό. (Δεν ξέρω αν υπάρχει στα καινούρια xiaomi, poco κλπ, αλλά μόνο και μόνο που δεν υπάρχουν διαφημίσεις και δεν μου ζητάει κάθε τρεις και λίγο να κάνω εκκαθάριση σκουπιδιών λες και είναι τόσο δύσκολο το 2024 να γίνεται από μόνο του αυτόματα, είμαι χαρούμενος)

3 ώρες πριν, antnatal είπε

Το nfc δουλεύει κανονικά εδώ στην Ελλάδα;;; 

Δουλεύει κομπλέ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Despotas είπε

Γιατί να μην δουλεύει? Αφού το αναφέρουν στις επίσημες προδιαγραφές.

Δεν βάζεις κόλλες, αυτοκόλλητη μεμβράνη είναι. Έχει οδηγίες, απλά το κολλάς προσεκτικά αφού το καθαρίσεις πρώτα και πιθανόν το πατάς και λίγο με σπάτουλα που δίνουν μαζί για να στρώσει.

Αν χαλάσει-σπάσει-γδαρθεί η μεμβράνη απλά το πιάνεις από μια γωνία και το τραβάς για να βγει. Μετά καθαρίζεις και βάζεις εκ νέου.

Για liquid protective screens δεν γνωρίζω κάτι.

και το UV που λέει ; λογικά το χρησιμοποιούν για να πολυμερήσουν την κόλλα;

16 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Εγώ το χρησιμοποιώ τρεις μέρες τώρα. Προφανώς είναι νωρίς για ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το κινητό τρέχει απροβλημάτιστα, χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο παιχνίδι, ενώ μου αρέσει και αρκετά το λογισμικό. (Δεν ξέρω αν υπάρχει στα καινούρια xiaomi, poco κλπ, αλλά μόνο και μόνο που δεν υπάρχουν διαφημίσεις και δεν μου ζητάει κάθε τρεις και λίγο να κάνω εκκαθάριση σκουπιδιών λες και είναι τόσο δύσκολο το 2024 να γίνεται από μόνο του αυτόματα, είμαι χαρούμενος)

Δουλεύει κομπλέ 

του έχεις βάλει κανενα τζαμακι αδερφε πάνω; 

Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, @zouve@ είπε

του έχεις βάλει κανενα τζαμακι αδερφε πάνω; 

Του έβαλα αυτό:

https://ssk.gr/item/motorola-edge-50-fusion-5g-dux-ducis-full-face-tempered-glass-antixaraktiko-gyali-9h-transparent--5207224453772

Κόλλησε στην επιφάνεια αμέσως χωρίς να κάνει φουσκάλες όπως είχα σε παλαιότερα κινητά αλλάάφησε στη μέση της οθόνης ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι που ήταν σαν να είχε υγρασία. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, αλλά ήταν σίγουρα ενοχλητικό. Ήταν κρίμα γιατί είχε καθίσει άψογα, πέρα από αυτό, στην οθόνη.

Τώρα έχω παραγγείλει και περιμένω,  λογικά για αύριο, αυτό:

https://ssk.gr/item/motorola-edge-50-fusion-5g-full-screen-tempered-glass-transparent--5207224453765 

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stevenfins είπε

Κόλλησε στην επιφάνεια αμέσως χωρίς να κάνει φουσκάλες όπως είχα σε παλαιότερα κινητά αλλάάφησε στη μέση της οθόνης ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι που ήταν σαν να είχε υγρασία.

Για αυτο παιζουν τα τζαμακια που ειπα με τη κολλα και uv. Αλλιως ειτε θα εχει κακη αισθηση στο πατημα ειτε/και θα εχει rainbow effect.

Προσωπικα σε τετοιες οθονες απλα ξεχνάω το τζαμακι και βαζω απλα μια ζελατινα. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Ειναι ομορφο οπως τα περισσοτερα Motorola αλλα... δεν εχει jack 3.5 mm που σημαινει δεν εχει ραδιοφωνο...και αυτο με χαλαει  οπως επισης δεν εχει sd card αν και εχει 512 gb και παλι ομως..Επίσης  η κυρτη οθονη δεν μ'αρέσει. Σε αυτα τα λεφτα εχει κατι xiami poco roco με snapdragon που θεριζουν και μερικα εχουν και radio chip tuner

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, enrique19 είπε

Ειναι ομορφο οπως τα περισσοτερα Motorola αλλα... δεν εχει jack 3.5 mm που σημαινει δεν εχει ραδιοφωνο...και αυτο με χαλαει  οπως επισης δεν εχει sd card αν και εχει 512 gb και παλι ομως..Επίσης  η κυρτη οθονη δεν μ'αρέσει. Σε αυτα τα λεφτα εχει κατι xiami poco roco με snapdragon που θεριζουν και μερικα εχουν και radio chip tuner

Τωρα να συζηταμε την sd σε κινητο με μνημη 512gb... νομιζω το ψειριζουμε παραπανω από οτι πρεπει. Και το ραδιο γενικα, εχει καταργηθει στα κινητα. Δυσκολα θα βρεις φετινό τηλεφωνο με ραδιοφωνο. Κυριως σε πιο low end βρίσκεις (πχ το απλό redmi note 13 pro εχει αλλα οχι η ανωτερη εκδοση του plus).

Δεν ξερω για ποιο poco μιλας, αλλα sd και jack δεν έχουν ούτε τα ανταγωνιστικά poco x6 pro και poco f6. 

Το μονο από οσα εγραψες, που εχει νοημα να σκεφτει καποιος, ειναι η edge οθονη. Για αλλους ειναι deal breaker, για αλλους deal necessity και για αλλους αδιάφορο. 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kalaxan είπε

Για all around χρηση αυτό η το Samsung Α55?
Ποιο θεωρείται πιο VFM?

Θα στα συγκρινω θεωρώντας οτι μιλας για το 8/128 που και παλι ακριβότερο βγαίνει.

• Επεξεργαστης* , βίντεο και updates, ανώτερο το samsung.
  • Ram, αποθηκευτικό και λογικά και ταχύτητα φόρτισης το motorola. 

*Με το λογισμικο και τη διαφορα της ram, σε καθημερινη χρηση δεν θα καταλαβεις διαφορές σε ταχύτητα. Σε gaming ή rendering ομως αλλάζει το πράγμα

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...