fonzi Δημοσ. Σάββατο στις 12:43 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:43 πμ 5 ώρες πριν, CaptainChris είπε Το έχει η σύζυγος μου, εγώ έχω το Edge 40, είναι πάρα πολύ καλό. Όμορφη κομψή συσκευή η κυρτή οθόνη εμάς μας άρεσει. Έχει στην συσκευασία φορτιστή 68w που φορτίζει την συσκευή σε λιγότερο από μία ώρα και η μπαταρία κρατάει μία μέρα άνετα, στην σύζυγο μου που δεν αφήνει το κινητό από τα χέρια της όλη την μέρα. Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά, δουλεύει σφαίρα, δεν κολλάει πουθενά και σε τίποτα. Η Sony κάμερα είναι εκπληκτική σε συνδυασμό με το καλό λογισμικό κάμερας της Motorola. Έχει όλες τις εφαρμογές της Google και τις Motorola, ζητάει να εγκαταστήσει, στην αρχή, κάποια games, αλλά αν αρνηθείς δεν βλέπεις στην συσκευή τίποτα άλλο από αυτό, ότι άλλο θέλεις και χρειάζεσαι το εγκαθιστάς μόνος σου. Στο Σκρουτζ η τιμή ξεκινούσε από τα 320€ τώρα στα 299€ στις αλυσίδες που το είχαν 449€ είναι μια πάρα πολύ καλή και συμφέρουσα επιλογή. Σε σχέση με το δικό σου πως το βλέπεις;
Fulgore Δημοσ. Σάββατο στις 12:49 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:49 πμ 3 ώρες πριν, alimentas είπε Επίσης όλα τα reviews που κυκλοφορούν ξένα κ ελληνικα λένε τα καλύτερη για την συσκευή. Σημαντικό επίσης μιλάμε ίσως για το καλύτερο value που υπάρχει σ αυτά τα λεφτά . Το soc από μονο του δεν λέει τίποτα. Το σύνολο στην συγκεκριμένη συσκευή είναι άριστο Αναλόγως τι ψάχνει ο καθένας. Το Motorola ειναι overall πολύ καλή επιλογή, αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η software υποστήριξη και οι επιδόσεις ή αν θέλει stock android ή 512GB χώρου σε αυτά τα χρήματα. Ειναι ας πούμε καλύτερη επιλογή από το Nothing Phone 2A που αναφέρθηκε.
terry308 Δημοσ. Σάββατο στις 08:36 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:36 πμ (επεξεργασμένο) Θα έκανα τριπλετα σύγκρισης με nothing 2a και το κομψό Sony Xperia 10 VI που έχει σε προσφορά το Πλαίσιο αλλά και τα sonycenter και στα 3 χρώματα, στα συν του το 3.5 Jack και η υποδοχή για microsdxc κάρτα 😉 Κυρίως ανάμεσα στο Sony κι έπειτα στο Motorola... 😎 Επεξ/σία Σάββατο στις 08:39 πμ από terry308
CaptainChris Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ 18 ώρες πριν, fonzi είπε Σε σχέση με το δικό σου πως το βλέπεις; Το ίδιο καλά είναι, το Edge 40 έχει καλύτερο ταχύτερο επεξεργαστή αλλά στην χρήση δεν βλέπω διάφορα. Το Edge 50 Fusion έχει μεγαλύτερη λίγο ποίο φωτεινή οθόνη και καλύτερη κυρία κάμερα, επίσης θα έχει 3 αναβάθμισεις λειτουργικού. Στα 299€ είναι πολύ καλή τιμή και από ότι είδα της υπόλοιπες προσφορές νομίζω ότι είναι η καλύτερη.
zurabik Δημοσ. Κυριακή στις 01:26 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:26 πμ Στις 15/11/2024 στις 3:18 ΜΜ, Arkin είπε Κοιτα οταν με 40 ευρω παραπανω περνεις poco f6 το οποιο απλα σκοτωνει 7s gen 2 σε τρελο βαθμο τοτε δεν εχει νοημα το motorola. Να ηταν στα 199 ευρω να το συζητουσαμε. Αλλα απλα οχι ειναι επιδοσεις 2019 5-6 χρονων πισω. Οι εφαρμογες γινονται συνεχως ολο και πιο βαριες και ηδη εχει αρχισει να δειχνει τα χρονια του το συγκεκριμενο soc. https://www.skroutz.gr/s/53822480/Xiaomi-Poco-F6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mayro.html 12/512 ειναι το μοτορολα,,,,,βαζετε bench .....rendering θα κανετε στο κινητό ??????????????
Boubis1411 Δημοσ. Κυριακή στις 10:37 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:37 πμ 9 ώρες πριν, zurabik είπε 12/512 ειναι το μοτορολα,,,,,βαζετε bench .....rendering θα κανετε στο κινητό ?????????????? Το f6 βγήκε προσφορά κάπου;
@zouve@ Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Το f6 βγήκε προσφορά κάπου; Έχω διαβάσει για θέματα με μπαταρία αδειάζει εύκολα και για υπερθέρμανσεις επίσης Δεν γνωρίζω αν έχουν ξεπεραστεί Επεξ/σία Κυριακή στις 01:17 μμ από @zouve@ 1
Antretng Δημοσ. Κυριακή στις 12:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:10 μμ 32 λεπτά πριν, antnatal είπε Αυτό ή το G85;;;; Σιγουρα το edge 50 fusion αν ειχαν ιδια χρηματα. Που στην ουσια έχουν καθώς το edge 50 fusion, αν θυμαμαι καλα, παριέχει φορτιστή μέσα ενώ το g85 όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα