Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Votritis είπε

τον 778? εγω βλεπω οτι εχει τον Snapdragon 7s Gen 2 , ειναι επανέκδοση του 778?

Ειναι ενας 778 με πολυ καλυτερο efficiency (μπαταρια/θερμοκρασιες και προφανως λιγοτερο throttle καλοκαιρι).

Σε μοτορολα κινητο ενας τετοιος soc ειναι παραπανω απο αρκετος παντως. Εχω δουλεψει και με κατωτερους soc και ηταν μια χαρα. Ειναι χαοτικα ελαφρυτερο το λογισμικο τους σε σχεση πχ με xiaomi/samsung αντιστοιχα. Τοσο σε ταχυτητα καθημερινης χρησης οσο και σε battery drain τα πανε συνηθως καλυτερα απο αλλα με ιδια specs.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 3
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Antretng είπε

Ειναι ενας 778 με πολυ καλυτερο efficiency (μπαταρια/θερμοκρασιες και προφανως λιγοτερο throttle καλοκαιρι).

Σε μοτορολα κινητο ενας τετοιος soc ειναι παραπανω απο αρκετος παντως. Εχω δουλεψει και με κατωτερους soc και ηταν μια χαρα. Ειναι χαοτικα ελαφρυτερο το λογισμικο τους σε σχεση πχ με xiaomi/samsung αντιστοιχα. Τοσο σε ταχυτητα καθημερινης χρησης οσο και σε battery drain.

Eγω τα ξερω , εχω το edge 30 neo που εχει το "ψοφίμι" τον 695 και παει σφαιρα για browsing και μπαταρια 1,5 μερα οποτε  εγω μια χαρα θα πηγαινα και στον 778g .

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VagTz είπε

Όντως είναι πισογυρισμα το συγκεκριμένο CPU αλλά μην υπερβάλλουμε . Τα βασικά δλδ browsing , social media , emails κτλ τα κάνει πολύ άνετα 

Κοιτα οταν με 40 ευρω παραπανω περνεις poco f6 το οποιο απλα σκοτωνει 7s gen 2 σε τρελο βαθμο τοτε δεν εχει νοημα το motorola. Να ηταν στα 199 ευρω να το συζητουσαμε. Αλλα απλα οχι ειναι επιδοσεις 2019 5-6 χρονων πισω. Οι εφαρμογες γινονται συνεχως ολο και πιο βαριες και ηδη εχει αρχισει να δειχνει τα χρονια του το συγκεκριμενο soc.

https://www.skroutz.gr/s/53822480/Xiaomi-Poco-F6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mayro.html

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Confused 1
Δημοσ.

Το poco f6 κανει σχεδον τα 2πλασια στα επισημα καταστηματα.
To α55 επισης εχει σημαντικη διαφορα στα επισημα.
Καλο ειναι να υπαρχει ιδιο μετρο συγκρισης αλλιως καποιος παιρνει και μεταχειρισμενα ...

Ειναι καλη προσφορα για οποιον δεν ενδιαφερεται να παιζει παιχνιδια και θελει να κανει τα βασικα.

Δημοσ.
29 minutes ago, Arkin said:

Κοιτα οταν με 40 ευρω παραπανω περνεις poco f6 το οποιο απλα σκοτωνει 7s gen 2 σε τρελο βαθμο τοτε δεν εχει νοημα το motorola. Να ηταν στα 199 ευρω να το συζητουσαμε. Αλλα απλα οχι ειναι επιδοσεις 2019 5-6 χρονων πισω. Οι εφαρμογες γινονται συνεχως ολο και πιο βαριες και ηδη εχει αρχισει να δειχνει τα χρονια του το συγκεκριμενο soc.

https://www.skroutz.gr/s/53822480/Xiaomi-Poco-F6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mayro.html

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Όπως είπα και στο πρώτο σχόλιο συμφωνώ. Η παρατήρηση που έκανα είναι ότι αντικειμενικά τα βασικά τα κάνει εύκολα. Αν κάποιος για τους δικούς του λόγους θέλει να το πάρει δλδ να ξέρει ότι θα είναι κομπλέ δεν θα του κολλάει στο YouTube η στο Instagram 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therion13 είπε

Καλύτερα το galaxy A55 πάρτε. Για 30-40 ευρώ περα το ότι ειναι καλύτερο σε όλα ταχύτητα, μπαταρια έχει και 1 χρόνο παραπάνω ενημερώσει android από το motorola

Τα Μοτορολα εχουν μια λεπτη σχεδιαση που καθονται καλα στο χερι , το Α55 ειναι χοντροκομμένο , φιλος εχει το Α54 και μου φαίνεται οτι εχει ενα ελαφρυ λαγκ στην περιήγηση στο μενου σε σχεση με το edge 30 neo που εχω και παει σφαιρα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης δυνατή προσφορά έβγαλε το Πλαίσιο στο Nothing Phone(2a) 8/128GB με 249€ και 3 χρόνια εγγύηση:

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2a-8-128gb-white_4471156

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2a-8-128gb-black_4471148

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Μια μικρή ένσταση. Αυτό που έβαλες είναι το 8/256 χωρίς επίσημη εγγύηση. Το μοτορολα είναι το 12/512 και εγγύηση αντιπροσωπείας.

Πάντως, σε καθημερινή χρήση, αλήθεια είναι υπέρ αρκετός ο soc για μοτορολα. Και στα συν η καλύτερη κάμερα. 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 5
Δημοσ.

Εγώ το τσίμπησα και ο θεός βοηθός..

Ο μόνος λόγος που δεν πήγα σε κάποιο poco, xiaomi είναι πλέον ξεκάθαρο το UI. Μετά από τόσα χρόνια δεν το άντεχα άλλο. Ελπίζω να με καλύψει το moto. Έτσι και αλλιώς δεν έχω τρομερές απαιτήσεις.

Δημοσ.

Το έχει η σύζυγος μου, εγώ έχω το Edge 40, είναι πάρα πολύ καλό. Όμορφη κομψή συσκευή η κυρτή οθόνη εμάς μας άρεσει. Έχει στην συσκευασία φορτιστή 68w που φορτίζει την συσκευή σε λιγότερο από μία ώρα και η μπαταρία κρατάει μία μέρα άνετα, στην σύζυγο μου που δεν αφήνει το κινητό από τα χέρια της όλη την μέρα. Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά, δουλεύει σφαίρα, δεν κολλάει πουθενά και σε τίποτα. Η Sony κάμερα είναι εκπληκτική σε συνδυασμό με το καλό λογισμικό κάμερας της Motorola. Έχει όλες τις εφαρμογές της Google και τις Motorola, ζητάει να εγκαταστήσει, στην αρχή, κάποια games, αλλά αν αρνηθείς δεν βλέπεις στην συσκευή τίποτα άλλο από αυτό, ότι άλλο θέλεις και χρειάζεσαι το εγκαθιστάς μόνος σου. Στο Σκρουτζ η τιμή ξεκινούσε από τα 320€ τώρα στα 299€ στις αλυσίδες που το είχαν 449€ είναι μια πάρα πολύ καλή και συμφέρουσα επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης όλα τα reviews που κυκλοφορούν ξένα κ ελληνικα λένε τα καλύτερη για την συσκευή. Σημαντικό επίσης μιλάμε ίσως για το καλύτερο value που υπάρχει σ αυτά τα λεφτά . Το soc από μονο του δεν λέει τίποτα. Το σύνολο στην συγκεκριμένη συσκευή είναι άριστο 

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Despotas είπε

Επίσης δυνατή προσφορά έβγαλε το Πλαίσιο στο Nothing Phone(2a) 8/128GB με 249€ και 3 χρόνια εγγύηση:

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2a-8-128gb-white_4471156

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-2a-8-128gb-black_4471148

χωρίς να παίζω games στο κινητό αλλά σαν λίγα δεν ειναι τα 8/128 εν έτη 2024;
το 12/512 που δίνει το πλάισιο στα 369 ευρώ αξίζει;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, @zouve@ είπε

χωρίς να παίζω games στο κινητό αλλά σαν λίγα δεν ειναι τα 8/128 εν έτη 2024;
το 12/512 που δίνει το πλάισιο στα 369 ευρώ αξίζει;

Διαφορετικές οι ανάγκες καθενός. Εμένα με καλύπτει πχ το 8/128.

Αν χρειάζεσαι τα παραπάνω GB θεωρώ πως αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...