Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα το τηλέφωνο αρχές Δεκέμβρη, στη black friday. Διάβασα διάφορα reviews και τελικά κατέληξα σε αυτό αφού κατάλαβα ότι είναι VFM αλλά κυρίως για το Stock android της motorola. Θα δείξει ο χρόνος για την ορθότητα ή όχι της επιλογής μας.

Το έχω ακόμα στο κουτί αφού περιμένω ακόμα θήκες. Πήρα μεν θήκες τύπου book αλλά αναρωτιέμαι αν πρέπει να βάλω και προστατευτικό οθόνης. Θέλω να θέσω τα εξής ερωτήματα:

1) μόνος μου, ένας χρήστης δηλαδή με μηδενική σε αυτά εμπειρία,  θα τα καταφέρνω ή θα κάνω ζημιά;

2) α) αν το αποφασίσω, έχω σταμπάρει τα εξής: 

https://www.skroutz.gr/s/53361692/Hofi-Full-Face-Tempered-Glass-2tmch-Motorola-Edge-50-Fusion.html 

Είναι οκ;

β) αυτή η κόλλα τι είναι; δεν θα καταστρέψει την οθόνη;

β) χθες μου είπαν σε ένα κατάστημα ότι δεν αφαιρείται εύκολα, θέλει ειδικό μηχάνημα μετά. Ισχύει; 

2) αν δεν το αποφασίσω για μόνος μου, ποιο μαγαζί κάνει καλή δουλειά; εννοώ από τα γνωστά

Ευχαριστώ, καλή συνέχεια.  

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρέπει να πάρεις θήκη και όχι τη πρώτη μλκια  "tempered glass" που βρηκες ... Καλή τύχη και καλό κόλλημα ναι έχει και κόλλα μαζί :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Πρέπει να πάρεις θήκη και όχι τη πρώτη μλκια  "tempered glass" που βρηκες ... Καλή τύχη και καλό κόλλημα ναι έχει και κόλλα μαζί :P

Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά. Ανέφερα παραπάνω ότι πήρα θήκη και την περιμένω. Αναφορικά με το "Tempered Glass ",μπορείς λοιπόν να μού προτείνεις κάτι καλύτερο και όχι τη...που βρήκα?

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οθόνες με κυρτές οθόνες δεν είναι πολύ συμβατές με tempered glass λόγω κυρτότητας/κακής εφαρμογής/ξεκολλήματος, γιαυτό σε όλα τα κινητά υπάρχουν παράπονα/χαμηλές κριτικές.

Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση ειναι οι ζελατίνες/screen protector.

Μόνο σε κινητά με επίπεδη οθόνη δεν υπάρχει θέμα με τα tempered glass.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οθόνες με κυρτές οθόνες δεν είναι πολύ συμβατές με tempered glass λόγω κυρτότητας/κακής εφαρμογής/ξεκολλήματος, γιαυτό σε όλα τα κινητά υπάρχουν παράπονα/χαμηλές κριτικές.

Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση ειναι οι ζελατίνες/screen protector.

Μόνο σε κινητά με επίπεδη οθόνη δεν υπάρχει θέμα με τα tempered glass.

Καλησπέρα φίλε. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι από skroutz?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, gergerman78 είπε

Καλησπέρα φίλε. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι από skroutz?

αν μπορω να βοηθησω, σε κυρτες οθονες τα μονα καλα τζαμακια ειναι αυτα που λειτουργουν με UV κολλες. Για εμενα πανε και βαλε μια καλη ζελατινα στην οθονη, ιδανικα σε καταστηματα που κοβουν επι τοπου και στην τοποθετουν. Για δικη σου ευκολια γιατι ειναι ζορικες οι κυρτες οθονες στην τοποθετηση. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ea6gka είπε

αν μπορω να βοηθησω, σε κυρτες οθονες τα μονα καλα τζαμακια ειναι αυτα που λειτουργουν με UV κολλες. Για εμενα πανε και βαλε μια καλη ζελατινα στην οθονη, ιδανικα σε καταστηματα που κοβουν επι τοπου και στην τοποθετουν. Για δικη σου ευκολια γιατι ειναι ζορικες οι κυρτες οθονες στην τοποθετηση. 

Αυτό μου πρότειναν σε μαγαζί που επισκέφτηκα χτες.  κόβεται και εφαρμόζεται επι τόπου με 25 ευρώ. Είδα το πάχος τής ,οκ ήταν υποφερτό. Κάτι τέτοιο θα κάνω γιατί και θα πληρώσω την αγορά του τζαμιού και δεν θα κάνω δουλειά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που λετε με το καταστημα που βαζουν hydrogel την εχω πατησει 2 φορες. Στο ενα ειναι σκληρο σταματαει σφαίρα, και κανει κατι σαν τζαμι effect, θελει αντικατάσταση κανονικα, παρολα αυτα λειτουργει το fingertip.

Στο αλλο μια χαζη που το εκανε, καλη ποιοτητα αλλα παρα ειναι gelly, καλη αισθηση ομως. Απο την μια πλευρα εχει χασει 1-2 χιλιοστα καταφερε να κανει την μαλακια της.

θελει καλα μαγαζια μονο. Εγω δεν ασχοληθηκα, πηγα οπου βρηκα, 10 και 15€ τα κοστη.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...