Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 08:52 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:52 πμ (επεξεργασμένο) Από χθες προσπαθώ να μπω να δω κάτι συνταγές , συνδέομαι μου στέλνει κωδικό αλλά μετά λέει για πρόβλημα και να προσπαθήσω ξανά. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση χωρίς να αλλάξει κάτι. Κινητό samsung Το έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα; Από υπολογιστή με πάει για να εκδώσω πιστοποιητικά κλπ. Επεξ/σία χθες στις 08:54 πμ από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. χθες στις 09:33 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:33 πμ (επεξεργασμένο) Μολις δοκίμασα και μπηκα. Αν μπορείς σβησε την cache και data της εφαρμογής και προσπάθησε ξανα. Επεξ/σία χθες στις 09:33 πμ από dbrillis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 10:32 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 10:32 πμ (επεξεργασμένο) Τίποτα Μου βγάζει αυτό Πατάω συνέχεια αλλά τίποτα Τι εννοεί; Samsung S20 plus Επεξ/σία χθες στις 10:35 πμ από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. χθες στις 10:43 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:43 πμ (επεξεργασμένο) Αν πατήσεις συνέχεια χωρίς ενεργοποίηση τι κάνει; Επεξ/σία χθες στις 10:44 πμ από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν πατήσεις συνέχεια χωρίς ενεργοποίηση τι κάνει; Μου βγάζει σφάλμα και να δοκιμάσω πιο μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Δοκίμασε από browser να μπεις στο https://myhealth.gov.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τίποτα Μου βγάζει αυτό Πατάω συνέχεια αλλά τίποτα Τι εννοεί; Samsung S20 plus Εχεις στην οθόνη κλειδώματος μοτιβο ή δαχτυλικο αποτύπωμα; Το μήνυμα λαθους αυτο δειχνει να σημαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ Μόλις τώρα, dbrillis είπε Εχεις στην οθόνη κλειδώματος μοτιβο ή δαχτυλικο αποτύπωμα; Το μήνυμα λαθους αυτο δειχνει να σημαινει. Όχι απολύτως τίποτα δεν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Όχι απολύτως τίποτα δεν έχω αυτό ειναι τοτε το error που βλέπεις. Επεξ/σία χθες στις 11:06 πμ από dbrillis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ 8 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Δοκίμασε από browser να μπεις στο https://myhealth.gov.gr/ Από εκεί είναι για εκδόσεις βεβαιώσεων Μόλις τώρα, dbrillis είπε αυτό το τοτε το error που βλέπεις. Όταν μετά τον κωδικό που μου στέλνει και προσπαθεί να μπει στο τελευταίο στάδιο αφού.. το σκέφτεται λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ Βαλε προσωρινα ενα τροπο κλειδώματος για να ελέγξεις οτι σου δουλευει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 11:09 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 11:09 πμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dbrillis είπε Βαλε προσωρινα ενα τροπο κλειδώματος για να ελέγξεις οτι σου δουλευει. Ευχαριστώ Έβαλα pin Έτσι μπήκε Έβαλα το pin και πάλι όλα καλά Επεξ/σία χθες στις 11:12 πμ από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα