Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να θέσω ένα ερώτημα το οποίο δεν με "καίει" μεν αλλά με προβλημάτισε

Μέχρι πριν κάποιο καιρό, σχεδόν στη γωνία Αμφιθέας & Αχιλλέως (στο Παλαιό Φάληρο) υπήρχε ένα κατάστημα με μαγειρευτά φαγητά (delivery & takeaway) το οποίο δεν κράτησε πολύ και έκλεισε. Μετά παρατήρησα ότι άνοιξε "κάτι άλλο" χωρίς την όποια πινακίδα και χωρίς να μπορείς να δεις μέσα τι γίνεται/παίζει. Απέξω όμως υπάρχουν μηχανάκια της efood που πάνε κι έρχονται. Μου έκανε εντύπωση (κυρίως λόγω της απουσίας της όποιας σήμανσης) αλλά το "προσπέρασα". 

Σήμερα πέτυχα κάτι αντίστοιχο (μηχανάκια του efood να περιμένουν αλλά καμία ταμπέλα) στην οδό Χελντράιχ στο Νέο Κόσμο (δίπλα από το Lidl) και αναρωτιέμαι τι μπορεί να παίζει. Προφανώς είναι κάποια κουζίνα, αλλά είναι δυνατόν να παραγγέλνει κάποιος από συγκεκριμένο επώνυμο μαγαζί και η παραγγελία να έρχεται από αλλού;  (πάντα είχα στο μυαλό μου ότι παραγγελνοντας από το Χ κατάστημα, η παραγγελία έρχεται από εκεί) 

Επίσης, γενικότερα, είναι "σωστό"/νόμιμο το να υπάρχει κάπου επιχειρηματική δραστηριότητα (και μάλιστα υγειονομικού ενδιαφέροντος) χωρίς να υπάρχει η όποια ταμπέλα στην πρόσοψη; 

ΥΓ Ακόμα και αν δεχτούμε ότι δεν είναι κουζίνα και είναι ας πούμε γραφεία της efood, που δε νομίζω (δεν κάθισα κιόλας να παρακολουθώ τι μπαινοβγαίνει) πάλι δεν θα έπρεπε κάτι να γράφει; 

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το πρώτο(Αχιλλέως & Αμφιθέας),είναι συστεγαζομενες επιχειρήσεις φαγητού και εξυπηρετούν διανομές της Wolt.

Το δεύτερο(Φ.Σμιθ),είναι κατάστημα της Efood(Efood market).

Και τα 2, εξυπηρετούν αποκλειστικά διανομές για τις πλατφόρμες τους και δεν κάνουν πωλήσεις λιανικής,προφανώς και για αυτό δεν υπάρχει κάποια ταμπέλα.

Επεξ/σία από nos1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προφανώς το να κάθεσαι 3 η ώρα τη νύχτα και να γράφεις σεντόνι με τέτοιου είδους απορίες, σήμαινει 2 πράγματα...

1.Εχεις λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής σου...

2.Εισαι κουτσομπολης!😝

Ελπίζω να καλύφθηκες από την απάντηση που έχεις ήδη πάρει και να πέσεις ήσυχος για ύπνο σήμερα...

• Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nos1 είπε

Για το πρώτο(Αχιλλέως & Αμφιθέας),είναι συστεγαζομενες επιχειρήσεις φαγητού και εξυπηρετούν διανομές της Wolt.

Το δεύτερο(Φ.Σμιθ),είναι κατάστημα της Efood(Efood market).

Και τα 2, εξυπηρετούν αποκλειστικά διανομές για τις πλατφόρμες τους και δεν κάνουν πωλήσεις λιανικής,προφανώς και για αυτό δεν υπάρχει κάποια ταμπέλα.

Γι' αυτό οι χιώτες πάνε δυο-δυο :)

(δεν είχα καν σκεφτεί το market και είχα επικεντρωθεί στο food :()

5 ώρες πριν, Anestis3388 είπε

Προφανώς το να κάθεσαι 3 η ώρα τη νύχτα και να γράφεις σεντόνι με τέτοιου είδους απορίες, σήμαινει 2 πράγματα...

1.Εχεις λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής σου...

2.Εισαι κουτσομπολης!😝

Ελπίζω να καλύφθηκες από την απάντηση που έχεις ήδη πάρει και να πέσεις ήσυχος για ύπνο σήμερα...

Αναφορικά με την ώρα, προφανώς είμαστε στο ίδιο. +/- 1 ώρα δε νομίζω να κάνει διαφορά (τί λες;)

Από κει και πέρα, προφανώς και είμαι "κουτσομπόλης", όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από τους παρεπιδημούντες τον χώρο του μπλα-μπλα

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...