Προς το περιεχόμενο

Spotify Family Premium (Ψάχνω)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλαβε τέλος δυστυχώς ο free τρόπος για την χώρα μας (όπως και για Πορτογαλία και Πακιστάν) μέσω xmanager εδώ και λίγο καιρό και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει family πρόγραμμα ψάχνει να άτομο να συμπληρώσει.

Έχω βρει διάφορα στο reddit accountsharing και σε άλλα sites αλλά φοβάμαι μην πέσω σε κανέναν scammer.
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μπω σε family από άλλες χώρες ή θα μπλοκάρουν το account; Γιατί στο reddit βλέπω κάποιες τιμές χώμα και το σκέφτομαι.
Επίσης, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω VPN για το app ή για το site ή να αλλάξω τοποθεσίες στο account του Spotify για κανέναν λόγο, γιατί έχει γίνει υπερευαίσθητο πλέον για Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα και κλειδώνει accounts, είμαι παθών.

Παρακαλώ όποιος ψάχνει για άτομο ας γράψει και την τιμή που ζητάει για 1 έτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν ολοκληρωθεί φίλε μου. Στο thread που σου έστειλα ,εάν δεις τις τελευταίες αναρτήσεις ,είμαστε ήδη 3 άτομα που μαζευόμαστε για family account. Απλά δεν άνοιξε καινούριο thread,για να μην γεμίζει το forum. Δεν ήταν υποδείξη με κάποια κακή έννοια, απλά σου έδωσα το link, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, να ποσταρεις εκεί. 

Επεξ/σία από gameleon
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 11:35 ΜΜ, Cyberdemon87 είπε

Έλαβε τέλος δυστυχώς ο free τρόπος για την χώρα μας

εγω γιατί ακουω ακόμα free?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...