andreas1gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 15 ώρες πριν, giorgos2807 είπε αναρωτίεμαι πως επιλέγουν τους χρήστες για να δώσουν την προσφορά. έχω ότι υπηρεσία έχει η cosmote (σταθερό, κινητά, τηλεόραση) και παρόλα αυτά δεν είμαι σε αυτούς που έχει επιλέξει να δώσει την προσφορά. Έτσι... 4 συνδέσεις και δεν το δίνει...
skoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Απλά να πω ότι ΔΕΝ είναι το ANT1+ Family & Sports Ultimate που έχει και UEFA Europa League - UEFA Conference League από τα κανάλια Cosmote Sport.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Εγω εχω μονο το σταθερο ιντερνετ στο οτε και δεν βλέπω κουπόνι, που το βρισκω; Δεν ειναι για ολους
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Αντε παλι και φετος το ιδιο θεμα που αφορα μονο επιλεγμενους ενω ο τιτλος προσκαλει τους παντες. Αλλαζει ο τιτλος και κλειδωνει αφου οσοι ειναι οι (φανταζομαι λιγοι οπως διαβαζω) "τυχεροι" μπορουν να το λαβουν και με κλειδωμενο τοπικ. Δεν υπαρχει λογος να ειναι ανοικτο και ψηλα αφου δεν θα υπαρξει καποια "εξελιξη στην παραγγελια". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις