Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσω Cosmote App 12 μήνες δώρο το Ant1+ Family & sports, για επιλεγμένους χρήστες. 

Η προσφορά είναι στην κατηγορία for you - offers - δώρα Cosmote. ΞΑΝΑ λέω για επιλεγμένους χρήστες.

IMG_20241114_220230.jpg

IMG_20241114_220302.jpg

IMG_20241114_220338.jpg

Επεξ/σία από tonis1989
  • Like 8
Δημοσ.

Εχουμε παρει ηδη 4 κωδικους απο ΔΕΗ παμε ακομα 1 απο mycosmote. Καλα παει η υπηρεσια φαινεται. Πρεπει να εχω δει 5 επεισοδια στους 10 μηνες που το εχω για τοσο χαλι μιλαμε. Οπως και να εχει μπραβο για το θεμα μπαινει μεσα και F1 τωρα και λιγο WWE οποτε περνει ποντους για οσους τα παρακολουθουν. 

• Like 2
Δημοσ.

για να μπορεί να εχει διοργανώσεις πρεπει κα εχει και τις απαιτουμενες συνδρομές.Οποτε αναγκσζεται και δίνει δωρεαν την υπηρεσία !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναρωτίεμαι πως επιλέγουν τους χρήστες για να δώσουν την προσφορά. έχω ότι υπηρεσία έχει η cosmote (σταθερό, κινητά, τηλεόραση) και παρόλα αυτά δεν είμαι σε αυτούς που έχει επιλέξει να δώσει την προσφορά.

Επεξ/σία από giorgos2807
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν ανέβαζαν την f1 και κανένα αγώνα στο δημόσιο κανάλι τους περισσότερα θα έβγαζαν, απλά

απέτυχαν.

εγώ πάλι βλέπω να πηγαίνει καλά. επίσης ξεχνάς ότι το netflix κάποτε το χαρίζανε στα supermarket χωρίς καν να ψώνιζες και τίποτα.

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, turbat0s said:

Δεν τσουλάει η πλατφόρμα?

Δεν θα μου φανεί παράξενο να πέσει λουκέτο και να έχουμε ακόμα "υπόλοιπο" δωρεάν μηνών συνδρομής. 😛

• Haha 1
Δημοσ.

Μου έδωσε και σε μενα. Στο λογαριασμό που εχω την cosmote TV και οχι εκει που εχω τα κινητα. Για αλλον ενα χρονο θα "απολαυσουμε" πουρναρακη στη F1 δωρεαν 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...