Προς το περιεχόμενο

Avowed [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tόσα λεφτά για διαφήμιση - πρώτο τραπέζι πίστα στο battlenet να μας τα έχουν κάνει τσουρέκια απο τα pop up ...  Και να είναι τόσο σκτα ? Πάει και η Obsidian τη φάγανε .....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Tόσα λεφτά για διαφήμιση - πρώτο τραπέζι πίστα στο battlenet να μας τα έχουν κάνει τσουρέκια απο τα pop up ...  Και να είναι τόσο σκτα ? Πάει και η Obsidian τη φάγανε .....

Εγώ είχα τις υποψίες μου με το Avowed γιατί πιο πολύ σαν μια B-team δούλεψε σε αυτό το παιχνίδι παρά ολόκληρη η Obsidian. Αρκετά βασικά μέλη της Obsidian πήραν διάλλειμα μετά το PoE Deadfire με πρώτον απο όλους τον Josh Sawyer ο οποίος ήταν η ψυχή του Pillars of Eternity.

Δημοσ.

Καλά μην ακούτε τον κάθε πικραμένο, για κάθε κακό review υπάρχουν δέκα καλά, μια χαρά δείχνει το παιχνίδι στις 5 ώρες που έχω παίξει, επιφυλάσσομαι για την συνέχεια βέβαια γιατί είμαι στην αρχή ακόμα αλλά δείχνει πολύ σωστά δομημένο και με απίστευτο character progression, γραφή, exploration και level design όπως κάθε παιχνίδι της Obsidian.

• Like 3
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, firepc είπε

:blink:

Που είδες διαφήμιση για το παιχνίδι?

κατι videos στο youtube, 3-4 διαφημίσεις σε πολεις αμερικη και thats it. the MS way of marketing τα τελευταια χρονια, μηδεν budget για διαφήμιση.

για το παιχνιδι τωρα, η Obsidian σε σχεδον ολα τα RPG της ειναι το χρυσό 8αρακι, με εξτρα παλαβομαρα σημα κατατεθεν της εταιριας. ποτε δε περιμενω BG3 επίπεδα απο αυτους αλλά παντα ειμαι χαρούμενος ή παρα πολυ χαρούμενος με τα παιχνίδια τους. 

εχω στο προγραμμα να το παιξω τελος Μαρτιου (δουλεια κ διακοπες πιο πριν δεν επιτρεπουν τιποτα αλλο) που λογικα θα εχουν βγει και τα πρωτα μεγαλα patches.

• Like 1
Δημοσ.

Το combat φαίνεται boring af, ειδικά το melee και τα decals εξαφανίζονται στο δευτερόλεπτο, καλύτερα να μην έβαζαν καθόλου. Μετά το Outer Worlds, δεν μου λέει κάτι η Obsidian tbh.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, firepc said:

:blink:

Που είδες διαφήμιση για το παιχνίδι?

Πρώτη σελίδα gamepass και battlenet και στα γνωστά site  που τρώνε καλα banner . gαy pride παρέλαση περίμενες ? Και 90 για το awoke για να παίξεις τώρα .....τσάμπα . Κοίτα πως μασάνε τα λόγια τους και κάνουν γάργαρα αντι να πούνε καθαρα οτι δεν αξίζει τόσα λεφτά ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Πρώτη σελίδα gamepass και battlenet

Αυτό είναι σαν να έχω μαγαζάκι με σουβενίρ και τα βγάζω μπροστά στη βιτρίνα μου

Δεν είναι διαφήμιση αυτό..

17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

gαy pride παρέλαση περίμενες ?

και που κολλάει το gay pride?

Σοβαρέψου λίγο

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, firepc είπε

Αυτό είναι σαν να έχω μαγαζάκι με σουβενίρ και τα βγάζω μπροστά στη βιτρίνα μου

Δεν είναι διαφήμιση αυτό..

Αυτο ακριβως, ειναι το δικο τους μαγαζι, προφανως κ το βλεπεις μπροστα.

στο steam ας πουμε, ειναι no1 seller αλλα δεν εχει καμια διαφημιση.

MS και marketing εχουν μαλωσει κ δε κανουν απολυτως τιποτα τα τελευταία 6-7 χρονια. (Σχεδον) Μηδεν προωθηση 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μαρκετινγκ τμήμα στην ms, έναν Aron Greenberger 🍔 έχει υποτίθεται που ο τύπος είναι για τπκ! H sony πχ παίζει να έδωσε περισσότερα λεφτά για το marketing του Astrobot απ ότι κόστισε το development!  🤣

• Like 1
Δημοσ.

Παρόμοιες βαθμολογίες με το Outer Worlds έχει. H fantasy εκδοχή αυτού του παιχνιδιού δηλαδή.  Η Obsidian θα λάμψει όταν θα πιάσει στα χέρια της γνωστό franchise ξανά με όλη την ομάδα της ενεργή όπως στο παρελθόν και απο ότι ακούγεται το επόμενο project τους θα είναι κάτι τέτοιο μεγάλου budget.

Τα Outer Worlds και τα Avowed μοιάζουν για generic sci-fi/fantasy κόσμους για το 90% των παιχτών και οι περισσότεροι δεν τα ακουμπάνε ή τα παρατούν γρήγορα για κάτι άλλο. Με τα Star Wars και τα Fallout όμως είναι πολύ εύκολο για το κόσμο να προσέξει πόσο πιο καλό είναι αυτό το studio στο γράψιμο, rpg mechanics κ.α σε σχέση με άλλα όπως τη Bethesda, Ubisoft, Bioware κλπ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, psof είπε

Παρόμοιες βαθμολογίες με το Outer Worlds έχει. H fantasy εκδοχή αυτού του παιχνιδιού δηλαδή.  Η Obsidian θα λάμψει όταν θα πιάσει στα χέρια της γνωστό franchise ξανά με όλη την ομάδα της ενεργή όπως στο παρελθόν και απο ότι ακούγεται το επόμενο project τους θα είναι κάτι τέτοιο μεγάλου budget.

Τα Outer Worlds και τα Avowed μοιάζουν για generic sci-fi/fantasy κόσμους για το 90% των παιχτών και οι περισσότεροι δεν τα ακουμπάνε ή τα παρατούν γρήγορα για κάτι άλλο. Με τα Star Wars και τα Fallout όμως είναι πολύ εύκολο για το κόσμο να προσέξει πόσο πιο καλό είναι αυτό το studio στο γράψιμο, rpg mechanics κ.α σε σχέση με άλλα όπως τη Bethesda, Ubisoft, Bioware κλπ.

Ο κοσμος της Eora παντως που εχει το Avowed ειναι αρκετα μακρια απο generic fantasy, ειχαν κανει εξαιρετικη δουλεια στον κοσμο κ στο lore του στα Pillars of Eternity, απο τα πιο ενδιαφερον classic fantasy universes που εχουμε δει τα τελευταια 10-15 χρονια.

το αν το περασαν καλα κ στο avowed δε το γνωριζω ακομα, αλλα στα pillars ηταν μουρλια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...