Saloufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Το crafting και Upgrade system παραδίδει μαθήματα! 1
Saloufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Η εξερεύνηση γενικά είναι εκπληκτική με πολλά secrets και lore, μια λεπτομέρεια που βρήκα και μου έμεινε... Spoiler στον κεντρικό χάρτη δείχνει κάτω αριστερά ένα μυθικό πλάσμα που την έχει πέσει σε ένα καράβι της εποχής....άμα πάτε στο σημείο θα βρείτε τα συντρίμμια στον βυθό και το κουφάρι του ζώου συν loot. 1
chek2fire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Εχω εμπιστοσύνη Obsidian... Θα αγοραστεί asap 1 1
lucanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, chek2fire είπε Εχω εμπιστοσύνη Obsidian... Θα αγοραστεί asap Gamepass και ξερό ψωμί!
CarbonFibre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Review από το skill up για όποιον τον ενδιαφέρει. 1
lucanis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω αν έδινα τα λεφτά να το αγοράσω, αλλά για αυτούς που έχουν gamepass πιστεύω είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά που δίνουν κάθε μήνα. 2
Saloufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να πω τις πρώτες εντυπώσεις μου μετά από 27 ώρες και έχοντας βγάλει κατά 99% τον χάρτη και αποστολές στην πρώτη περιοχή Dawnshore εκτός από 3 totem's που μου έμειναν να βρω. Στα θετικά: Lore και γραφή είναι κορυφαία και η main mission μέχρι στιγμής πολύ ενδιαφέρουσα. Companion's τρομερά γραμμένοι με μεγάλη ποικιλία και με διαδραστικότητα σε κάθε επιλογή του παίχτη και στους μεταξύ τους διαλόγους και η ΑΙ τους δουλεύει μια χαρά στο combat. Combat εκπληκτικό με πολύ καλή AI στους εχθρούς, πίνουν potions και βαράνε αλύπητα, παίζω melee 2H. Δεν έχει Level Scaling στους εχθρούς. Κορυφαίο platforming και exploration που είναι πολύ rewarding και satisfying. To level design είναι σε κορυφαία επίπεδα, παντού υπάρχουν κρυφά επίπεδα και secrets σε τεράστιο βαθμό. Φανταστικό Art design γραφικά και φωτισμοί, ειδικά όταν νυχτώνει η ατμόσφαιρα είναι epic. Choice's n consequences. Ελάχιστο Loading . Κορυφαίο crafting system και UI που σου δίνει επι τόπου όλες τις πληροφορίες με τα υλικά που χρειάζεσαι και το πως θα διαμορφωθούν τα items χωρίς να κουράζει. HUD αλλάζει ανάλογα αν παίζεις με keyboard/gamepad Character progression κορυφαίο και Abilities που δουλεύουν σωστά. Μπορείς ανα πάσα στιγμή να αλλάξεις εντελώς το build σου όπως στο Dragon's Dogma χωρίς να χρειάζεται να κάνεις new game. Πολύ ευχαριστιέμαι το κυνήγι θησαυρών απο treasure maps και μπορεί να πάρεις πληροφορίες ακούγοντας διαλόγους απο Npc's πχ. Μουσική και εφέ Στα αρνητικά: ειλικρινά δυσκολεύομαι να βρω όσο έχω παίξει... Η 3rd person προοπτική δεν ταιριάζει με τον τίτλο και ίσως να ξενίσει σε πολλούς. Το mini map δεν έχει χαρτογράφηση. Δεν είδα weather effects (ακόμα) Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στην Obsidian αλλά δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα και με εξέπληξε ακόμα περισσότερο μιας και το παιχνίδι είναι απίστευτα καλά optimized που δεν έχει ίχνος stutter, ίχνος bug δεν είδα μέχρι στιγμής ούτε από physics ούτε σε Npc's ούτε corrupted save files, ελάχιστο έως ανύπαρκτο popup στο pc,όλα δουλεύουν αρμονικά και τέλεια και είμαι gamer που αυτά τα παιχνίδια τα παίζω λίγο ανορθόδοξα, πχ έβγαλα σχεδόν όλον το χάρτη πριν προχωρήσω το main quest στην Paradis με αποτέλεσμα όταν πήγα στην Paradis και μου έδιναν τις side missions οι NPC's εγώ τις είχα βγάλει ήδη και οι διάλογοι τους εναρμονίζονταν με το progression μου! Τίποτα δεν buggare και είναι φοβερό γιατί μιλάμε για έναν τίτλο semi open world με choices n consequences. Το Delay που πήρε το παιχνίδι φωνάζει ότι έγινε τρομερή δουλεία στο polishing. Το σημαντικότερο για μένα το παιχνίδι είναι epic fun to play! Θες να συνεχίσεις να δεις το story, να δυναμώσεις το build, να ξεκλειδώσεις new Abilities, να εξερευνήσεις κάθε σπιθαμή, να μαζέψεις τα rare items για να κάνεις upgrade τον εξοπλισμό σου....κτλ κτλ. Μερικές φώτος... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Saloufas 7 3
CarbonFibre Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εγώ από το gameplay(wolfheartfps) και τα review που έχω δει λένε γενικά ότι είναι μια μετριότητα το παιχνίδι. Πολύ κακό ΑΙ , έχω δει εχθρούς να κολλάνε σαν αγάλματα , companions να μην καταλαβαίνουν ότι είσαι σε combat, πόλεις ¨νεκρές¨ που οι npc είναι καρφωμένοι στο ίδιο σημείο για πάντα και δεν κουνιούνται, χτυπάς του npc στην πόλη και δεν γίνεται τίποτα, κακοί διάλογοι , γενικά by the numbers checkmark list παιχνίδι. Το χειρότερο της obsidian. Τους αρέσει γενικά ο ανοιχτός κόσμος και τα όμορφα περιβάλλοντα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από CarbonFibre
just_a_dude Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Απ' ότι έχω δει, δείχνει box-standard M$ Gamepass παιχνίδι. Όχι σαν τα έργα τέχνης της SONY αλλά όχι και σκουπίδι. Απλά good enough για να συνεχίζεις τη συνδομή σου, κάτι που θέλει η M$, το παίζεις, το ξεχνάς και πας παρακάτω. Και it's fine by me. Περιμένα βέβαια κάτι παραπάνω λόγω Obsidian αλλά από τη στιμή που είναι στο game pass, ε 'ντάξει. Θα δούμε και στην πράξη όμως.
lucanis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) @just_a_dudeΠάντως με Avowed, Doom 2025 και Expedition 33 μάλλον είναι η καλύτερη χρονιά του gamepass. Νομίζω το είχανε πει κιόλας, ότι πλέον κάθε δύο μήνες θα δίνουν μεγάλο παιχνίδι στο gamepass. @SaloufasΕσύ παιδί μου πρέπει να στείλεις βιογραφικό στους Καρπάδες.Απίστευτη ανάλυση μπράβο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από lucanis 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, just_a_dude είπε Αναμένουμε εντυπώσεις Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Fulgore
HellionKal Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Τα 2 μου Σέκελς για το game. https://ragequit.gr/reviews/item/avowed-review-pc/ "Λειψό αλλά διασκεδαστικό" θα το χαρακτήριζα. Περίμενα πολύ χειρότερα. 4
noFEARgr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:37 μμ Δεν υπαρχει πλεον χρονος(ουτε ορεξη ) για απλα καλουτσικα παιχνιδια. 7
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ Αν το μηδέν ο πάτος είναι το 66% σε αυτό έδωσες 78 . Τρώγεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα