Προς το περιεχόμενο

Black Friday 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρεπει να νομοθετηθει (δεν κανω πλακα) οτι απαγορευεται να γίνονται εκπτώσεις κάτω απο 20% σε προιοντα την εβδομαδα της bf. Εχουνε γεμιζει παλι ολα τα eshop με προσφορες τύπου "απο 89ευρω ΜΟΝΟ(!!!) 82,90ευρω". Οχι μονο ειναι κοροιδία αλλα πρεπει και να ψαξω αναμεσα στα χιλιαδες παρομοια προιοντα με εκπτωσεις 5% για να βρω τις πραγματικες. 

• Thanks 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 16/11/2024 στις 9:13 ΠΜ, nickol-us είπε

Θες να πεις τι πήρες και πόσο;

Κοιτάω κι εγώ για πλυντήριο πιάτων και απορροφοτήρα...οι τιμές φαίνονται αμετάβλητες...

Samsung DW60M6050SS/EG Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων 600 ευρω

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/11/2024 στις 7:01 ΜΜ, basilis_k6 είπε

πρεπει να νομοθετηθει (δεν κανω πλακα) οτι απαγορευεται να γίνονται εκπτώσεις κάτω απο 20% σε προιοντα την εβδομαδα της bf. Εχουνε γεμιζει παλι ολα τα eshop με προσφορες τύπου "απο 89ευρω ΜΟΝΟ(!!!) 82,90ευρω". Οχι μονο ειναι κοροιδία αλλα πρεπει και να ψαξω αναμεσα στα χιλιαδες παρομοια προιοντα με εκπτωσεις 5% για να βρω τις πραγματικες. 

και η πλακα ειναι οτι ουτε πραγματικες εκπτωσεις θα βρεις γιατι δεν υπαρχουν. Μονο μουφες😁

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

και η πλακα ειναι οτι ουτε πραγματικες εκπτωσεις θα βρεις γιατι δεν υπαρχουν. Μονο μουφες😁

μια χαρα εκπτωσεις υπάρχουν

Capturedf.PNG

• Like 2
  • Haha 21
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Κοιτάω για κινητό τώρα με τις εκπτώσεις. Έχω το p30 pro αυτή την στιγμή αλλά τρώει κάποια κολλήματα γενικα όμως 4 χρόνια που το έχω είναι απροβληματιστο. Έχουν βγει προσφορές s24 ultra, pura 70 pro και flip6. Θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε γλιτώνω και το ΦΠΑ. Πιο πιστεύετε ότι αξίζει? Είμαι και πρώην κατοχος samsung note2 και note 4 και εκεί ήμουν ευχαριστημένος. 

Δημοσ.
1 hour ago, Panagiotis 7 said:

Έχω το p30 pro αυτή την στιγμή αλλά τρώει κάποια κολλήματα 

Μη τυχον και δω την αλλη εβδομαδα αγγελια "Ρ30 σε αριστη κατασταση" ...

• Haha 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Μη τυχον και δω την αλλη εβδομαδα αγγελια "Ρ30 σε αριστη κατασταση" ...

Όχι αδερφέ δεν το πουλάω. Θα το κρατήσω για ώρα ανάγκης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν η Μαύρη Παρασκευή γίνεται "Βδομάδα μαύρης παρασκευής", και μετά Cyber Monday ή ό,τι νά'ναι...κι όταν γιορτάζεται κάθε έθιμο ανά τον κόσμο με καταναλωτικές παραμέτρους, δύσκολο να έχεις καλές προσφορές συνέχεια...απλώς άλλη μια "επέτειος" για κίνητρο αγορών...

...και πέρα από το τί πραγματικά θα αγοράσει ο κόσμος, υπάρχει και το θέμα της διαφήμισης...κάποιοι βγάζουν/πληρώνουν λεφτά για το επικοινωνιακό κομμάτι...

...κοιτάζοντας τη κατηγορία/φόρουμ των προσφορών εδώ, είδα κάποιες σημαντικές μειώσεις, αλλά περιορισμένες...σαφώς όχι "οριζόντιες"...

Αλλά υπάρχουν κι αυτά τα περιστατικά και σκέφτεσαι μήπως έχουν μπερδευτεί με το θέμα των "προσφορών", και αυξάνουν τις τιμές χωρίς καν να υποκριθούν έκπτωση...το Σάββατο νομίζω άλλαξε από ~146 σε 299€, κι ακόμη να το διορθώσουν...
Screenshot2024-11-18at19-02-14AMDRyzen55600XAM4BOX-kotsovolos_gr.png.21d8abe9a6c4581c741e76de4214b4bc.png

Επεξ/σία από definitio
  • Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω ήθελα ενα κινητό με καλή κάμερα! Αλλά δεν ξέρω μηπως ρίξουν περισσότερο τις τιμές στις εκπτώσεις του Γενάρη-Φλεβάρη;

Δημοσ.

Γελάσαμε και πάλι με την BF. Scanner που το πουλάνε στο skroutz έπαιζε σε τιμές από 99 μέχρι 124 ευρώ το φθηνότερο μέσα στο έτος, οι τιμές άλλωστε ανέβαιναν άλλωστε έπεφταν ανάλογα τα μαγαζιά μέσα σε αυτό το όριο. BF μόνιμα στα 130 ευρώ.... 

1 ώρα πριν, artist1 είπε

Εγω ήθελα ενα κινητό με καλή κάμερα! Αλλά δεν ξέρω μηπως ρίξουν περισσότερο τις τιμές στις εκπτώσεις του Γενάρη-Φλεβάρη;

Θα έλεγα, περίμενε να καταλαγιάσει το κύμα, μπορεί να βρεις καλύτερες τιμές. Δεν συζητάμε για τα μεγάλα μαγαζιά, έχουν φουσκώσει όλες τις τιμές. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Γελάσαμε και πάλι με την BF. Scanner που το πουλάνε στο skroutz έπαιζε σε τιμές από 99 μέχρι 124 ευρώ το φθηνότερο μέσα στο έτος, οι τιμές άλλωστε ανέβαιναν άλλωστε έπεφταν ανάλογα τα μαγαζιά μέσα σε αυτό το όριο. BF μόνιμα στα 130 ευρώ.... 

Θα έλεγα, περίμενε να καταλαγιάσει το κύμα, μπορεί να βρεις καλύτερες τιμές. Δεν συζητάμε για τα μεγάλα μαγαζιά, έχουν φουσκώσει όλες τις τιμές. 

Στο Γερμανο παντως ενα συγκεκριμενο κινητο που ειχα τσεκάρει την μειώσαν οντως την τιμη του...βεβαια η τιμη ειναι ιδια με αυτην που έβρισκες ηδη στο skroutz.

Από που προτείνεις αγορα κινητου;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, artist1 είπε

Από που προτείνεις αγορα κινητου;

απο skroutz σε οποιο καταστημα το εχει πιο φτηνα
Ο καλυτερος μηνας οπου πεφτουν αρκετα οι τιμες ειναι τον Μαρτιο
Σε γενικες γραμμες το skroutz σου δινει την δυνατοτητα να βλεπεις την εξελιξη τιμης ενος προιοντος που σε ενδιαφερει εως και 2 χρονια πισω
Π.χ. Poco c65 που αγορασα πριν κατι μηνες στα 100 ευρω σημερα black friday το πουλανε 110
Οποτε ευκολα καταλαβαινεις απο την εξελιξη τιμης εαν οντως ενα προιον ειναι υπερπροσφορα ή απλα πληρωνουν γραφιστες να φτιαχνουν λεζαντες.

Screenshot2024-11-29131409.png.c3c20aeed199331e3a82937d7f2badf6.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα! Μερικοί δεν βάζουν μυαλό. Όπως και πέρσυ, έτσι και φέτος. Η απατεωνιά στο Black Friday έγινε πλέον παράδοση:

...
Δεκατέσσερις εταιρείες οι οποίες τις τελευταίες εβδομάδες προέβησαν σε παραπλανητικές εκπτώσεις εντοπίστηκαν από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης, με το ψηφιακό εργαλείο εντοπισμού παραπλανητικών εκπτώσεων που χρησιμοποιούν.

Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 9ι του Ν. 2251/1994, επιβάλλεται πρόστιμο συνολικού ύψους 2.220.000 ευρώ. Στο άρθρο 13α προβλέπεται η δημοσίευση των συγκεκριμένων εταιρειών, εφόσον το πρόστιμο είναι άνω των 50.000 ευρώ.

Οι 5 εταιρείες στις οποίες έχει ολοκληρωθεί η νόμιμη διαδικασία επιβολής προστίμων είναι:

500.000 ευρώ – ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ Α.Ε.
    400.000 ευρώ – ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ανώνυμη μονοπρόσωπη εταιρεία
    300.000 ευρώ – LA VIE EN ROSE by Dimitra Katsafadou, εταιρεία παρασκευής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων
    200.000 ευρώ – NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ανώνυμη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία
    55.000 ευρώ – SNEAKERS MARKET

...

Επεξ/σία από spectaculator
  • Like 3
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...