Black Demis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου καμια σχεση αυτο με το temu στο temu και ali μπορεις να βρεις καλα π4ροιοντα σε καλες τημες αν κατσεις και ψαξεις...... εδω αχει απλα πριοντα μεχρι 20 ευρω που τα ειχαν στο amazon 1
freegr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Θα έχει ποικιλία προϊόντων και θα στέλνει Ελλάδα αλλά κυρίως θα έχουν μια ποιοτική αξία;
mariosnik_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Ναι. Τώρα επειδή θα το κάνει το Amazon, ετοιμαστείτε για ποιότητα..... Δύο ίδια προϊόντα πχ που το ένα κάνει 10 ευρώ και το πουλάει το amazon, και το άλλο επίσης 10 ευρώ να το πουλάει το temu, αυτό του amazon θα είναι καλύτερο.....
seeker4all Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Η φτήνια τρώει τον παρά και το φτηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι...
anonymous999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Και φαντάζομαι θα έχει σύνθημα "ψώνισε σαν τον Τζεφ Μπέζος" ?
nicman23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου το temu εμένα μου έκανε click γιατί έχει όντως καλό search. κυρίως μικροηλεκτρονιακά έχω αγοράσει για rp2040 και friends, τα οποία είναι κυριολεκτικά τα ίδια που θα έβρισκες στα ελληνικά μαγαζιά χωρίς 50% markup 1
papapontikas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου το μεγαλύτερο πρόβλημα της Amazon (αλλά και του ebay, etsy, σκρουτζ κτλ) είναι ότι άνθισαν την εποχή του ίντερνετ και των browsers. Τα Temu και Lazzada άνθισαν την εποχή των app και smartphone Και αυτό φαίνεται στο χρήση τους ειδικά στο κινητό αλλά και στις διάφορες στην προσέγγιση (έμφαση στον αλγόριθμο για προτάσεις προϊόντων στα temu/lazzada vs εμφαση στις κατηγοριες και το search για amazon)
Bezbozny Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Πάντως έχω δει προιόντα σε κεντρικά καταστήματα στην Αθήνα με τιμή πχ 60 ευρώ και το ίδιο προιόν στο temu με τιμή 5 ευρώ. Νομίζω πως υπάρχουν αρκετά καταστήματα που αγοράζουν από εκεί και μετά φουσκώνουν τις τιμές. 1 hour ago, anonymous999 said: Και φαντάζομαι θα έχει σύνθημα "ψώνισε σαν τον Τζεφ Μπέζος" ? Πάντως τέλος του 2022 ο Bezos είχε συμβουλεύσει τον κόσμο να μην αγοράζει προιόντα και να κρατάει τα χρήματα του. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από Bezbozny
repanas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μαλιστα. Ηταν που ηταν σαβουρα το 95% κ βαλε των προιοντων στο αμαζον τωρα σε αυτο θα πιασουμε 99,99%
mariosCS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Γενικά πρέπει να σταματήσουμε να αγοράζουμε πράγματα που πραγματικά δεν έχουμε ανάγκη. Όταν το καταλάβουμε και εφαρμόσουμε αυτό πολύ πιο απελευθερωμένοι θα γίνουμε. 3
ZoReN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Έως 20 δολάρια haul, 20 δολάρια καναπέδες, ουρές θα έχουμε από μελλοντικές πεθερές με την προίκα που θα φτιάξουμε. Για εμάς δουλεύει η Amazon παιδιά και δεν το εκτιμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα