tonyz21 Δημοσ. Σάββατο στις 08:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:20 μμ 22 ώρες πριν, spiros696 είπε ξερει κανεις πως θα μπορουσα να παρω εκπτωση για αφμ ελευθερου επαγγελματια στο steam deck; δεν είναι έκπτωση είναι απαλλαγή φπα. Η valve δεν δινει VAT invoice οπότε δε γίνεται
HatTrick Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:48 μμ Να ενημερώσω ότι η z1 extreme υπάρχει και στον κωτσο και αγοράζοντας το παίρνεις ενα 20ρικο για αγορές διπλάσιας αξίας (δηλ 40 ευρω) με δυνατότητα χρήσης (νομίζω) μετά απο black friday. Ωραια κονσολα,ετρεξα χθες FHD throne & liberty σε low settings και εβγαζε 40-50 FPS,προφανώς χρειάζεται παρεμετροποίηση για να λειτουργεί smooth.
forgotten Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες εχοντας το συγκεκριμενο και εχοντας καει με 2 αλλαγες εως τωρα εντος εγγυησης της θυρας micro sd θα ελεγα μακρυα , η τελευταια αλλαγη εγινε πριν ενα μηνα , ισχυριζονται οτι πλεον δεν θα υπαρχει θεμα με το motherboard revision που μου εβαλαν. Σημειωνω οτι σου την παραδιδουν πισω clean state και οτι εαν εχεις δικο σου hdd και οχι μαμισιο θα σου αρνηθουν εγγυηση κλπ οποτε μακρυα και αλαργα...
HatTrick Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες ειναι γνωστό το θεμα με την sd,υπάρχει αστοχία υλικού εκεί.Ειναι κάτι που το ειτε το δεχεσαι ειτε οχι.Με upgrade σε δισκο όμως 1-2tb αποκτας πρακτικά όσο χώρο θέλεις.Επίσης κυκλοφορούν άπειρα βιντεο και με αλλαγές μπαταριών και γενικά με πληρες modification της κονσολας.Σαν επιλογη εναντι του πολύ ακριβότερο ally x ή lenovo go κατα την αποψη μου αξίζει σαν αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα