Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.it/ASUS-Console-RC71L-NH001W-Monitor-touchscreen/dp/B0C1NQ1GY1

509 ευρώ με τα μεταφορικά, ιστορικό χαμηλό στο σκρουτζ τα 599, τωρινή τιμή ρεαλιστικά (χωρίς το πρώτο κατάστημα που έχει παράδοση σε 25 μέρες) 700 ευρώ. 

Επεξ/σία από fylatos
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε ASUS ROG Ally Z1 Extreme | 509€ με τα μεταφορικά | Amazon Ιταλίας (amazon.it)
Δημοσ.

To γλυκοιτάζω και εγω,διαβασα για θεμα στην sd καρτα,επισης υπαρχει και το steam deck oled με ενα πενηνταρικο παραπανω,οποτε εχω διχαστει.Το εχει κανεις να μας πει (για το asus)

Δημοσ.

Το έχω εγώ εδώ και ένα χρόνο περίπου. Για την SD δεν ξέρω δεν έχω χρησιμοποιήσει το σλοτ αλλα γενικά σαν συσκευή είναι φοβερή. Τα windows για μένα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα γιατι χρησιμοποιώ το armory crate για όλα. Και τα παιχνίδια παίζουν φοβερά για το μέγεθος. Έχω παίξει RDR2, Prey, Far Cry 6, Cyberpunk και αρκετά ακόμα όλα απροβλημάτιστα. Επίσης έχω βάλει το Riujynx και έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα. Χάρισα το switch μου για να καταλάβετε. Γενικά θεωρώ αξίζει φουλ.

• Like 2
Δημοσ.

Αν αξίζει θα το κρίνεις εσύ. Σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια σε handheld συσκευή? 

Αν ναι αξίζει. Εγω προσωπικά περιμένω μήπως πέσει κανα 100αρικο η τιμή του ally x. 

Δημοσ.

17 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Αν αξίζει θα το κρίνεις εσύ. Σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια σε handheld συσκευή? 

Αν ναι αξίζει. Εγω προσωπικά περιμένω μήπως πέσει κανα 100αρικο η τιμή του ally x. 

εχω το handheld του ps5.Με χαλασε που πρεπει να κοιταζω συνεχως αν εχω καλο σημα,και οτι δεν ειναι crystal clear η εικονα παντα αλλα μου αρεσε η ανεση να καθεσαι στον καναπε σου και να παιζεις.

Στο asus με ενθουσιαζει η ιδεα του να το συνδεω σε μια οθονη και να εχω πρακτικα pc.2-3 φορές το χρόνο παω στο χωριό οπότε νομιζω σε αυτο θα με καλύψει.Το εβλεπα καιρο αλλα η τιμή στα 650-700 νομιζω ηταν υπερβολικη.

Μολις το παραγγειλα απο γερμανο,θα δουμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερει κανεις πως θα μπορουσα να παρω εκπτωση για αφμ ελευθερου επαγγελματια στο steam deck;

Επεξ/σία από spiros696

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...