Dim56_12 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:49 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:49 μμ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ TRANSFER BELT ΚΑΙ ΤΟ WASTE TONER. ΤΟ WASTE TONER ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ. ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΑ. ΕΓΩ ΈΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ DRUMS ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
smpt Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:25 μμ Από την εμπειρία που έχω σε αυτό το μηχάνημα καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι αυτό το μαύρο εξάρτημα που εχει την λεπίδα που καθαρίζει την ταινία μεταφοράς και αναλαμβάνει να διώξει το περίσσιο τόνερ. Δεν δουλεύει σωστά και το τόνερ συσσωρεύεται και πετρωνει. Αυτό πρέπει να εννοείς λέγοντας waste toner. Αν δεν βάλεις σωστά την κασετίνα πίσω στην θέση της δεν θα δουλεύει ο εκτυπωτής και μπορεί να σηκώσει θερμοκρασία. Αυτό είχα πάθει την πρώτη φορά που τον άνοιξα.
Dim56_12 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:38 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 06:38 μμ Εγώ τον άνοιξα κανονικά τον εκτυπωτη βεβαια μου λείπει το μαυρο όμως ναι λειτουργει και μου λέει ading toner και μετα replace toner K. Άμα ήταν δεν θα μου ανέβαζε θερμοκρασία και χωρις το μαυρο το τονερ αφού δούλεψε το μηχάνημα. Καλά δεν λέω? Επίσηw ναι καθαρισα αυτο το μάυρο εξαρτημα ναι το waste toner και την transfer belt. Tώρα νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι??? Αρκετά παιδευτηκα ας μου κάνει και αυτός κάνα καλό.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
Dim56_12 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ οκ. μολις το παρω θα σου στείλω Eπίσης φίλε smtp μπορείς να μου στείλεις λίγο τους οδηγούς για αυτό το μηχάνημα για να το συνδέσω με το μηχάνημα??
Dim56_12 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες Παιδια παρέλαβα το μαύτο το toner το βάζω όλα καλά μου δουλεύει το μηχάνημα όμως μου βγάζει πάλι γραμμες σαν αυτες που σας έστειλα πριν στην φωτογραφια Τι να κάνω?????? Σωτήρες μου εσείς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα