Dim56_12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Γειά σε όλους, Μόλις παρέλαβα έναν εκτυπωτή της kyocera p5021cdn. Αυτός ο εκτυπωτής χρειάζεται καθαρισμό τυμπάνου. Αυτή η διαδικασία πως γίνετε?
Dim56_12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δηλαδή πρεπει να βγάλω όλα αυτά και να τα καθαρίσω?
smpt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου μπορείς να κάνεις καθαρισμό απο το μενού του εκτυπωτή, αλλα αν σου βγάζει δεξιά και αριστερά γραμμές δεν το γλιτώνεις. Διάβασε και προς το τέλος τα comment μου
Dim56_12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου όμως εάν ο εκτυπωτής δεν καταφέρει να κάνει καθαρισμό μετά τι να κάνω? Καταρχάς το τύμπανο ποιο είναι? Είδα κάτι βιντεάκια αλλα δεν έβγαλα και πολύ άκρη... Είναι λίγο περίπλοκος εκτυπωτής.
Dim56_12 Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ Γειά και πάλι, Έχω σοβαρό πρόβλημα. Βγάζω φωτοτυπίες και όπως ανέφερα και παραπάνω μου βγάζει μπλε και mangenta γραμμές. Ρώτησα σε τεχνικο αντιπρόσωπο της kyocera και μου είπε ότι δεν συμφέρει να τον φτιάξω. Δηλαδή εγώ τώρα θα πρέπει να τον πετάξω???? Μήπως ξέρει κανείς που θα μπορύσα να βρω τους συμβατόυς drum cyan και mangenta γιατί οι γνήσιοι δεν αγγίζονται στις τιμές. Κάνει 105 ευρώ ο ένας. Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!!!! Αν μπορείτε απαντήστε μου κοντέβω να τρελαθώ!!!
georgeole Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dim56_12 είπε Γειά και πάλι, Έχω σοβαρό πρόβλημα. Βγάζω φωτοτυπίες και όπως ανέφερα και παραπάνω μου βγάζει μπλε και mangenta γραμμές. Ρώτησα σε τεχνικο αντιπρόσωπο της kyocera και μου είπε ότι δεν συμφέρει να τον φτιάξω. Δηλαδή εγώ τώρα θα πρέπει να τον πετάξω???? Μήπως ξέρει κανείς που θα μπορύσα να βρω τους συμβατόυς drum cyan και mangenta γιατί οι γνήσιοι δεν αγγίζονται στις τιμές. Κάνει 105 ευρώ ο ένας. Η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!!!! Αν μπορείτε απαντήστε μου κοντέβω να τρελαθώ!!! Να ρωτήσω κάτι, αγαπητέ φίλε: Τα 4 drum του συγκεκριμένου μηχανήματος αποδίδουν (με original τόνερ) 100.000 σελίδες το καθένα, σωστά; Με συμβατά τόνερ άντε πως το κάθε drum θέλει αλλαγή στις 90.000 σελίδες. Έχει τυπώσει τόσες σελίδες το συγκεκριμένο κομμάτι; Αν ναι, και όντως θέλουν αλλαγή τα drum, προσωπικά δεν θα ασχολούμουν περισσότερο. Ποιοτικά συμβατά drum με δυσκολία μπορεί να βρεις και ο λόγος είναι αυτός ακριβώς: Διαρκούν για πολλές χιλιάδες σελίδες. Μόλις περάσει αυτό το όριο, η συνήθης κατάληξη είναι ο κάλαθος των αχρήστων. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:31 μμ από georgeole
smpt Δημοσ. Σάββατο στις 01:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:33 μμ βγάλε μια φωτογραφεία με το πρόβλημα γιατι γραμμές απο γραμμές έχουν διαφορά 1
Dim56_12 Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 03:53 μμ Aυτές τις γραμμές μου βγάζει Άλλοτε πιο αχνές άλλοτε πιο έντονες Φίλε μου georgeole δεν ο εκτυπωτής έχει βγάλει μόνο 25000 σελίδες με συμβατα. Γιατί όμως μου βγάζει αυτό το πρόβλημα σε τόσες λίγες σελίδες? Αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει τι συμβαίνει θα ήταν θαύμα για εμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει εάν και πώς μπορώ να κάνω καθαρισμο των τυμπάνων απο το μενου του εκτυπωτη?
Dim56_12 Δημοσ. Σάββατο στις 05:27 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 05:27 μμ Αν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι συμβαίνει θα μου λύνονταν το πρόβλημα
smpt Δημοσ. Σάββατο στις 06:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:57 μμ εδώ είσαι. https://www.youtube.com/watch?v=_Ej6oqxNXaI Αν δεν φτιάξει μάλλον θέλει καθάρισμα η transfer belt και οχι τα drums.
Dim56_12 Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 μμ οκ. θα το κάνω και θα σε ενημερώσω!! Σε ευχαριστώ!!
georgeole Δημοσ. Σάββατο στις 09:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:49 μμ 28 λεπτά πριν, Dim56_12 είπε οκ. θα το κάνω και θα σε ενημερώσω!! Σε ευχαριστώ!! Όπως είπε και ο φίλος μας ο smtp, τη γλίτωσες. ΔΕΝ είναι drum. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί το μηχάνημα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Το έχω κι εγώ και δεν είχα ποτέ κάποιο παράπονο, το αντίθετο θα έλεγα.
Dim56_12 Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 μμ ΟΚ. Μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω Σας ευχαριστώ όλους!! Έκανα τον καθαρισμο που έλεγε το βιντεο και αντι να καθαρίσει έγινε χειρότερο, μου βγάζει κάτι πολύ έντονες μπλε γραμμες και μετα από αυτή την φωτοτυπία μου τέλειωσε τέλειωσε το black. Σας στέλνω φωτο! δεν μπορω να σας στείλω φώτο γιατί είναι πάνω απο 2MB Λέτε άμα το κάνω πολλές φορές να μου φτιάξει? Επίσης τώρα που μου τέλειωσε το μάυρο μπορέιτε να μου προτείνετε κανενα καλό μαγαζί που να έχει αυτα τα τονερ?
Dim56_12 Δημοσ. Κυριακή στις 08:46 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:46 μμ Παιδιά η transfer belt δεν είναι αυτή που είναι βυδωμένη πάνω στην ταινία μεταφοράς???????? Εγώ καθάρισα αυτή που σας είπα παραπάνω!! Σωστά δεν έκανα? Τώρα δηλαδή άμα βάλω το black το τονερ δεν θα μου βγάζει καμία γραμμή λογικα. Έτσι δεν είναι?? Βέβαια με δυσκόλεψε να βάλω την κασετίνα μέσα στην εκτυπωτή. Είναι λίγο ζώρη! Επίσης τώρα θα μου κρατήσει. Εννοώ δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλω την κασετίνα σύντομα! Καλά δεν λέω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα