ΡΙ ΑΠ Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλησπέρα παιδιά. Έχω έναν εξωτερικό Toshiba Canvio Basics 2018 4TB για να κάνω back up που και που τα αρχεία μου. Από τότε που τον πήρα τον συνδέω πάντα στην ίδια θύρα και μου άναβε μπλε λαμπάκι. Σήμερα τον σύνδεσα και το λαμπάκι είναι λευκό και οι ταχύτητες αργότερες. Κατά τα άλλα δουλεύει as expected. Απ΄ότι διαβάζω το λευκό λαμπάκι ανάβει όταν το συνδέεις σε USB 2.0 αντί για 3.0. Η θύρα είναι η ίδια που χρησιμοποιούσα πάντα και ξέρω σίγουρα ότι είναι USB 3.0. Ξέρει κανείς τι παίζει? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δοκιμασε αλλο καλωδιο, αν κανει το ιδιο δοκιμασε τον σε αλλο μηχανημα που να εχει πανω usb 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 30 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Δοκιμασε αλλο καλωδιο, αν κανει το ιδιο δοκιμασε τον σε αλλο μηχανημα που να εχει πανω usb 3.0 Δεν έχω άλλο καλώδιο. Τι να ψάξω στο skroutz για να παραγγείλω κατάλληλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες Λογικα αυτο ειναι το καλωδιο, γιατι εχω τον ιδιο αλλα σε 1tb μεγεθος. https://www.skroutz.gr/s/21656773/Powertech-Regular-USB-3-0-to-micro-USB-B-Cable-Mayro-1-5m-CAB-U004.html Δοκιμασε ομως να βγαλεις και να ξαναβαλεις το καλωδιο και κανε ενα restart το pc σου.Μερικες φορες το κανει και ο δικος μου δισκος και στρωνει με τον τροπο που σου λεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα