Προς το περιεχόμενο

Αυξήσεις έως και 2 ευρώ στις συνδρομές του Netflix στην Ελλάδα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, aypnia είπε

Μια χαρά νόημα βγάζουν. Αν μπορούσαν να το πάνε σε μια νύχτα 30 ευρώ θα το πήγαιναν.

Ο λόγος είναι απλός. Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Το Netflix έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι ο παλιός του χώρου.

Οπότε με τις συνεχόμενες αυξήσεις ο άλλος που είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτές τις υπηρεσίες, παραπάνω ποσά το θεωρεί υπερβολή, θα κρατήσει μόνο το Netflix.

Έτσι οι άλλες υπηρεσίες θα έχουν πρόβλημα και θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν.

Αν μπορούσαν θα το πήγαιναν από αύριο και 40 ευρώ. Για να πιέσουν τους άλλους.

Αυτό που γράφεις ότι αν μπορούσαν θα το πήγαιναν 40€ δεν βγάζει κανένα νόημα.Τι εννοείς αν μπορούσαν;Θα τους τραβήξει το αυτακι κάποιος σε μια ελεύθερη αγορά;Προφανώς και μπορούν να το πάνε και 500€ το μήνα αλλά θα φύγουν και οι καθαρίστριες αν γίνει αυτό,όχι μόνο οι πελάτες.Στην αγορά υπάρχει ανταγωνισμός και ζήτηση μέχρι ένα σημείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

21 λεπτά πριν, anax111 είπε

Εγώ αυτό που βλέπω φίλε είναι ότι σε σχέση με την εποχή των videoclub που πλήρωνες για κάθε κασέτα ή DVD 1 έως 5 ευρώ την ημέρα το να πληρώνεις 15 ευρώ τον μήνα για να έχεις πέντε και δέκα χιλιάδες τίτλους άμεσα διαθέσιμους νόμιμα είναι τρελή οικονομία. Εγώ το βρίσκω λογικό το ποσό. Όταν το ποσό γίνει παράλογο τότε θα τους γράψω κι εγώ εκεί που ξέρεις. 

Οι περισσοτερες ταινιες και σειρες ειναι απλα σκουπιδια που δε βλεπονται τα οποια ουτε καν θα τα επαιρνε κανεις στα βιντεο κλαμπ

Για να εχεις προσβαση σε ολες τις ταινες σιερες που υπαρχουν πρεπει να πληρωσεις κανα 150αρι  το μηνα 

COSMOTE
NOVA
NETFLIX
DISNEY
APPLE
ΑΝΤ1 + ++ ξενα δικτυα .................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, anax111 είπε

Εγώ αυτό που βλέπω φίλε είναι ότι σε σχέση με την εποχή των videoclub που πλήρωνες για κάθε κασέτα ή DVD 1 έως 5 ευρώ την ημέρα το να πληρώνεις 15 ευρώ τον μήνα για να έχεις πέντε και δέκα χιλιάδες τίτλους άμεσα διαθέσιμους νόμιμα είναι τρελή οικονομία. Εγώ το βρίσκω λογικό το ποσό. Όταν το ποσό γίνει παράλογο τότε θα τους γράψω κι εγώ εκεί που ξέρεις. 

Πότε πλήρωνες 5 ευρώ σε video club? 

2 ευρώ άντε 3 το πολύ αν μιλάμε για κάνα μεγάλο τις χρυσές εποχές και για ταινία κρεμ ντε λα κρεμ με το που βγήκε 

Συνήθως επίσης δίνανε και ταινίες 2ημέρου, 3ημέρου και εβδομάδας που δηλαδή αν ήταν πχ εβδομάδας είχες 7 μερες επίσης αν καθυστερούσες είχες άλλες 7 μέρες (στην διπλάσια τιμή ή σε κάποια απλά με ένα έξτρα fee μικρότερου του αρχικού κόστους) επίσης είχαν και διαφορετική τιμολόγηση πχ τα εβδομάδας μπορεί να έχει 1 ευρώ (αν τα ημέρας είχαν 2) 

Τέλος μπορούσες πολύ άνετα να περάσεις την ταινία στον υπολογιστή και να την δείς όποτε θες εσύ μετά (εγώ έτσι έκανα) 

Και ο κατάλογος του Netflix φυσικά και ειναι μέσα στην μούφα οπότε συγκρίνεται μόνο με τις προσφορές στις εβδομαδιαίες που δίνανε μια ταινία + μια δώρο ή πχ με 3 ευρώ γίνεται δικό σου το dvd λολ... :P 

Δεν λέω και εμένα δεν θα με πήραζε να έδινα και 30 ευρώ τον μήνα αλλά για κάτι ολοκληρωμένο (όπως το βίντεο club που αν δεν ήταν παρακμιακό είχε όλες τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ή τουλάχιστον σε αμερικανικό,ελληνικό κινηματογράφο και οι γνωστές σε γαλλικό γερμανικό ισπανικό και ιταλικό. ) 

Για να έχω πρόσβαση σε βίντεο club με τέτοιες προϋποθέσεις ναι να τα έδινα γιατί θα άξιζε (αν και θα τσουρούφλιζε αν ηταν 30άρι αλλά τεσπά αξίζει ακόμη και αν έχεις βασικό με την προϋπόθεση ότι σου αρέσει να βλέπεις συχνά ταινίες)  όπως ειναι το spotify δηλαδή αλλά για ταινίες και σειρές. 

αλλά το netflix ειναι σκουπιδαριό και παμπάλαιες ταινίες... οι τοπ ταινίες τους ειναι τρανσφόρμερς ή κάτι τέτοιο. 

και το χειρότερο o κατάλογος δεν ειναι σταθερός δηλαδή εσύ μπορεί να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μαραθώνιο την τριλογία του μάτριξ (ναι τριλογία ειναι για την άλλη δεν μιλάμε δεν υπήρξε ποτέ :P ) και να δεις πως αυτόν τον μήνα είπαν να μην έχουν και τις 3 ή το ακόμη χειρότερο μια απο τις τρείς! (πχ να έχεις ξεκινήσει εσύ με το 1 και να πας φορτσάτος να βάλεις το 2 και να μην το βρίσκεις εκει να δεις ξενέρα!) 

Μου έχει τύχει αρκετές φορές ακόμη και με σειρές που δεν έχουν όλες τις season σε κάποιες ή τις βγάζουν εντελώς για ένα διάστημα... (αν και η αλήθεια ειναι ότι για σειρές ειναι λίγο καλύτερος ο κατάλογος τους) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

19 hours ago, aypnia said:

Μια χαρά νόημα βγάζουν. Αν μπορούσαν να το πάνε σε μια νύχτα 30 ευρώ θα το πήγαιναν.

Ο λόγος είναι απλός. Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Το Netflix έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι ο παλιός του χώρου.

Οπότε με τις συνεχόμενες αυξήσεις ο άλλος που είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτές τις υπηρεσίες, παραπάνω ποσά το θεωρεί υπερβολή, θα κρατήσει μόνο το Netflix.

Έτσι οι άλλες υπηρεσίες θα έχουν πρόβλημα και θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν.

Αν μπορούσαν θα το πήγαιναν από αύριο και 40 ευρώ. Για να πιέσουν τους άλλους.

Υπάρχει λογική σε αυτό που γράφεις αλλά δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι. Προσωπικά έχω συνδρομή netflix, amazon prime, Apple, Vodafone και Paramount.. Άσχετο με την τιμή αλλά αν έπρεπε να κρατήσω μόνο ένα από αυτά, χωρίς καμία αμφιβολία θα είχα κρατήσει το apple TV.. Λογικά το netflix θα ήταν το πρώτο πού θα έπαιρνε πόδι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περίμενα πως και πως αυτή την Είδηση.. οταν την διάβασα αλλού μπήκα στο insomnia να διαβάσω σχόλια απο Έλληνες κλαψες που θα τα βάλουν με το νετφλιξ θα προτείνουν διακοπή και θα δώσουν και αλλες λύσεις οπως αλλες πλατφόρμες.... ειμαι κοντα στο 90% να καταλάβω πως σκέφτονται οι Έλληνες επαναστάτες καταναλωτές..

1 επαναστατες γιατί ειναι αριστεροί δεν πληρώνουν πουθενά δεν έχουν πληρώσει πότε λεοφορειο μέτρο αλλά θέλουν και τα πάντα δωρεάν και κύριος γτ ειναι αμερικανικό το νετφλιξ αν ηταν ρωσικό δεν θα έλεγαν τίποτα 

2 ειναι αυτοί που θα δώσουν για ποτα 200 ευρώ τον μηνα η θα πάρουν παπούτσια με 300 ευρώ και θα φωνάξουν για 2 ευρώ του νετφλιξ το μήνα 

3 ειναι και καλα οι έξυπνοι που νομίζουν οτι παρακάμπτουν το νετφλιξ και το παίζουν έξυπνοι στους άλλους λέγοντας ααα εγω μένω Νιγηρία οκ μεγάλε γλύτωσες

2 ευρώ μεγαλο μυαλό 

3 είναι αυτοί που δεν εχουν νετφλιξ απλά θέλουν να βαλει λουκέτο γιατί είναι αμερικανικό μονο και μονο γιατί ειναι Έλληνες με αριστερή ιδεολογία αλλά τους αρέσει να απολαμβάνουν δυτικά προϊόντα 

και τέλος ειναι το νετφλιξ που ειναι πολυ πιο έξυπνο σπο όλους αυτούς ειναι οι μέτοχοι που ειναι πολυ μπροστά για αυτό και η μετοχή έχει πάει 820€ που ξέρουν τι κάνουν που ξέρουν οτι με αυτή την αύξηση δεν θα χάσουν κόσμο, πουεχουν υπολογηση τα πάντα που άφησαν έξυπνα με μια σύνδεση βα βλέπουν 4 που αφησαν το vpn  για να γίνει εμμονή και να μην μπορείς χωρίς αυτό.

κανέναν ποτέ δεν άκουσα έχω amazon έχω disney αλλα ολους να λένε εχω netflix ,,,, προσωπικά δεν εχω αλλά δεν υπάρχει τίποτα αλλο περα από αυτό 

Επεξ/σία από Cocomel
  • Like 1

On 14/11/2024 at 16:54, madboy said:

Ευτυχώς που εδώ και 3 μήνες μετακόμισα στην διπλανή Νιγηρία και έρχομαι αραιά κα που στα πάτρια εδάφη... Ε να μην έχουμε και λίγο Νετφλιξ και εδώ; 😄

Προφανώς είδαν οτι θα δώσουν αυξηση τον Απρίλιο στον κατώτατο μισθό και είπαν να προλάβουν τις εξελίξεις.

Απάντησες στο αίτημα του Νιγηριανού πρίγκηπα και πήρες τα 5 τρισεκατομμύρια κληρονομιά?

17 minutes ago, Diavolos666 said:

Απάντησες στο αίτημα του Νιγηριανού πρίγκηπα και πήρες τα 5 τρισεκατομμύρια κληρονομιά?

Δις ήταν. Οχι τρίς. Μάλλον αυτός ηταν άλλος άρχοντας.

Στις 14/11/2024 στις 4:27 ΜΜ, kinitos είπε

Ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσουν οι ακυρώσεις.

Οκ πλάκα κάνω δεν παίζει αυτό αλλά πολύ θα το ήθελα.

Σε σημείο να ζηταει να γυρνάνε πίσω με καλύτερες τιμές και να λες οχι ...

Έχω φαντασία το ξέρω

Στην Αίγυπτο αυτό έγινε και ίσως και σε άλλες χώρες.Αύξησαν τις τιμές και μετά αναγκάστηκαν να επαναφέρουν τις παλιές.

Στις 14/11/2024 στις 4:29 ΜΜ, kirileman είπε

Και αυτοί αύξησαν πολύ τις τιμές πια...δε λέει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...