vasilisspyder Δημοσ. χθες στις 09:21 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:21 πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:28 πμ 12 ώρες πριν, aypnia είπε Μια χαρά νόημα βγάζουν. Αν μπορούσαν να το πάνε σε μια νύχτα 30 ευρώ θα το πήγαιναν. Ο λόγος είναι απλός. Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Το Netflix έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι ο παλιός του χώρου. Οπότε με τις συνεχόμενες αυξήσεις ο άλλος που είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτές τις υπηρεσίες, παραπάνω ποσά το θεωρεί υπερβολή, θα κρατήσει μόνο το Netflix. Έτσι οι άλλες υπηρεσίες θα έχουν πρόβλημα και θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν. Αν μπορούσαν θα το πήγαιναν από αύριο και 40 ευρώ. Για να πιέσουν τους άλλους. Εντελώς άκυρο σχόλιο άλλα τέλος πάντων. Ο λόγος της αύξησης μοιάζει να είναι από το φρενάρισμα που ξεκίνησε να κάνει στις συνδρομές μέσω VPN άλλα και του Sharing, με απλά λόγια αφού δοκίμαζε τρόπους για να μπλοκάρει όλους αυτούς τους λογαριασμούς και βρήκε αυτό που τελικά αποδίδει με όφελος προς την ίδια ξεκίνησε τις αυξήσεις (λες και δεν ήξερε τι συνέβαινε) και δεν έβρισκε λύση μέσα στο lockdown που το streaming ανέβαινε με ταχύτητα του φωτός. Όλο αυτό για να φτάσει σε εφαρμογή απαιτούσε χρόνο και χρήμα για την ίδια όπου σε κάθε περίπτωση κοιτάζει να βγάλει αν όχι ότι έχασε, τουλάχιστον στο περίπου... Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις σε ποιες άλλες υπηρεσίες αναφέρεσαι; Το Prime για παράδειγμα τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στην Ελλάδα με σχεδόν ίδιο ποσοστό με αυτό της Netflix και πολύ καλύτερη τιμή στα μισά λεφτά της Netflix + ότι δεν έχει ξεκινήσει το κυνήγι που εφαρμόζει η Netflix. Επίσης επενδύει περισσότερα σε δικαιώματα προβολών που δεν ανήκουν στην ίδια σε αντίθεση με το μοτίβο που ακολουθεί πλέον η Netflix με δικές της παραγωγές, χαμηλής ποιότητας απλά για υπάρχει περιεχόμενο στην αρχική της σελίδα. Το Prime επένδυσε ένα τεράστιο ποσό έστω πειραματικά σε μια σειρά που προφανώς δεν θα είχε θετική εξέλιξη, όμως το έκανε (Rings Of Power). Η Netflix σε τι ακριβώς έχει επενδύσει; Στα games; Πες μου τώρα αυτό το διάστημα 2-3 σοβαρές παραγωγές της. Δες τι υπάρχει στο τοπ 10 και θα καταλάβεις. Ότι βλέπεις παρακάτω είναι παλιό και μάλιστα πολύ, και επαναλαμβάνεται πολύ επίμονα λες και κάποιος κάνει ρεσέτ στον εγκέφαλο του κάθε χρόνο! Πιστεύεις πως η Amazon είναι μικρότερη της Netflix ή μήπως η Apple με το TV (ζήτημα να έχει ένα 7% στην Ελλάδα) καίγεται για το πως θα επιβιώσει; Η Netflix είναι αυτή που καίγεται διότι βασίζεται αποκλειστικά στο streaming, οι υπόλοιπες παίζει να είναι και παραπάνω ικανοποιημένες απ`όσο περίμεναν να πιάσουν και μπορεί να κερδίζει ένα έδαφος από την χασούρα που είχε και επειδή είναι αρχή ο κόσμος να τα δίνει (και εγώ μέσα σε αυτούς για 3 μήνες τώρα στην ελληνική συνδρομή) άλλα μόλις ζυγίσεις το τι βλέπεις με αυτό που πληρώνεις θα καταλάβεις απευθείας ότι είναι λεφτά για πέταμα. Εκτός βέβαια εάν κρατάς την συνδρομή για ηλικιωμένους ανθρώπους που τώρα δεν θα αξίζει ούτε γι`αυτό. Εγώ προσωπικά κάθε 20 του μήνα χρεώνομαι και θα διακόψω διότι όπως πολύ σωστά είπε κάποιος παραπάνω ο κόσμος δεν ξέρει τι πληρώνει σε χίλιες δυο συνδρομές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lecter21 Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Καί που να δείτε που το disney+ premium απο 109.99 τον χρόνο που πλήρωσα τον Ιούνιο θα πάει 139.99 στην επόμενη ανανέωση μου. Ποιό το disney που πρόπερσι είχε 89.99 δλδ 50 ευρώ αύξηση σε 2 χρόνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnieGr88 Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ 7 ώρες πριν, aypnia είπε Κοίτα μη πάρεις καμία 12μήνη Ντίσνει και κλαις μετά. Μέχρι το τέλος του έτους κόβουν τον διαμοιρασμό καθολικά. Μετά, θα σου λένε σαν το Netflix να δίνεις 7 ευρώ για θέαση μόνο σε κινητά και tablet και χωρίς θέαση σε TV 🤣 Κανένα απολύτως πρόβλημα,αν πάει κάτι στραβά σου επιστρέφουν τα χρήματα πίσω ! Δεν το περίμενα αλλά βρήκα λύση τα τελευταία 3 χρόνια….νετφλιξ κάνω μόνο 3μηνη συνδρομή για ασφάλεια…αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
INFLUENCER Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ Μόλις ακύρωσα την Ultimate! Επιστροφή στα torrent! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. χθες στις 11:00 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:00 πμ Τώρα που πρόσθεσε περισσότερο Παπακαλιάτη και λίγα ζητάει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:05 πμ Καλά να πάθετε τα θέλετε και οι ίδιοι εγώ θυμάμαι να παρουσιάζω στο reddit το κόστος σε σύγκριση με ΑΕΠ και κατά κεφαλήν εισόδημα που έδειχνε ότι πληρώνουμε το netflix (και όχι μόνο ) πολύ πιο ακριβά και με κορόιδευαν τα αμερικανάκια τύπου "ε και τι έγινε" ή "ποιος νοιάζεται για την ελλάδα" (<--που αυτό παρότι ειναι προσβλητικό θα ήταν μια έγκυρη απάντηση αλλά αν ειναι έτσι γιατί ισχύει μόνο για την Ελλάδα και όχι για κάθε άλλη ψωροκώσταινα πχ γιατί νοιάζονται για την Ρουμανία Βουλγαρία κτλ ) Και δεν βρέθηκε ούτε 1 ελληνικό account να πει κάτσε ρε φίλε έχει δίκαιο... και έχω κάνει παρόμοια κουβέντα σε διάφορα sub κατα καιρούς αν έμπαινε κάποιο ελληνικό account θα ήταν για να υποστηρίξει την τιμολόγηση... (Αυτά να ξέρετε τα λαμβάνουν υπόψιν τους σαν feedback όλα τα μετράνε κάτι τέτοιες εταιρείες... ) Αυτό σε συνδυασμό με το προφανώς και κάποιος θα πληρώνει για να μην ρίχνουν τιμές πάει να πεί ότι βλέπουν πως υπάρχει γάλα οπότε γιατί να μην αρμέξουν! Όπως σε όλα σε αυτή την χώρα φταίμε πρώτα εμείς με την μεταφορική (ή και κυριολεκτική) ψήφο μας που την βάζουμε πάντα κατα διαόλου. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:13 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε (Αυτά να ξέρετε τα λαμβάνουν υπόψιν τους σαν feedback όλα τα μετράνε κάτι τέτοιες εταιρείες... ) Αυτό σε συνδυασμό με το προφανώς και κάποιος θα πληρώνει για να μην ρίχνουν τιμές πάει να πεί ότι βλέπουν πως υπάρχει γάλα οπότε γιατί να μην αρμέξουν! Όπως σε όλα σε αυτή την χώρα φταίμε πρώτα εμείς με την μεταφορική (ή και κυριολεκτική) ψήφο μας που την βάζουμε πάντα κατα διαόλου. Ακριβώς. Είναι όπως το "υπάρχει ακόμα λίπος" που ακουγόταν κατά κόρον στη μνημονιακή εποχή. Όταν βλέπουν ότι, παρόλο που έχουμε κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της Ευρώπης ως προς την αγοραστική δύναμη είναι πολλοί αυτοί που συνεχίζουν αδιαμαρτύρητα τις υπερτιμημένες συνδρομές, γιατί να μην αυξήσουν κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο τις τιμές; "Έτσι... βεντούζα, βεντούζα!", που έλεγε και ένας μέγιστος σταρ του "ειδικού" κινηματογράφου. Επεξ/σία χθες στις 11:14 πμ από Dead-Poet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ 13 ώρες πριν, SpidermanGR είπε Να με συγχωρείτε που ήταν ξεκάρφωτο αυτό που έγραψα, αλλά και εγώ θέλω να διαβάζω από ανθρώπους που είχαν Netflix και έχουν γνώμη Χαλιά είναι στο λέω εγώ που έδινα 13.90 για το μεγάλο πακέτο για 1 ταινία το μήνα κ αν. Ότι έχει είναι σκουπίδια δε χρειάζεται πτυχίο να το καταλάβεις 10 λεπτα να κάτσεις φαίνεται. Καμαρώνει για κάτι ταινίες όπως το the platform κ ανεβοκατεβαίνουν αριστουργήματα κάθε 8μηνο για 2 μήνες μπας και..ενώ του λείπουν ταινίες 40ετιας που θα έδιναν ένα κάποιο νόημα στη θάλασσα της ισπανικης σαπουνοπερας Ο μόνος λόγος ναχει κάποιος είναι ναχει παιδί κ να βλέπει παιδικά αν κ διαφωνώ με το παρκάρισμα στην τηλεόραση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. χθες στις 11:49 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:49 πμ Μάλιστα. Σύμφωνα με όσα διαβάζω στο νήμα είναι εξωφρενικό να πληρώνεις 15 € τον μήνα για να έχεις άμεσα πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων για κάθε γούστο νόμιμα και άμεσα. Επίσης κάποιοι γράφουν και για το Spotify που σου δίνει πρόσβαση σχεδόν σε όλη την παγκόσμια μουσική βιβλιοθήκη ότι και αυτό είναι ασύμφορο. Τι να πω. Αν κρίνω από αυτά που διαβάζω όλοι εδώ μέσα ενηλικιωθήκατε στην μετά Napster εποχή. Θεωρείτε δεδομένο ότι μπορείτε να βρείτε ότι μουσική και ταινία θέλετε όποτε θέλετε δωρεάν και να μην δώσετε ούτε δεκάρα στους δημιουργούς. Λοιπόν παλικάρια δεν ήταν πάντοτε έτσι. Γιατί εάν ερχόταν κάποιος να μας τα δώσει όλα αυτά προ του 1995 θα του σκάζαμε άνετα 5 και 10 χιλιάριακα συνδρομή το μήνα (σε δραχμές που τότε είχαν αξία ίσαμε 100 €). Εμείς στην δεκαετία του 80 κάναμε αμάν να βάλουμε στην άκρη πέντε φράγκα για να πάρουμε τον αγαπημένο μας δίσκο σε βινύλιο που η πρώτη κυκλοφορία μπορεί και να κόστιζε ακόμα και πέντε και έξι χιλιάρικα (σε δραχμές πάντα) για 10 - 15 τραγούδια και στηνόμασταν στα ραδιοκασετόφωνα με το δάχτυλο στο REC για να μαγνητοφωνήσουμε τα καινούρια τραγούδια που μετέδιδε ο Πετρίδης. Αργότερα αντιγράφαμε ο ένας το CD του άλλου και συνεννοούμασταν με τους φίλους τι θα αγοράσει ο καθένας αυθεντικό για να αντιγράψουμε ο ένας του άλλου. Και μετά ήρθε το Napster, το Kazaa, το eMule και μετά τα torrents. Και νομίζετε πως πάντοτε ήταν έτσι. Λοιπόν παλικάρια μου σας πληροφορώ ότι βάση αυτών που έχω ζήσει εγώ και όλοι όσοι προλάβαμε το κόσμο προ του διαδικτύου το να δίνεις 50 και 100 € τον μήνα και να έχεις διαθέσιμο νόμιμα όλο το οπτικο-αουκουστικό υλικό του κόσμου είναι απόλυτα λογικό και σε συμφέρουσα τιμή. Όσο για το αν η τιμή είναι δίκαιη με άλλες χώρε ή όχι, μια χαρά δίκαιη είναι. Διότι φαίνεται πως το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί Ελλάδα είναι ακόμα πάρα πολύ. Διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω πως σε οδικούς άξονες όπου καλύπτει το μετρό στην Αθήνα έχουμε καθημερινό μποτιλιάρισμα με δεκάδες χιλιάδες οδηγούς να προτιμούν να κάψουν 5 και 10 € βενζίνη την ημέρα αντί να πάνε στο προορισμό τους με 0,90 λεπτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ Share Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ 4 λεπτά πριν, anax111 είπε Μάλιστα. Σύμφωνα με όσα διαβάζω στο νήμα είναι εξωφρενικό να πληρώνεις 15 € τον μήνα για να έχεις άμεσα πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων για κάθε γούστο νόμιμα και άμεσα. Επίσης κάποιοι γράφουν και για το Spotify που σου δίνει πρόσβαση σχεδόν σε όλη την παγκόσμια μουσική βιβλιοθήκη ότι και αυτό είναι ασύμφορο. Τι να πω. Αν κρίνω από αυτά που διαβάζω όλοι εδώ μέσα ενηλικιωθήκατε στην μετά Napster εποχή. Θεωρείτε δεδομένο ότι μπορείτε να βρείτε ότι μουσική και ταινία θέλετε όποτε θέλετε δωρεάν και να μην δώσετε ούτε δεκάρα στους δημιουργούς. Λοιπόν παλικάρια δεν ήταν πάντοτε έτσι. Γιατί εάν ερχόταν κάποιος να μας τα δώσει όλα αυτά προ του 1995 θα του σκάζαμε άνετα 5 και 10 χιλιάριακα συνδρομή το μήνα (σε δραχμές που τότε είχαν αξία ίσαμε 100 €). Εμείς στην δεκαετία του 80 κάναμε αμάν να βάλουμε στην άκρη πέντε φράγκα για να πάρουμε τον αγαπημένο μας δίσκο σε βινύλιο που η πρώτη κυκλοφορία μπορεί και να κόστιζε ακόμα και πέντε και έξι χιλιάρικα (σε δραχμές πάντα) για 10 - 15 τραγούδια και στηνόμασταν στα ραδιοκασετόφωνα με το δάχτυλο στο REC για να μαγνητοφωνήσουμε τα καινούρια τραγούδια που μετέδιδε ο Πετρίδης. Αργότερα αντιγράφαμε ο ένας το CD του άλλου και συνεννοούμασταν με τους φίλους τι θα αγοράσει ο καθένας αυθεντικό για να αντιγράψουμε ο ένας του άλλου. Και μετά ήρθε το Napster, το Kazaa, το eMule και μετά τα torrents. Και νομίζετε πως πάντοτε ήταν έτσι. Λοιπόν παλικάρια μου σας πληροφορώ ότι βάση αυτών που έχω ζήσει εγώ και όλοι όσοι προλάβαμε το κόσμο προ του διαδικτύου το να δίνεις 50 και 100 € τον μήνα και να έχεις διαθέσιμο νόμιμα όλο το οπτικο-αουκουστικό υλικό του κόσμου είναι απόλυτα λογικό και σε συμφέρουσα τιμή. Όσο για το αν η τιμή είναι δίκαιη με άλλες χώρε ή όχι, μια χαρά δίκαιη είναι. Διότι φαίνεται πως το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί Ελλάδα είναι ακόμα πάρα πολύ. Διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω πως σε οδικούς άξονες όπου καλύπτει το μετρό στην Αθήνα έχουμε καθημερινό μποτιλιάρισμα με δεκάδες χιλιάδες οδηγούς να προτιμούν να κάψουν 5 και 10 € βενζίνη την ημέρα αντί να πάνε στο προορισμό τους με 0,90 λεπτά. Πέρα από αυτή τη νοσταλγική αναδρομή για τους μπούμερς (και εγώ περίπου τέτοιος είμαι, και εγώ τα έζησα αυτά), τι ουσιαστικό έχει να προσφέρει η τοποθέτηση; Γιατί αυτό που διακρίνω εγώ είναι ένα μεγάλο "σκάσε και πλήρωνε, και δόξα τω Θεώ να λες". Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Το γεγονός ότι εσύ, και εγώ, και πολλοί άλλοι δεν επιλέγουμε ούτε την άμεση παρανομία, ούτε τα φθηνά ημινόμιμα "παραθυράκια" (Ερντογάν κ.λπ) και σεβόμαστε τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, ΔΕΝ σημαίνει αναγκαστικά ότι η χρέωση είναι δίκαιη και οι αλματώδεις αυξήσεις (βλέπε Disney+ ως ακόμα πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα) είναι αποδεκτές. Και προφανώς τη λύση θα δώσει η ίδια η αγορά, εν προκειμένω η ζήτηση. Αν παραμείνει υψηλή, θα ισχύει το "βρίσκουν και τα κάνουν". Αν μειωθεί, θα πάρουν το μήνυμα οι πλατφόρμες και το αν θα το ερμηνεύσουν σωστά θα καθορίσει και τη βιωσιμότητά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. χθες στις 12:10 μμ Share Δημοσ. χθες στις 12:10 μμ 7 minutes ago, anax111 said: Μάλιστα. Σύμφωνα με όσα διαβάζω στο νήμα είναι εξωφρενικό να πληρώνεις 15 € τον μήνα για να έχεις άμεσα πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων για κάθε γούστο νόμιμα και άμεσα. Επίσης κάποιοι γράφουν και για το Spotify που σου δίνει πρόσβαση σχεδόν σε όλη την παγκόσμια μουσική βιβλιοθήκη ότι και αυτό είναι ασύμφορο. Τι να πω. Αν κρίνω από αυτά που διαβάζω όλοι εδώ μέσα ενηλικιωθήκατε στην μετά Napster εποχή. Θεωρείτε δεδομένο ότι μπορείτε να βρείτε ότι μουσική και ταινία θέλετε όποτε θέλετε δωρεάν και να μην δώσετε ούτε δεκάρα στους δημιουργούς. Λοιπόν παλικάρια δεν ήταν πάντοτε έτσι. Γιατί εάν ερχόταν κάποιος να μας τα δώσει όλα αυτά προ του 1995 θα του σκάζαμε άνετα 5 και 10 χιλιάριακα συνδρομή το μήνα (σε δραχμές που τότε είχαν αξία ίσαμε 100 €). Εμείς στην δεκαετία του 80 κάναμε αμάν να βάλουμε στην άκρη πέντε φράγκα για να πάρουμε τον αγαπημένο μας δίσκο σε βινύλιο που η πρώτη κυκλοφορία μπορεί και να κόστιζε ακόμα και πέντε και έξι χιλιάρικα (σε δραχμές πάντα) για 10 - 15 τραγούδια και στηνόμασταν στα ραδιοκασετόφωνα με το δάχτυλο στο REC για να μαγνητοφωνήσουμε τα καινούρια τραγούδια που μετέδιδε ο Πετρίδης. Αργότερα αντιγράφαμε ο ένας το CD του άλλου και συνεννοούμασταν με τους φίλους τι θα αγοράσει ο καθένας αυθεντικό για να αντιγράψουμε ο ένας του άλλου. Και μετά ήρθε το Napster, το Kazaa, το eMule και μετά τα torrents. Και νομίζετε πως πάντοτε ήταν έτσι. Λοιπόν παλικάρια μου σας πληροφορώ ότι βάση αυτών που έχω ζήσει εγώ και όλοι όσοι προλάβαμε το κόσμο προ του διαδικτύου το να δίνεις 50 και 100 € τον μήνα και να έχεις διαθέσιμο νόμιμα όλο το οπτικο-αουκουστικό υλικό του κόσμου είναι απόλυτα λογικό και σε συμφέρουσα τιμή. Όσο για το αν η τιμή είναι δίκαιη με άλλες χώρε ή όχι, μια χαρά δίκαιη είναι. Διότι φαίνεται πως το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί Ελλάδα είναι ακόμα πάρα πολύ. Διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω πως σε οδικούς άξονες όπου καλύπτει το μετρό στην Αθήνα έχουμε καθημερινό μποτιλιάρισμα με δεκάδες χιλιάδες οδηγούς να προτιμούν να κάψουν 5 και 10 € βενζίνη την ημέρα αντί να πάνε στο προορισμό τους με 0,90 λεπτά. Ισχύουν όλα αυτά που λες αλλά να πως κάποιες παρατηρίσεις. Όντως αγόραζε ένας ένα δίσκο και μετά γινόταν αντιγραφή για να τον έχει η υπόλοιπη παρέα και μετά κατεβάζαμε από τορεντ κλπ. Αυτό ήταν το χακ τις τότε εποχής, το σημερινό αντίστοιχο είναι τα vpn. Γιατί το λέω αυτό. Το λέω γιατί είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο αυτό είναι παράνομο. Δεν θέλανε τότε οι δισκογραφικές να αντιγράφεις τους δίσκους όπως δεν θέλανε τα τόρεντ γιατί προφανώς χάνανε λεφτά. Αντίστοιχα σήμερα δε θέλουν την χρήση vpn και ψάχνουν τρόπους να το κάνουν πιο δύσκολο. ¨Αρα και τότε υπήρχε η ανάγκη του να γλιτώσω λεφτά, δεν είναι μόνο σημερινό το φαινόμενο. Ωραία και ρομαντικά είναι όλα αυτά που αναφέρεις αλλά η ουσία είναι και τότε και τώρα το θέμα μας είναι πως θα δώσω λιγότερα λεφτά για να έχω πρόσβαση σε περισσότερα πράγματα. Σήμερα συνεχίζω να αγοράζω βυνίλια γιατί μου αρέσουν εμένα να τα έχω άσχετα αν έχω spotify. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopel Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 17 ώρες πριν, kirileman είπε 8 ευρώ πλήρωσα τώρα δωροκάρτα για Τουρκικό, αλλά αν ανέβει κι άλλο και εκεί, θα δοκιμάσω υποβάθμιση. 2 σπίτια βλέπουμε, HDR TV δεν έχω και το shield κάνει καλό upscale. 2 ευρώ από εδώ, 3 από εκεί, καμιά 100ρια από τους καφέδες που δεν αγοράζω πια αλλά φτιάχνω σπίτι, μαζεύονται. 😁 Αυτό. Με ~5€ παίρνεις ένα κουτάκι και φτιάχνεις 20 καφέδες μόνος σου. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2-3 καφέδες έξω. Δεν συμφέρει πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, Dead-Poet είπε Πέρα από αυτή τη νοσταλγική αναδρομή για τους μπούμερς (και εγώ περίπου τέτοιος είμαι, και εγώ τα έζησα αυτά), τι ουσιαστικό έχει να προσφέρει η τοποθέτηση; Γιατί αυτό που διακρίνω εγώ είναι ένα μεγάλο "σκάσε και πλήρωνε, και δόξα τω Θεώ να λες". Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Το γεγονός ότι εσύ, και εγώ, και πολλοί άλλοι δεν επιλέγουμε ούτε την άμεση παρανομία, ούτε τα φθηνά ημινόμιμα "παραθυράκια" (Ερντογάν κ.λπ) και σεβόμαστε τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, ΔΕΝ σημαίνει αναγκαστικά ότι η χρέωση είναι δίκαιη και οι αλματώδεις αυξήσεις (βλέπε Disney+ ως ακόμα πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα) είναι αποδεκτές. Και προφανώς τη λύση θα δώσει η ίδια η αγορά, εν προκειμένω η ζήτηση. Αν παραμείνει υψηλή, θα ισχύει το "βρίσκουν και τα κάνουν". Αν μειωθεί, θα πάρουν το μήνυμα οι πλατφόρμες και το αν θα το ερμηνεύσουν σωστά θα καθορίσει και τη βιωσιμότητά τους. Εγώ αυτό που βλέπω φίλε είναι ότι σε σχέση με την εποχή των videoclub που πλήρωνες για κάθε κασέτα ή DVD 1 έως 5 ευρώ την ημέρα το να πληρώνεις 15 ευρώ τον μήνα για να έχεις πέντε και δέκα χιλιάδες τίτλους άμεσα διαθέσιμους νόμιμα είναι τρελή οικονομία. Εγώ το βρίσκω λογικό το ποσό. Όταν το ποσό γίνει παράλογο τότε θα τους γράψω κι εγώ εκεί που ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα