Give-me-a-hit Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Εχω κοψει 5 καφεδες, 3 τυλιχτα, 8 πακετα τσιγαρα και τα προφυλακτικά. Περιμενω τους υπερασπιστές των συνδρόμων να τοποθετηθουν επι του θέματος και να μου πουνε τι πρεπει να κοψω. Ειμαι αναμεσα στο πρωινο κουλουρι Θεσσαλονίκης και την κοκα κολα που πινω μετα το βραδυνό μου. ασε ρε ψευτη. τι να τα κανεις τα προφυλακτικα, μπαλονια? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:44 μμ 5 ώρες πριν, bushidocougar είπε "Η αύξηση των τιμών αποτελεί στρατηγική κίνηση του Netflix για την ενίσχυση των εσόδων του, σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός στην αγορά του streaming εντείνεται." Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και η στρατηγική κίνηση είναι να αυξήσει το κόστος; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Δεν βγάζουν καν νόημα. φυσικά , αφού αυξάνεται το κέρδος , νομίζεις οτι θα χάσουν πελατεία ? έχει πολύ κόσμο που νομίζει οτι είναι ανάγκη 🤪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ 6 ώρες πριν, doctorScien είπε Το κυριωτερο προβλημα ειναι η εφαρμογη του <<Σπιτιου>> και στην Ελλαδα όπως και σε άλλες χωρες πιο πριν... Πολυ απλά Δεν μπορει κάποιος εκτος σπιτιου/ip να το χρησιμοποιησει ακομη και εαν υπαρχει περιθωριο στον αριθμο συσκευων. Νομιζω οτι αυτο αφορα και κινητα και tablet.... οποτε καπου και η ταυτοχρονη παρακολουθηση σε 4 συσκευές δεν εχει νόημα... Ταυτοχρονα δεν δινει στην ελλαδα την δυνατοτητα προσθεσης χρηστη σε αλλη τποθεσια με φθηνη συνδρομη (+5 ευρω.. νομιζω..) Εγώ είμαι συνέχεια εκτός σπιτιού και μια χαρά βλέπω και από pc και από κινητό. Ο περιορισμός του 1 νοικοκυριού ισχύει μόνο για τις τηλεοράσεις, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 μμ 4 λεπτά πριν, korakios είπε φυσικά , αφού αυξάνεται το κέρδος , νομίζεις οτι θα χάσουν πελατεία ? έχει πολύ κόσμο που νομίζει οτι είναι ανάγκη 🤪 Μου φαίνεται τρελό. Οριακά σκέφτηκα ότι είναι λάθος μετάφραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercast Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Και πολύ φθηνά είναι! Μιλάμε και μόνο που πληρώνω κάθε μήνα χωρίς να βλέπω νιώθω ότι τους κλέβω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dpl900 Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ 2 ώρες πριν, SpidermanGR είπε Ε που ξες πως ήταν χάλια πλατφόρμα Αφού ποτέ δεν είχες συνδρομή!! μάλλον από αυτά που ακούς εδώ και εκεί η σε κάνα σπίτι φίλου… Καλοπροαίρετα σου γράφω.. αλλά μου θυμίζεις κάτι που παλαιότερα δεν μου άρεσε να συμβαίνει και κυρίως από φίλους μου.. Δεν πήγαιναν Ποτέ να ψηφίσουν στης εκλογές Αλλά στο τραπέζι πάντα είχαν της απόψεις τους και ήταν και ισχυρογνώμων στης απόψεις τους και έλεγαν έτσι αυτός έτσι εκείνος και να παν να γ…….θουν και το ένα και το άλλο.. Ε πάνε ψήφισε να έχεις άποψη και να εκφέρεις την γνώμη σου.. Μη μας τα κανείς τούμπανο.. Τους δάγκωσα και από της επόμενες εκλογές άρχισαν να ψηφίζουν τα ρεμάλια.. Να με συγχωρείτε που ήταν ξεκάρφωτο αυτό που έγραψα, αλλά και εγώ θέλω να διαβάζω από ανθρώπους που είχαν Netflix και έχουν γνώμη Το να έχει κάποιος γνωστός netflix και να βλέπεις και εσυ τι επικρατεί σημαινει οτι δεν εχω άποψη;; Τα υπόλοιπα ασχολίαστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Live in chaos Δημοσ. χθες στις 01:11 πμ Share Δημοσ. χθες στις 01:11 πμ IPTV ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. χθες στις 01:46 πμ Share Δημοσ. χθες στις 01:46 πμ (επεξεργασμένο) Πήραν γραμμή όλοι να μας αφαιμάξουν οικονομικά... Η εκδίκηση των εταιριών για την πειρατεία.. Στην αρχή προσέλκυσαν τον κόσμο με εξεφτελιστικά φθηνές συνδρομές και τώρα που έγινε συνήθεια ο καναπές, χορέψτε στον ρυθμό τους... Κόβονται όλες οι συνδρομές και τέλος. Επεξ/σία χθες στις 01:49 πμ από ramarg 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. χθες στις 03:03 πμ Share Δημοσ. χθες στις 03:03 πμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, JohnnieGr88 είπε Gamsgo είναι η λύση στην ελληνική κρίση 😁 3 χρόνια σποτιφαΐ και Ντίσνεϊ χωρίς κανένα πρόβλημα .. Κοίτα μη πάρεις καμία 12μήνη Ντίσνει και κλαις μετά. Μέχρι το τέλος του έτους κόβουν τον διαμοιρασμό καθολικά. Μετά, θα σου λένε σαν το Netflix να δίνεις 7 ευρώ για θέαση μόνο σε κινητά και tablet και χωρίς θέαση σε TV 🤣 Επεξ/σία χθες στις 03:04 πμ από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. χθες στις 03:06 πμ Share Δημοσ. χθες στις 03:06 πμ Πάλι καλά πλέον δεν βλέπω ταινίες και αν ποτέ με πιάσει μπαίνω στο ERTFLIX ή τυχαίνει να δίνει καμία τρίμηνη προσφορά το Disney plus με 3.99€ τον μήνα και το βάζω...Ευχαριστώ Netflix,δεν θα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. χθες στις 04:22 πμ Share Δημοσ. χθες στις 04:22 πμ Σε μια εποχη που ολα εγιναν (και συνεχιζουν να γινονται) συνδρομητικα, μπορω να πω με σιγουρια οτι το εχουν ξεφτυλισει πλεον. Spotify, Netflix, YouTube Premium και κατι clouds εδω κι εκει ειναι μεγαλο το ποσο πια για μενα. Ισως πρεπει να γυρισουμε σε παλαιοτερες πρακτικες (που μας εμαθαν να τεμπελιαζουμε με τις ετοιμες λιστες μουσικης πχ) να εχουμε την μουσικη στον υπολογιστη και να την περναμε στην συσκευη με τον πατροπαραδοτο τροπο. -Spotify γιοκ. YouTube απο πλαγια πλατφορμα σε συσκευες Android για κοψιμο διαφημισεων. -YouTube γιοκ. Νetflix/Disney περιεχομενο το βρισκεις παντου πλεον οποτε και εδω γιοκ. Σε μια εποχη που ο μεσος Ελληνας δυσκολευεται ακομα και για το σουπερ μαρκετ ειναι απλα προκλητικο το μεγεθος αυξησεων των τελευταιων ετων. Και ναι, και ο φτωχος εχει αναγκη απο ψυχαγωγια για να προλαβω τους δεξιους νομιζοντες οτι ειναι ανωτερης ταξης και θα πουν "ε ας μην το παρουν"... Ισως λοιπον ειναι στιγμη να αναθεωρησουμε ολοι μας τον τροπο που ξοδευουμε τον κοπο μας. 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. χθες στις 07:10 πμ Share Δημοσ. χθες στις 07:10 πμ Θα έχουν υπολογίσει ότι το ποσοστό του κέρδους απο τους πελάτες που θα χάσουν, θα το ισοσταθμίσουν με την αύξηση. Αν δεν υπήρχε άλλη παρόμοια πλατφόρμα, όπως το Disney, θα το έβαζαν 15€+ χρόνια πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar1916 Δημοσ. χθες στις 07:45 πμ Share Δημοσ. χθες στις 07:45 πμ Και μεις που νομιζαμε οτι ο ανταγωνισμός ριχνει τις τιμες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. χθες στις 08:32 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:32 πμ 4 ώρες πριν, stiflerakos είπε Σε μια εποχη που ο μεσος Ελληνας δυσκολευεται ακομα και για το σουπερ μαρκετ ειναι απλα προκλητικο το μεγεθος αυξησεων των τελευταιων ετων. Το περίεργο είναι ότι σε χώρες με (μετρημένη) αγοραστική δύναμη υψηλότερη από την Ελλάδα, οι τιμές στις streaming -και όχι μόνο- πλατφόρμες είναι χαμηλότερες (ήταν και πριν, δεν είναι ότι απλά εκεί δεν ενσωματώθηκαν ακόμα οι αυξήσεις). Π.χ. Πολωνία, Ρουμανία κ.α. Αυτό λοιπόν κατά τη γνώμη μου δείχνει σαφές έλλειμμα καταναλωτικής συνείδησης και συμπεριφοράς στην Ελλάδα, το οποίο και προφανώς λαμβάνουν υπ' όψη τους οι πλατφόρμες όταν διαμορφώνουν την τιμολογιακή τους πολιτική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. χθες στις 08:52 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:52 πμ οχι ρε γμτ τωρα πως θα βλεπουμε τη φοβερη σειρα απο το Περου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα