Προς το περιεχόμενο

Αυξήσεις έως και 2 ευρώ στις συνδρομές του Netflix στην Ελλάδα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω κοψει 5 καφεδες, 3 τυλιχτα, 8 πακετα τσιγαρα και τα προφυλακτικά. Περιμενω τους υπερασπιστές των συνδρόμων να τοποθετηθουν επι του θέματος και να μου πουνε τι πρεπει να κοψω. Ειμαι αναμεσα στο πρωινο κουλουρι Θεσσαλονίκης και την κοκα κολα που πινω μετα το βραδυνό μου.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 ώρες πριν, bushidocougar είπε

"Η αύξηση των τιμών αποτελεί στρατηγική κίνηση του Netflix για την ενίσχυση των εσόδων του, σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός στην αγορά του streaming εντείνεται."

Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και η στρατηγική κίνηση είναι να αυξήσει το κόστος; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Δεν βγάζουν καν νόημα.

Μια χαρά νόημα βγάζουν. Αν μπορούσαν να το πάνε σε μια νύχτα 30 ευρώ θα το πήγαιναν.

Ο λόγος είναι απλός. Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Το Netflix έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι ο παλιός του χώρου.

Οπότε με τις συνεχόμενες αυξήσεις ο άλλος που είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτές τις υπηρεσίες, παραπάνω ποσά το θεωρεί υπερβολή, θα κρατήσει μόνο το Netflix.

Έτσι οι άλλες υπηρεσίες θα έχουν πρόβλημα και θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν.

Αν μπορούσαν θα το πήγαιναν από αύριο και 40 ευρώ. Για να πιέσουν τους άλλους.

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1

Μιλάμε για αλητεία! Η πρόθεση είναι σταδιακά να φτάσει στα 19,99€. Αυξάνονται συνεχώς οι συνδρομές χωρίς κανένα προφανή λόγο και το περιεχόμενο δεν καλυτερεύει αλλα γίνεται χειρότερο.

• Like 5
  • Thanks 2

2 hours ago, zillakarpen said:

Μόλις υποβάθμισα το πακέτο μου από premium στο πιο απλό . Όντως αρκετά με όλες τις αυξήσεις σε όλα . Θα μάθουμε με λιγότερες premium υπηρεσίες όσο μπορούμε … Στο κάτω κάτω και η ποιότητα εικόνας δεν είναι και καμία που βγάζει μάτια. Εχω τις επιφυλάξεις μου αλλά νομίζω ότι στο Apple TV η ποιότητα στο bitrate είναι πολυ ανώτερη . Θα έχουμε μια υπηρεσία που βολεύει και για όλα τα υπόλοιπα κατέβασμα … όπως την εποχή της PSTN και ISDN . Πλεον όλα γίνονται πιο εύκολα και υπάρχει ευτυχώς η επιλογή . Αρκεί να το πάρουμε απόφαση και να συμβιβαστούμε με αυτό που μας ευχαριστεί περισσότερο .

8 ευρώ πλήρωσα τώρα δωροκάρτα για Τουρκικό, αλλά αν ανέβει κι άλλο και εκεί, θα δοκιμάσω υποβάθμιση. 2 σπίτια βλέπουμε, HDR TV δεν έχω και το shield κάνει καλό upscale. 2 ευρώ από εδώ, 3 από εκεί, καμιά 100ρια από τους καφέδες που δεν αγοράζω πια αλλά φτιάχνω σπίτι, μαζεύονται. 😁

24 λεπτά πριν, kirileman είπε

8 ευρώ πλήρωσα τώρα δωροκάρτα για Τουρκικό, αλλά αν ανέβει κι άλλο και εκεί, θα δοκιμάσω υποβάθμιση. 2 σπίτια βλέπουμε, HDR TV δεν έχω και το shield κάνει καλό upscale. 2 ευρώ από εδώ, 3 από εκεί, καμιά 100ρια από τους καφέδες που δεν αγοράζω πια αλλά φτιάχνω σπίτι, μαζεύονται. 😁

Έτσι ακριβώς … έχουμε γίνει ρομποτάκια είναι η αλήθεια χωρίς να πολύ σκεφτόμαστε επι της ουσίας . Θα ξανατονίσω πάλι τη σημασία της ταχύτητας του ίντερνετ όπου αυτό είναι εφικτό . Αυτή τη στιγμή πιο γρήγορα κατεβασζεις ένα αρχείο ή το βλέπεις stream και περισσότερο χρόνο παίρνει η αποσυμπίεση(!) Το έζησα πρόσφατα….

1 ώρα πριν, aypnia είπε

Μια χαρά νόημα βγάζουν. Αν μπορούσαν να το πάνε σε μια νύχτα 30 ευρώ θα το πήγαιναν.

Ο λόγος είναι απλός. Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Το Netflix έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι ο παλιός του χώρου.

Οπότε με τις συνεχόμενες αυξήσεις ο άλλος που είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτές τις υπηρεσίες, παραπάνω ποσά το θεωρεί υπερβολή, θα κρατήσει μόνο το Netflix.

Έτσι οι άλλες υπηρεσίες θα έχουν πρόβλημα και θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν.

Αν μπορούσαν θα το πήγαιναν από αύριο και 40 ευρώ. Για να πιέσουν τους άλλους.

Πρακτικα ολοι προσπαθουν να δουνε τις ανοχες της αγορας. Οσο ανεβαζουν τιμη λιγο λιγο και ανεβαινουν οι συνδρομες ενω φευγουν ελαχιστοι τοσο θα ανεβαζουν. Ολοι αυτο προσπαθουν να κανουν. Να βρουν το σημειο που θα εχουν και πολλους συνδρομητες και θα εχουν και πολυ ακριβη συνδρομη. Αν με την προηγουμενη ανοδο εβλεπαν πολλες μειωσεις συνδρομητων τοτε παιζει να επεφτε και η τιμη. Εφοσον ανεβηκαν σου λενε παμε 2 ευρω ακομα. Αν δουν οτι πεφτουν οι συνδρομητες με την τελευταια ανοδο θα ριξουν τιμη για να ξανα ερθουν. 

Δεν θα τους πειραζε καθολου να εχουν 10 συνδρομητες και μια συνδρομη 1 δις ας πουμε απο το να εχουν 1 δις συνδρομητες με 10 ευρω τον καθενα. Την ισορροπια ψαχνουν οι εταιριες.

• Like 4
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, Dpl900 είπε

Χάλια πλατφόρμα ποτέ δεν είχα συνδρομή

Ε που ξες πως ήταν χάλια πλατφόρμα Αφού ποτέ δεν είχες συνδρομή!!  μάλλον από αυτά που ακούς εδώ και εκεί η σε κάνα σπίτι φίλου… 

Καλοπροαίρετα σου γράφω.. αλλά μου θυμίζεις κάτι που παλαιότερα δεν μου άρεσε να συμβαίνει και κυρίως από φίλους μου..

Δεν πήγαιναν Ποτέ να ψηφίσουν στης εκλογές Αλλά στο τραπέζι πάντα είχαν της απόψεις τους και ήταν και ισχυρογνώμων στης απόψεις τους και έλεγαν έτσι αυτός έτσι εκείνος  και να παν να γ…….θουν και το ένα και το άλλο..

Ε πάνε ψήφισε να έχεις άποψη και να εκφέρεις την γνώμη σου.. Μη μας τα κανείς τούμπανο..

Τους δάγκωσα και από της επόμενες εκλογές άρχισαν να ψηφίζουν τα ρεμάλια..

Να με συγχωρείτε που ήταν ξεκάρφωτο αυτό που έγραψα,  αλλά και εγώ θέλω να διαβάζω από ανθρώπους που είχαν Netflix και έχουν γνώμη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...