Προς το περιεχόμενο

Αυξήσεις έως και 2 ευρώ στις συνδρομές του Netflix στην Ελλάδα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

"Η αύξηση των τιμών αποτελεί στρατηγική κίνηση του Netflix για την ενίσχυση των εσόδων του, σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός στην αγορά του streaming εντείνεται."

Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και η στρατηγική κίνηση είναι να αυξήσει το κόστος; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Δεν βγάζουν καν νόημα.

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Like 12
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω από το 2012/13 Netflix (Αγγλικό γιατί τότε εκεί ζούσα). Μια οι συνεχείς αυξήσεις, μια οι ολοένα και χειρότερες σειρές, μια ο περιορισμός με τις συσκευές, ήρθε η ώρα της ακύρωσης. Ούτε Τουρκίες, ούτε Νιγηρίες ούτε τίποτα. Απλά ακύρωση. Άλλωστε εδώ και 2 χρόνια μόνο η γυναίκα έβλεπε και ο μικρός. Υπάρχουν εναλλακτικές ευτυχώς.

• Like 4
  • Thanks 3

3 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

"Η αύξηση των τιμών αποτελεί στρατηγική κίνηση του Netflix για την ενίσχυση των εσόδων του, σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός στην αγορά του streaming εντείνεται."

Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και η στρατηγική κίνηση είναι να αυξήσει το κόστος; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Δεν βγάζουν καν νόημα.

282 εκατομμυρια συνδρομητες επι 2 ευρω να το βαλεις παμε 565 εκατομμυρια extra το μηνα δηλαδη κοντα 7 δις το χρονο παραπανω χρηματα για το netflix. Δεν ειναι ασχημα. Εγω το πληρωνα οταν ειχε 12 η συνδρομη και βλεπαμε 4 σπιτια ταυτοχρονα απο τοτε κοπηκε. Οπως και disney το οποιο ειναι απλα τραγικο καλα που εχει και καμια παραγωγη απο hulu και εχει και τιποτα ποιοτικο απο νεες παραγωγες. Ενα cosmote tv κρατησα cinema 12 το μηνα βλεπουμε 3 συσκευες ταυτοχρονα χωρις περιορισμο και εχει ολα τα καλα replay on demand ντοκιμαντερ τα παντα. Η περιοδος παχιων αγελαδων εχει περασει ανεπιστρεπτι αυτο το πραγμα με τις συνδρομες απλα δεν εχει τελειωμο. Μια ζωη πληρωνουμε απειρες συνδρομες ασφαλειες ερτ δημος τελη ιντερνετ κινητα ενα σωρο παγια/συνδρομες δεν θα βαλουμε αλλα 10 πραγματα στο κεφαλι μας. Το ιδιο και στο gaming με τα game pass κτλ που επισης απεχθανομαι. Αγορα οτι θελω να παιξω και το εχω για παντα η μεχρι να κλεισει το steam. Καπου εχει ξεφυγει η κατασταση πιστευω οι περισσοτεροι απλα δεν ξερουν τι πληρωνουν καθε μηνα λιγα λιγα σε συνδρομες που δεν χρειαζονται. 

• Like 13
  • Thanks 1

Κι εγώ το κοβω επιτοπου , αιντε να βρεις 2 ευρω τον μηνα εξτρα !

Περιμένω iphone pro max 16 , και μια Luis Vuitton σε προσφορά ,που ειναι βασικα για την ζωη .

Σαν Ελληνας δεν δεχομαι τετοιες αυξησεις  !!!

• Confused 4
  • Sad 2
  • Haha 7

Μόλις υποβάθμισα το πακέτο μου από premium στο πιο απλό . Όντως αρκετά με όλες τις αυξήσεις σε όλα . Θα μάθουμε με λιγότερες premium υπηρεσίες όσο μπορούμε … Στο κάτω κάτω και η ποιότητα εικόνας δεν είναι και καμία που βγάζει μάτια. Εχω τις επιφυλάξεις μου αλλά νομίζω ότι στο Apple TV η ποιότητα στο bitrate είναι πολυ ανώτερη . Θα έχουμε μια υπηρεσία που βολεύει και για όλα τα υπόλοιπα κατέβασμα … όπως την εποχή της PSTN και ISDN . Πλεον όλα γίνονται πιο εύκολα και υπάρχει ευτυχώς η επιλογή . Αρκεί να το πάρουμε απόφαση και να συμβιβαστούμε με αυτό που μας ευχαριστεί περισσότερο .

• Like 3

1 ώρα πριν, Lefteris Sorogos είπε

Κι εγώ το κοβω επιτοπου , αιντε να βρεις 2 ευρω τον μηνα εξτρα !

Περιμένω iphone pro max 16 , και μια Luis Vuitton σε προσφορά ,που ειναι βασικα για την ζωη .

Σαν Ελληνας δεν δεχομαι τετοιες αυξησεις  !!!

Εσυ που τα εχεις και σου περισσεύουν προφανως, θες να δινεις και τα 2 ευρω παραπανω για τη δικη μου συνδρομη? Καλα ειναι να ειρωνεύεσαι και να σπας πλακιτσα αλλα αφου εισαι τοσο large πες μου αν ειναι να σου στειλω iban... 

• Like 6
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...