perlepes Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Χωρις γευση ομως ειναι αυτη,απλα δεν θα πινετε Γιατί χωρίς γεύση? Διαλέγεις γεύση για την προσφορά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Η iso η 2.5 είναι unflavored ,εκτός και αν τους τελείωσε
lucidsteve Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 3 hours ago, rudigarcia222 said: Καλησπέρα. Πήρα μια φορά μαιπροτειν που είχε σε ανάλογη προσφορά στο παρελθόν. Τα κλανιδια και το χεσιμο έφευγαν κατά ριπας. Δεν το λέω για αστείο ούτε τρολαρω αυτό είναι βασικό σημάδι κακής ποιότητας πρωτεΐνης Μάλλον έχεις δυσανεξια στη λακτόζη. Αν πάρεις την isolate θα πάει καλύτερα. Επίσης και η ON οπως και άλλες έχουν ένζυμα για να ειναι πιο άνετες στο τομεα αυτό. Ομως αυτο δεν ειναι σημάδι κακής ποιότητας, είναι σημάδι οτι ειναι ακατέργαστη κατι που για μενα ειναι ενα +. 2
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 On 14/11/2024 at 20:28, stormrain said: Τις πινω με νερο παρεμπιπτοντως, υποθετω με γαλα θα ειναι καλυτερες. ναι ειναι πιο ωραιες με γαλα αν και υπερισχυει το γαλα σαν γευση
kaydeeuu Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Γμω το, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση τους έκανα παραγγελία από gymbeam
DonaldSand Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kaydeeuu είπε Γμω το, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση τους έκανα παραγγελία από gymbeam Και εγώ το ίδιο και χθες παρέλαβα, salted Caramel από GymBeam πολύ ανώτερη από MP.
kaydeeuu Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Και γω Salted Caramel περιμένω (just whey) 1
CleanthisD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Λυπούνται λέει που έχει καθυστερήσει η παραγγελία! Μάλλον έγινε χαμός αυτές τις ημέρες και απ ότι φαίνεται καθυστερούν με τις αποστολές… 2
dimigar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα χθες το βράδυ κολλαγόνο περίπου 70€ 2,5Κg. Κοιτάζοντας όμως στο γερμανικό side τους, είδα ότι το ίδιο κολλαγόνο έχει τιμή δύο φορές λιγότερο. Αγοράζω από εκεί για να πάνε σε φίλο μου στη Νυρεμβέργη και να μου τα φέρει όταν έλθει στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα. Πάω να ακυρώσω τη πρώτη και ακριβή παραγγελία αλλά είχε περάσει μισή ώρα και δεν δεχόταν την ακύρωση. Για να επιστραφούν πίσω στη Πολωνία δεν το συζητώ γιατί τα ΕΛΤΑ γδέρνουν. Προτείνετε να αρνηθώ να παραλάβω το πακέτο; Τι συμβαίνει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις; Θα μου επιστραφούν λιγότερα χρήματα άραγε; Τιμή Ελλάδας: Τιμή Γερμανίας: Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2024 από dimigar
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, jimmyl είπε Ξερει κανεις με ποια μεταφορικη ερχονται; Με Speedex μου ερχονται συνηθως. 1
atrigane Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, jimmyl είπε Ξερει κανεις με ποια μεταφορικη ερχονται; Εμένα μου έστειλαν tracking και εμφανίζεται στη γενική ταχυδρομική. Υπόψιν δεν έχουμε speedex στην περιοχή
Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Στις 15/11/2024 στις 7:50 ΜΜ, lucidsteve είπε Μάλλον έχεις δυσανεξια στη λακτόζη. Αν πάρεις την isolate θα πάει καλύτερα. Επίσης και η ON οπως και άλλες έχουν ένζυμα για να ειναι πιο άνετες στο τομεα αυτό. Ομως αυτο δεν ειναι σημάδι κακής ποιότητας, είναι σημάδι οτι ειναι ακατέργαστη κατι που για μενα ειναι ενα +. Επιβεβαιώνω αυτό που βίωσε ο @lucidsteve και δεν έχω καμία δυσανεξία στη λακτόζη. Έφευγε αίμα (κυριολεκτικά). Μακριά από myprotein.
ChrisN.S. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Επιβεβαιώνω αυτό που βίωσε ο @lucidsteve και δεν έχω καμία δυσανεξία στη λακτόζη. Έφευγε αίμα (κυριολεκτικά). Μακριά από myprotein. Ποιες άλλες μάρκες έχεις δοκιμάσει;
Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Ποιες άλλες μάρκες έχεις δοκιμάσει; https://www.bodies-shops.gr/index.php?route=product/category&path=19 Τις καταναλώνω εδώ και χρόνια. Οι καλύτερες για το στομάχι και γενικά από θέμα ποιότητας/απορρόφησης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα