Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Και εγώ παρέλαβα κανονικά. Ρε παιδιά αυτές οι κάψουλες έχει κανείς ίδεα τι είναι?θα τις πιείτε? Επίσης το περίβλημα τους φαίνεται πολύ πλαστικό. Αυτό το παίρνουν όπως είναι ή το ανοίγεις και το ρίχνεις σε νερό κλπ?

Κάψουλες είναι έτσι όπως είναι τις καταναλώνεις.
Για χαλάρωση και την καταπολέμηση του άγχους είναι αλλά αν χρησιμοποιείς ακόμη το pc της υπογραφής σου, έχεις ήδη το τάι-τσι οπότε δεν θα προσφέρουν τίποτα.
Πέρα απο την πλάκα, τα τελευταία χρόνια είναι πολύ διαδεδομένο σε άλλους τους βοηθάει σε άλλους όχι.

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Κάψουλες είναι έτσι όπως είναι τις καταναλώνεις.
Για χαλάρωση και την καταπολέμηση του άγχους είναι αλλά αν χρησιμοποιείς ακόμη το pc της υπογραφής σου, έχεις ήδη το τάι-τσι οπότε δεν θα προσφέρουν τίποτα.
Πέρα απο την πλάκα, τα τελευταία χρόνια είναι πολύ διαδεδομένο σε άλλους τους βοηθάει σε άλλους όχι.

Sorry για το "χαχα" αλλά το σχόλιο για το PC γ@μησε!!! 🤣

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Sorry για το "χαχα" αλλά το σχόλιο για το PC γ@μησε!!! 🤣

Χαχαχα του το δίνω και εγώ. FYI έχει αφήσει χρόνους αυτό το PC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

realgreekdairies που αναφέρθηκε έχει -40% στην αγορά δεύτερου προϊόντος. Η τιμή της σκέτης, χωρίς πρόσθετης γεύσης είναι σχετικά τυπική.

Δεν την ήξερα καν, καλά κάνατε και την αναφέρατε. Από Τρίπολη κιόλας.

Επεξ/σία από assaya
Δημοσ.
17 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Και εγώ παρέλαβα κανονικά. Ρε παιδιά αυτές οι κάψουλες έχει κανείς ίδεα τι είναι?θα τις πιείτε? Επίσης το περίβλημα τους φαίνεται πολύ πλαστικό. Αυτό το παίρνουν όπως είναι ή το ανοίγεις και το ρίχνεις σε νερό κλπ?

Με ποια εταιρεια κουριερ ηρθε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...