Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ειδα την προσφορα εδω στο νημα και προχωρησα και εγω στην παραγγελια και προσθεσα μια ενα φυστικοβουτυρο ενος κιλου που με τον κωδικο εκπτωσης εβγαινε στα 8 ευρω, κυριως για να φτασει η παραγγελια 40+ευρω και να παρω τα δωρεαν μεταφορικα γιατι το buddle μονο του εβγαινε στα 36 ευρω οποτε ετσι και αλλιως θα πληρωνα 40+ ευρω.

Εχουν περασει 4 μερες που τοποθετηθηκε η παραγγελια, η πληρωμη ολοκληρωθηκε απο την πρωτη μερα, αλλα ακομα δεν εχει γινει αποστολη της παραγγελιας παρολο που τα προιοντα εμφανιζονται σε στοκ ολο αυτο το διαστημα. Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο myprotein στο παρελθον ποτε δεν ειχα τετοια καθυστερηση σε προιοντα που εμφανιζονται ως στοκ, ηταν παντα γρηγοροι και αψογοι. Το πρωι εστειλα και μυνημα στην εξυπηρετηση πελατων να μαθω τι συμβαινει και γιατι δεν εφυγε ακομη η παραγγελια.

Θα αργησει λιγο να φυγει , εκανα παραγγελια σχεδον αμεσως που ανεβηκε η προσφορα και αφυγε μετα απο τεσσερις μερες

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Θα αργησει λιγο να φυγει , εκανα παραγγελια σχεδον αμεσως που ανεβηκε η προσφορα και αφυγε μετα απο τεσσερις μερες

To περασμενο Σαββατο εκανα την παραγγελια οποτε ειμαι καπου στις 4-5 μερες αλλα ηταν και το ΣΚ αναμεσα.

Ισως φυγει σημερα η αυριο.Ειδωμεν.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jimmyl είπε

Έφυγε ήρθε και το mail!

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί λίγο καθώς το αρχικό πόστ γράφει πως με κωδικό η τιμή πέφτει στα 36€ και έχει τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/black-friday-performance-bundle/15722526.html?variation=15722536

Εμένα αυτό το προιόν όμως δεν είναι στην κατηγορία που δέχεται εκ πτωτικό κωδικό.Οπότε είναι στα 79,90. Έχω καταλάβει κάτι λάθος ?

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Chocobo said:

Έχω μπερδευτεί λίγο καθώς το αρχικό πόστ γράφει πως με κωδικό η τιμή πέφτει στα 36€ και έχει τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/black-friday-performance-bundle/15722526.html?variation=15722536

Εμένα αυτό το προιόν όμως δεν είναι στην κατηγορία που δέχεται εκ πτωτικό κωδικό.Οπότε είναι στα 79,90. Έχω καταλάβει κάτι λάθος ?

Πλεον το προιον αυτο δεν δεχεται την εκπτωση με τον κωδικο. Εξισου καλη περιπτωση ομως ειναι και η hydrolysed, που ομως ειναι χωρις γευση.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Ναι για οσους προλαβαν εβαζες και 2ο κωδικο οποτε η τιμη επεφτε και αλλο (35€) 

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδια έκανα παραγγελία για 2 bundles και εν τέλει μου ήρθε μία vanilla των 2.5kg και 4x1kg μια άλλη άκυρη γεύση. Τους έστειλα μήνυμα με φωτογραφία του πακέτου μέσα στο σαιτ τους. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; (ή λέτε μήπως να το κρατήσω;)

Δημοσ.
1 minute ago, xristosp59 said:

παιδια έκανα παραγγελία για 2 bundles και εν τέλει μου ήρθε μία vanilla των 2.5kg και 4x1kg μια άλλη άκυρη γεύση. Τους έστειλα μήνυμα με φωτογραφία του πακέτου μέσα στο σαιτ τους. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; (ή λέτε μήπως να το κρατήσω;)

Εμένα ήρθαν κανονικά πάντως. Στείλε μήνυμα, υπάρχει περίπτωση να τα κρατήσεις και να σου στείλουν εξτρα. Αν τα ζητήσουν πίσω δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, xristosp59 είπε

Για πες μας και ημερομηνία λήξης της 2.5kg και του ενος κιλού;

Λογικά θα σου πουν κρατά τα και θα σου στείλουν ότι λείπει από το bundle.

Επεξ/σία από dreaming123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dreaming123 είπε

Για πες μας και ημερομηνία λήξης της 2.5kg και του ενος κιλού;

Λογικά θα σου πουν κρατά τα κιλά θα σου στείλουν ότι λείπει από το bundle.

4/2026 για το 2.5κ, για το 1κ δεν ξέρω, είναι σε μικρά κουτιά το καθένα, δεν τα έχω ανοίξει μπας και τα ζητήσουν πίσω.

γενικά όλα λείπουν, δεν πήρα ούτε vanilla ούτε crunchy peanut butter που είναι τα μονοκιλα. Το μόνο σωστό στην παραγγελία ήταν το shaker δώρο 💀

Δημοσ.
1 minute ago, xristosp59 said:

4/2026 για το 2.5κ, για το 1κ δεν ξέρω, είναι σε μικρά κουτιά το καθένα, δεν τα έχω ανοίξει μπας και τα ζητήσουν πίσω.

γενικά όλα λείπουν, δεν πήρα ούτε vanilla ούτε crunchy peanut butter που είναι τα μονοκιλα. Το μόνο σωστό στην παραγγελία ήταν το shaker δώρο 💀

Δεν ειναι ουτε bundles; Σκετα ειναι;

Δημοσ.

Α νομίζα ότι είχες παραγγείλει βανίλια .Απλά έγραψες 4x1 kg και νόμιζα πρωτεϊνες και όχι φυστικοβουτυρο.

Οπότε αναμένεις.

Πήγε όλο λάθος η παραγγελία ...

Δημοσ.

Και εγώ παρέλαβα κανονικά. Ρε παιδιά αυτές οι κάψουλες έχει κανείς ίδεα τι είναι?θα τις πιείτε? Επίσης το περίβλημα τους φαίνεται πολύ πλαστικό. Αυτό το παίρνουν όπως είναι ή το ανοίγεις και το ρίχνεις σε νερό κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...