Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είχα πατήσει και εγώ με μια από nytraholic νομίζω που μου είχε δώσεις  φίλος να δοκιμάσω και την επέστρεψα.

Επιλέγω scitec isolate (πράσινη) και δεν έχω θένα με το έντερο.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, dimigar said:

Παρήγγειλα χθες το βράδυ κολλαγόνο περίπου 70€  2,5Κg. Κοιτάζοντας όμως στο γερμανικό side τους, είδα ότι το ίδιο κολλαγόνο έχει τιμή δύο φορές λιγότερο. Αγοράζω από εκεί για να πάνε σε φίλο μου στη Νυρεμβέργη και να μου τα φέρει όταν έλθει στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα.

Πάω να ακυρώσω τη πρώτη και ακριβή παραγγελία αλλά είχε περάσει μισή ώρα και δεν δεχόταν την ακύρωση. Για να επιστραφούν πίσω στη Πολωνία δεν το συζητώ γιατί τα ΕΛΤΑ γδέρνουν.

Προτείνετε να αρνηθώ να παραλάβω το πακέτο; Τι συμβαίνει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις; Θα μου επιστραφούν λιγότερα χρήματα άραγε;

Τιμή Ελλάδας:

Snap 2024-11-17 at 17.14.20.png

Τιμή Γερμανίας:

Snap 2024-11-17 at 00.16.06.png

Τρελη η διαφορα παντως.. Εκτος αν εχει γινει καποιος λαθος.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τρελη η διαφορα παντως.. Εκτος αν εχει γινει καποιος λαθος.

Κολλαγονο φιλε λιγο δυσκολο να το παρεις απο μια σκονη που βγαινει κοντα στα 10 € το κιλο.Κολλαγονο μπορεις να παρεις νομιζω φυσικα αν βρασεις τα οστα του ζωου σε καποια χυτρα μεχρι να διαλυθουν να λιωσουν.

Στα σκευασματα υπαρχει μεγαλο θεμα με την αποροφισημοτητα.Μπορεις φυσικα να μιλησεις και με ειδικους

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doctor_pin είπε

Αξιζει σαν πακετο ?

Αν θέλεις να πάρεις πρωτεϊνη αξίζει 100%

Γιατί μόνο πρωτεϊνη να πάρεις πάει στα 50€ η συγκεκριμένη και εδώ με 36€ παίρνει δώρο και κρεατινη και 7 σοκολάτες 💪💪

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chrisfm94 είπε

Βαλε "Unboxholics" και θα παει 36.

ναι πηγε σε τιμη χωμα... το θεμα ειναι θα με αφησει η θα ζητανε μετα την διαφορα?

Δημοσ.
Just now, doctor_pin said:

ναι πηγε σε τιμη χωμα... το θεμα ειναι θα με αφησει η θα ζητανε μετα την διαφορα?

Εννοειται θα σε αφησει, δικος τους κωδικος ειναι. Ολοι τοσο παραγγειλαμε.

Δημοσ.
On 18/11/2024 at 01:29, plr77 said:

Κολλαγονο φιλε λιγο δυσκολο να το παρεις απο μια σκονη που βγαινει κοντα στα 10 € το κιλο.Κολλαγονο μπορεις να παρεις νομιζω φυσικα αν βρασεις τα οστα του ζωου σε καποια χυτρα μεχρι να διαλυθουν να λιωσουν.

Στα σκευασματα υπαρχει μεγαλο θεμα με την αποροφισημοτητα.Μπορεις φυσικα να μιλησεις και με ειδικους

Εννοω σε σχεση με το γερμανικο site.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikosfr44 είπε

εμενα παντως δεν μου βαζει επιπλεον εκπτωση στην αγορα, κανω κάτι λάθος? βαζω το πακέτο  Black Friday Performance Bundle | MYPROTEIN™ και η τιμη του ειναι 79,99. αυτό δεν έχει εξτρα εκπτωση? μπορει να δοκιμάσει κάποοιος?

Καλημέρα.

Ναι την έχουν βγάλει πλέον την έκπτωση στο συγκεκριμένο πακέτο .

Έχει το νου σου μήπως το ξανά βάλουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα την προσφορα εδω στο νημα και προχωρησα και εγω στην παραγγελια και προσθεσα μια ενα φυστικοβουτυρο ενος κιλου που με τον κωδικο εκπτωσης εβγαινε στα 8 ευρω, κυριως για να φτασει η παραγγελια 40+ευρω και να παρω τα δωρεαν μεταφορικα γιατι το bundle μονο του εβγαινε στα 36 ευρω οποτε ετσι και αλλιως θα πληρωνα 40+ ευρω με τα εξοδα αποστολης.

Εχουν περασει 4 μερες που τοποθετηθηκε η παραγγελια, η πληρωμη ολοκληρωθηκε απο την πρωτη μερα, αλλα ακομα δεν εχει γινει αποστολη της παραγγελιας παρολο που τα προιοντα εμφανιζονται σε στοκ ολο αυτο το διαστημα. Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο myprotein στο παρελθον ποτε δεν ειχα τετοια καθυστερηση σε προιοντα που εμφανιζονται ως στοκ, ηταν παντα γρηγοροι και αψογοι. Το πρωι εστειλα και μυνημα στην εξυπηρετηση πελατων να μαθω τι συμβαινει και γιατι δεν εφυγε ακομη η παραγγελια.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...