Προς το περιεχόμενο

[Πρωτεΐνη] Black Friday Performance Bundle @ MyProtein

Chrisfm94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, NOODLE said:

Κατάλαβα θα συνεχίσω με την on

Καλα ναι, δεν συγκρινεται η MyProtein με την ΟΝ.

1 hour ago, sozz said:

https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/myprotein-hydrolysed-whey-protein-cee/12456583.html?variation=12456587
για 27 ευρώ ότι καλύτερο για μετά το γυμναστήριο γεύση κάπως σαν γάλα 2 χρόνια τώρα κανένα πρόβλημα 

ΑΚΡΑΙΑ τιμη για 2.5 κιλα. Αν το ειχα δει θα ειχα παραγγειλει και αυτη. Θα το βαλω και στο αρχικο ποστ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

28 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Καλα ναι, δεν συγκρινεται η MyProtein με την ΟΝ.

ΑΚΡΑΙΑ τιμη για 2.5 κιλα. Αν το ειχα δει θα ειχα παραγγειλει και αυτη. Θα το βαλω και στο αρχικο ποστ.

ναι τρομερή τιμή, δυο φορές τον χρόνο πέφτει στα 30 ευρώ και παίρνω ποσότητα τώρα στα 27 απλά κλεψιά

Καλή προσφορά αλλά με ανησυχεί λίγο η ποιότητα της.Υπάρχουν πολλά παράπονα στο reddit  ότι έχει πέσει πολύ η ποιότητα της σε σχέση με παλαιότερα.

Δεκαετίες myprotein και bulk powders. Και χρόνια πριν χωριστούν, που ήταν μια εταιρία. Το γεγονός ότι δεν έχουν πρόσθετα, δηλαδή έξτρα αμινοξέα, ένζυμα, κρεατίνες κλπ τις καθιστούν ιδανικές για μένα. Όπως και την ΟΝ, πριν κλείσουν όμως τα τελωνεία που την φέρναμε από bodybuilding σε τρελές προφορές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε δεν είναι όλες οι πρωτείνες το ίδιο.Κάποιες έχουν περισσότερη πoσότητα πρωτείνης ανά scoop,κάποιες είναι περισσότερο επεξεργασμένες με προσθήκη γλυκαντικών και μπορεί να υπάρχει διαφορά και στην καθαρότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται.Αλλα σίγουρα 27 ευρώ τα 2.5 κιλά που βλέπω από πάνω είναι πολύ καλή προσφορά.

Επεξ/σία από kritikos28

2 hours ago, kritikos28 said:

Καλή προσφορά αλλά με ανησυχεί λίγο η ποιότητα της.Υπάρχουν πολλά παράπονα στο reddit  ότι έχει πέσει πολύ η ποιότητα της σε σχέση με παλαιότερα.

Ένα λάθος που κάνουν οι gymbros ειναι οτι κρίνουν τη ποιότητα απο το πόσο εύκολα διαλύεται κτλ. Αυτο δε λέει κάτι.

Οι ακριβές μάρκες φτιαχνουν τη διαλυτότητα είτε με ακριβότερη συσκευασία είτε προσθέτοντας συντηρητικά που δεν αφήνουν να συσσωματώνεται.

Με γεύση και διαλυτότητα δε μπορεί κανεις να ξέρει τη ποιότητα της πρώτης ύλης και αν αυτή ειναι επιμολυσμένη με βαρέα μέταλλα και άλλες ουσίες.

• Like 1

και εγω παλιοτερα έπαιρνα απο MyProtein αλλα παντα την θεωρουσα κατώτερης ποιοτητας οχι λογο αποτελεσματος η διαλυτότητας , αλλα δεν μου εδινε την αισθηση οτι ηταν κατι "φρεσκο" , παντως εχω πετυχει παλιοτερα 2,5 κιλα isolate 48Ε , τρελη τιμη .

2 minutes ago, Votritis said:

και εγω παλιοτερα έπαιρνα απο MyProtein αλλα παντα την θεωρουσα κατώτερης ποιοτητας οχι λογο αποτελεσματος η διαλυτότητας , αλλα δεν μου εδινε την αισθηση οτι ηταν κατι "φρεσκο" , παντως εχω πετυχει παλιοτερα 2,5 κιλα isolate 48Ε , τρελη τιμη .

και γω που έπαιρνα την άγευστη για χρόνια, πολλές φορές είχε πολυ διαφορετική εικόνα χρώμα/ μυρωδιά. Δεν είχε συνέπεια στο τι θα λάμβανα. Θεωρώ πως οφειλεται  σε οξείδωση /μπαγιάτευση του  προιόντος. Αλλες εταιρείες βάζουν μέσα κάτι σαν ρύζι σε σακουλάκι να μην οξειδώνεται.

1 λεπτό πριν, lucidsteve είπε

και γω που έπαιρνα την άγευστη για χρόνια, πολλές φορές είχε πολυ διαφορετική εικόνα χρώμα/ μυρωδιά. Δεν είχε συνέπεια στο τι θα λάμβανα. Θεωρώ πως οφειλεται  σε οξείδωση /μπαγιάτευση του  προιόντος. Αλλες εταιρείες βάζουν μέσα κάτι σαν ρύζι σε σακουλάκι να μην οξειδώνεται.

ναι και εγω την άγευστη επαιρνα γιατι με ανακατευουν οι γευσεις αλλα τωρα υπαρχουν πολλα καταστήματα που πουλανε πρωτεΐνες και παντα βρίσκεις κατι σε καλη τιμη   

Καλησπέρα. Πήρα μια φορά μαιπροτειν που είχε σε ανάλογη προσφορά στο παρελθόν. Τα κλανιδια και το χεσιμο έφευγαν κατά ριπας. 

Δεν το λέω για αστείο ούτε τρολαρω αυτό είναι  βασικό σημάδι κακής ποιότητας πρωτεΐνης 

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 2

41 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Καλησπέρα. Πήρα μια φορά μαιπροτειν που είχε σε ανάλογη προσφορά στο παρελθόν. Τα κλανιδια και το χεσιμο έφευγαν κατά ριπας. 

Δεν το λέω για αστείο ούτε τρολαρω αυτό είναι  βασικό σημάδι κακής ποιότητας πρωτεΐνης 

σίγουρα έχεις πρόβλημα με το πεπτικό σου σύστημα, να πας να το ελέγξεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...